Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
raczej nie możesz ale dziękuję:*Mamaagusi a mogę jakoś pomóc???
ooo to widać ładną notkę napisałaś heh najważniejsze, że działa!Ja jeszcze zapomniałam się pochawlić :-), że wczoraj miarka się przebrała.......napisałam pięknie brzmiąco notkę dla sąsiadów naszych i wiecie co jest błoga cisza :-), żadnego młotka, żadnej wiertary i żadnego disco polo z za ściany nie słyszę noż rewelacja :-)
bleeenie, jeszcze nie:0 ale za to po tabliczce czekolady)

heh a ja nie wiem czy kiedykolwiek to jadłam. może z raz ale nawet nie pamiętam jak to smakujeDziulka nie lubisz m&m????![]()

Cześć mamuśki,
jestem, choć ledwo żywa. Oczywiście angina rozwalila mnie na łopatki. Nie miałam siły na nic. a mimo to trzeba było cośkolwiek przy dziecku zrobić... mąż mi oczywiście pomagał, ale jak mu miałam kolejny raz mówić gdzie stoi kaszka i jak założyć porządnie śliniak dziecku to mi od razu siły witalne wracały...albo, że rzepy w pampersie trzeba przyklejac symetrycznie, takie pierdy a wszystkiego trzeba dopilnować albo szybciej zrobić samemu... wrrrrr...
tak więc przepraszam, że wszystkim nie odpiszę ale chyba nie dam rady...