Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
?

świętowanie było kulturalne, ale dobrze że mąż po mnie przyjechałRoxi udanego świętowania i nie zapomnij jaksie nazywasz. ;-).

a ja właśnie inaczej uważam, bo gdyby sheeney napisała co konkretnie ją irytuje, nie byłoby tej całej sytuacji. Nie mówie tutaj o wskazywaniu kogoś z nicka ale o jakiś ogólny temat, który jest wg niej irytujący.Ja gdybym chciała którąś urazić napisałabym do niej wprost,wymieniając jej nick a nie w taki sposób aby ktoś musiał się doszukiwać czy czytać między wierszami![]()
i absolutnie nie przeszkadza mi pisanie o tym że ma się lepsze rzeczy do roboty niż siedzenie na bb, dlatego nie rozumiem wmieszania do całej sprawy kromy ;-)
za mało pijesz ;-)hejka
ale mnie głowa boli, jakoś mało piję i teraz mam kaca.

;-)
miłej wizyty u teściowej!
;-)
obiadek u teściowej byl wczoraj, po pracy mąż z Ptyśkiem po mnie przyjechali i pojechaliśmy w odwiedziny do jednej i drugiej babci :-)
bo mały wysysa ze mnie energię.Ogólnie zawsze powtarzałam,że mam spokojne dziecko.NIestety teraz tak nie jest,wykończą mnie te czwórki,niech one w końcu wyjdą,jedna już jest!Trzymajcie za mnie,nas kciuki bo normalnie chyba oszaleję jak to potrwa jeszcze tydzień albo dłużej.Nie jestem przyzwyczajona do takich przebojów z moim dzieckiem
;-)Aaaaa i jeszcze witam serdecznie Asik.:-****