reklama

Październikowe Mamy 2010

witajcie

jestem jestem :-). Wczoraj miałam wolne , bo musiałam zrobić badania kontrolne do pracy (taki wymóg po urlopie macierzyńskim).

kania zakwasy są , ale niewielkie. Wczoraj dopiero drugi dzień a6w.

Lecę poczytac , bo mam zaległosci. Oby nikt mi nie przeszkodzil w nadrabianiu.

reklama
doris- hehe ja też mam zakwasy ale nie aż tak wielkie, ja zaczęłam przedwczoraj i wczoraj nie robiłam więc na marne mam ten jeden dzień, bo dostałam @ i mnie tak szwy rwały, że nie ćwiczyłam, dzisiaj zaczynam odnowa.
Kania- ja mam już drugi dzień i po bólach w końcu z tą @ oszaleć idzie. Poprawy humoru.

Doris to super, że zaczęłaś ćwiczyć, zakwasy szybko miną :-)
Kroma dzięki :*. Ty też jedziesz z Weiderem ???
Heh coraz Nas więcej fajnie :-)
Dawidowe to świetnie, że leki zostały do domu dostarczone :-)

Hej!
Doris a ja przyszłam. :-p
Happy zdrówka dla Amelki.
Kania a Tobie życzę poprawy nastroju i niech @ skończy się zanim na dobre zagości. Daniela po jednodniowej przerwie gardło znowu boli. Trochę kataru i kaszlu.
Dawidowe co do współlokatora to brak słów. Wyniósł się już?

No i zapomniałam co więcej mialam pisać. Laura mnie obudziła o 8.30 i tak sobie siedziała w łóżeczku, a ja leżałam w swoim. W końcu o 9.00 zaczęła marudzić to ją wzięłam i jakiś swąd do mnie doleciał. Oczywiście pupa obszczypana, płacz przy zmianie pieluchy. Czy ona nie może powiedzieć, że tą kupę zrobiła???
Nocka nawet spokojnie minęła, chyba z 1-2 pobudkami. Teraz wypadałoby zrobić śniadanie.

kotek-2.jpg

no to lecim:

zjadłam płatki z mlekiem bo sie okazało ze nie mamy pieczywa :/ a ze na termometrze mam -19 :no: to nie ma szans, choćbym miała mąke jeść, na dwór nie wyjdę :-p

jestem mega niedospana, małż szedł do pracy na drugą, oczywiście budzik i jego kotłowanie mnie obudziły, jak już poszedł i zaczęłam przysypiać to po niecałej godzinie wrócił po GPS'a bo go szefostwo gdzieś tam wysłało w trase, oczywiście obudził mnie, Iśkę...myślałam ze go ubije krzesłem :/ ehh zachciało sie mieć męża...

happy zdrówka :*

dawidowe mam nadzieje że uda Ci sie kogoś fajnego znaleźć na nowego współlokatora :tak:

lady jak sie czujecie? lepiej choć trochę?

makuc słonko przesyłam, mam nadzieje że dzisiejszy dzień będzie udany :***

sloneczko_full.jpg

kroma uroki posiadania dzieci ;-) ehh..moja dziś o dziwo ze mną spała i sie tak niefortunnie ułozyłam że mi ręka zała ścierpła ale jak próbowałam ja wysunąć to młoda sie przebudzała :] chciałam z dzieciem spać to sama sie o to prosiłam :]

kania dla Ciebie też coś na poprawę humorku

f0ac02bc000fac5f4a3385ca.jpg

doris, moriam i inne mamusie na Weiderze - podziwiam!

E-lona oj to niedobrze że znów chory... zdrowia dla Niego.
Jeszcze przyjdzie taki czas, że będą wołać o kupę, siku i inne rzeczy :-)
Doris cieszę się :***
Natolin mój też ale zawsze robię 3 pomiary i zawsze są zbliżone do siebie więc wybieram ten środkowy jako prawidłowy.
Alicja dziękuję :***, mnie też by się nie chciało z rana do sklepu lecieć, ale że Oliwię do żłobka odwożę to muszę wyjść, dziś było -21 stopni.

Podobno po ciąży, przed i w trakcie @ jest łatwiej i mniej boli g**** prawda !!!
Chyba dziś zapodam jakieś silne tabsy...

Ostatnia edycja:
reklama
hello,

będę dzisiaj egoistyczna i napiszę na razie tylko o sobie.
Od rana mam dzień gospodarczy w domu, w sumie tylko prasowanie zostało ale to na później odłożę. Jak tylko Łukasz pójdzie spać to muszę iść się uczyć na egzamin a powiem Wam że CHOLERNIE mi się nie chce:-(. Na dodatek Łukiemu wychodzą kolejne zęby, ostatnio wyszły czwórki trzy a teraz idą górne trójki jeśli nie jeszcze coś. Tak więc znowu kupy są częste i brzydkie,ale dobrze że chociaż nie wylewające się z pieluszki. No i moja maruda w dzień okropna.:baffled:
Nie wiem czy się Wam ostatnio chwaliłam ale nie stosujemy smoczka na noc do spania, jeszcze nam został w dzień przy drzemce, mam nadzieję że uda się go pozbyć z czasem:-).
Wczoraj byłam na zakupach spożywczych i przy okazji kupiłam Łukaszowi spodnie na wiosnę, bodziaka i bluzkę, do tego czekam na przesyłkę z allegro bo wygrałam za grosze cztery super koszulki dla młodego.:-)

Pozdrawiam cieplutko wszystkie mamusie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry