reklama

Październikowe Mamy 2010

a ja witam bo Laura mnie z rana zwlekła na mleczko a ja spragniona neta :-D. Teraz siedze i czekam na lekarstwo aż pani przyniesie. Podobno 8-9 jak do 10 nie bedzie to zadzwonie. Współlokator też ma zamiar koło 9 się wyprowadzić wiec czekamam aby nie nawiał z kluczami.

reklama
Dawidowe witaj :-)
Ja już po kawie i czekoladkach.
Happybeti oby to nie była żadna choroba! Zdrowia!
U nas wczoraj był stan podgorączkowy, ale jakoś chyba rozeszło się to, mogło być jeszcze po szczepieniu, a może wcale nie miał takiej temperatury, bo ten termometr głupi jest:no:

Alicja smacznego!

Paolcia
pisała, że niedługo się pojawi i prosiła, żeby pozdrowić.
Mona miała wrócić, ale chyba nic z tego :-( Pisała, że nie ma czasu i też prosiła, żeby pozdrowić.
A Maga​ nie odpisuje ani na wiadomości na BB ani na sms :-( I zaczynam się martwić.

hejka

ja wstałam o 6tej nie dali dłużej pospać, ale chwilkę jeszcze sobie leżałam w łóżku do póki nie zaczęli się kłócić o zabawki, musiałam wstać, spałam źle i mnie coś łopatka boli, czytam nową książkę i mi się jakieś więzienia śniły.

Alicja- i jak najadłaś się, ja zjadłam sobie ciastka owsiane z otrębami i płatki kukurydziane, bo moje nie dojadły.
Paolcia- wracaj i też uściski dla ciebie.
Dawidowe- to chyba nic nie spsiałaś z nim jak się boisz, że nawieje, a brałaś jakieś pieniądze ekstra za to jak coś zepsuje ci na chacie, szkoda, że tak szybko się ulatnia, może teraz kogoś znajdziesz odpowiedzialniejszego. A Laura jak się czuje, widzę, że apetyt ma to chyba ci już zdrowieje mała.
Happy- zdrówka
Natolin
- ja też czasem myślę, czy te termometry nie kłamią, chociaż to zależy w jakim miejscu się mierzy, bo jak w pupie to trzeba z 4 kreski odjąć.

to tyle ja spadam bo moje wyniosły znowu wszystkie zabawki z pokoju do salonu i mam meksyk.

hej...

Emiliab skąd mąż Twój pochodzi, jego rodzinka???
Asik jak się czuje Adzia???
Dziulka Ty przez sen też nawijasz??? dobrą decyzję podjęłaś odnośnie dr :-)
Alicja Twoje dziecko ma duszę artystyczną, po mamusi :-)
Renata podobnie jak Ty uwielbiam Michałki a do tego jeszcze Kasztanki :-) i tak samo wczoraj słodkie mnie prześladowało od samego rana.
Dawidowe witaj, super że w domu już jesteście. Ten lokator to jakiś niepoważny gość :-( nie zazdroszczę ponownehgo poszukiwania. Życzę Laurze, zeby szybko doszła do siebie. I jak leki doniosła aptekarka???
E-lona a jak Twój Daniel???
Doris a Ty gdzie się zapodziałaś, masz zakwasy???
Lady jak dziś samopoczucie Twoje, dziewczyn i Twojego???
Rysia jak nocka???
Makuc co się stało??? że wczorajszy dzień nie był taki, jak się zapowiadał????
A dziś mam nadzieję, że jest lepiej !!!
Sarisa a zdjęcie kartek zrobiłaś???
Mamaagusi a co się dzieje że nocki do d...??? Ząbki kolejne w drodze???
Gdzie jest Ida ???????????????
Happy ojej współczuję, mam nadzieję że to od zębów a nie jakieś .... Buziaki dla Was :***
Roxannka napisz co u Was, co Patrykowi dolega???
Natolin czemu uważasz że twój termometr jest głupi???
Dzięki za info o Palolci, Monie, no i szkoda że od Magi zero wieści :-(
Efa co u Ciebie????????
Kroma łopatka Cię boli??? może źle gdzieś spałaś???

Z cyklu o mnie, tylko tyle że źle się czuję i nie mam sił na nic...

Kania- córka mnie w nocy nawiedziła z dwa razy w łóżku i się źle ułożyłam i mnie kuje w łopatce. A ty co chora, czy jakieś osłabienie zimowe?

Kroma nie nie spisałam nic ponieważ nie mogę. A zepsucia to się nie boje tylko że wyjdzie w kluczami i mi nie odda. Nie dość że problem z wymiana zamka to jeszcze tłumaczenie przed właścicielem który jest zwykłym debilem
A co do aptytu Laury to ona na apetyt miała spory w szpitalu. Chłopiec co znami lezał 4 dni nic nie pił i nie jadł wiec mu kroplówke dawali. Dopeiro 5 dnia zaczął coś jeść. A moja nie dość że je jak koń to jeszcze latała po izbie przyjeć jak szalona i roześmiana.

Kania jeszcze nie.

Kurcze chyba dzwonie do tej apteki.

reklama
Kroma to nie zazdroszczę, teraz niech córcia mamę pomasuje, a co do mnie to zbliżająca się @ i ogólny dołek...
Dawidowe zadzwoń do nich !!! Fajnie, że Laura taka żywotna przy tym choróbsku była:-) Silna z niej dziewczynka.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry