reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Dzień dobry

imagesCA5K1RV1.jpg

NAT nie tylko Ciebie przeraża to co się dzieje za oknem :oo: u nas jest dużo za dużo na minusie i kompletnie mi się nie podoba fakt, iż jednak zima sobie o nas przypomniała w tym roku :no:
WIOLI spokojnego dnia w pracy i DUŻO ZDRÓWKA!
KROMA czyli, że świętowanie było udane wczoraj?
ALICJA mleko? zazdroszczę :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: u nas dalej na topie wymyślne śniadania z rana są. Dzisiaj ledwo dałam radę się do kuchni doczołgać.
MAŁA_MI ja Ci mogę troche swojej mobilizacji oddać jak zechesz. U nas od rana sprzątanie, bo wczoraj nie daliśmy z mężem rady wszystkiego ogarnąć a ja się uparłam, że do południa chce mieć wszystko zrobione, żeby móc wieczorem spokojnie błogiemu lenistwu się oddać i żeby (o zgrozo) nie zostać sama w poniedziałek z tym wszystkim.

odnośnie ACTA to nie jest to do końca tak jak piszecie ;-) ale zainteresowanych zachęcam do sięgnięcia bezpośrednio do ustawy a nie czytania danych w necie :-) aczkolwiek absolutnie nie jestem ani za ustawą ani za tym co się aktualnie dzieje w PL. Tak na dobrą sprawę możnaby było tu wiele teorii spiskowych odnaleźć. Ale raczej mój tok myślenia na forum publiczne się nie nadaje, więc temat robię schluB :szok::cool2::-p;-)

ELONA dokładnie. Z tym, że to jest przeginanie i w jedną i w drugą stronę niestety. Są tacy co próbują ACTA wibielić i Ci co "dmemonizują" tą ustawę. Mnie bardziej zastanawiają same kulisy jej powstania i to, że tak skrzętnie była ukrywana przez rząd do pewnego momentu :cool2:

reklama
Jasne,że to "nadmuchane" jest,ale jakby nie zrobić larum,to cicho-sza,wszystko by przeszło....swoją drogą,jak idea internetu jako "wolnej sieci" zanika....:-(
Właśnie telefon zadzwoniła i reszta familii wstała- oni to maja "melodię" do spania:-D.Zbieramy więc się powoli do wyjazdu.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry