reklama

Październikowe Mamy 2010

Makuc jak Ci dziś szło z podejściem do pracy??? Bo mnie całkiem nieźle, trochę się ciągnął czas ale co tam :-)
Mamaagusi przeciąg w taką zimnicę robisz? jak nauka? Ponczo kończysz???
Natolin i jak telefon? czemu nie nie dla Ciebie te ćwiczenia???
Sarisa pytałaś czy kupuję obiady, więc odpowiadam tak, kupuję ale nie wiem jak długo bo ta monotnonna kuchnia zaczyna mnie dobijać, ileż razy można jeść żur w tygodniu??? U Nas popołudniu tak wiało że głowa mnie rozbolała. Zakupy to zrobiłam w tempie ekspresowym, tak mi zimno było.
Kroma cieszę się, że film Ci się podobał, książkę zawsze inaczej się odbiera.
Lady ja to bym o tej porze na pewno zakupów nie polubiła.
Rysia współczuję nocnej pobudki, Ty to też kolorowe masz noce ehhh, kiedy to się skończy???

Ostatnia edycja:
reklama
Kania to tam aż tak często jest żur? Ja to jak coś lubię to mogę to w kółko jeść ;-)
Ale telefonu jeszcze nie skręciłam, ale wydaje mi się, że przez to, że to slide to tak łatwo on się nie wysuszy w środku, a poza tym ja go dużo razy próbowałam włączyć, więc chyba nie ma co liczyć, że będzie OK.

Natolin 3 razy w tygodniu pod rząd żur, normalnie można się wściec.
Ja lubię żurek ale nie ich !!!
Szkoda, że tego telefonu nie dało się uruchomić:-(
Mamaagusi czemu kiepsko z nauką??? brak motywacji czy co??? Ooo to z ponczem nieźle Ci idzie :-)

E-lona ja tez po obiedzie dzieci dostaly rougout z indykiem i szpinakiem z dodatkiem sosu bolonskiego i swiderkow- smakowalo, wiec polecam
lady, i ty to sama gotowalas? bo dla mnie juz sama nazwa i oips tak skomplikowana ze hej..choc smakowicie brzmi, nie powiem..:)
a co to jest w ogole rougout?:szok:

moriam wiesz, na dobrą kawkę to trzeba czasem kawalek dalej pojechac .... takze zapraszam.
co prawda, to prawda...dziekuje... moze Wam bedzie blizej do Wro? Bo dla mnie Bielsko-b to koniec swiata:))

Moriam jak to dodatek mają na dzieci zabrać? Chodzi o ten coroczny?
tak slyszalam:tak:

Mała mi ja piję rozpuszczalną. Sypię jedną łyżeczkę na duuży kubek, 2/3 zalewam wodą, a 1/3 to mleko ;-)
Innej bym nie wypiła.
w temacie kawki- ja pije identyczna. Takze Nat, ciebie tez zapraszam!

zreszta co sie bede rozdrabniac, jak ktos ma ochote, to wpadac:)kubkow nie zabraknie:)

u nas w mieszkanku na szczescie cieplo, kaloryfery tylko pod wieczor wlaczam, Lazienkowy tylko caly czas na full

Mamaagusi a mogę jakoś pomóc???
Moriam już po ćwiczeniach???
Gdzie to słyszałaś, że mają zabrać dodatek???
Chętnie na kawę bym wpadła ale za daleko jak dla mnie na chwilę obecną.

Edit. Dobrej i spokojnej nocy Wam życzę, udaję się w stronę mego łoża.

Ostatnia edycja:
Moriam a wiesz, że nigdy nie byłam we Wrocławiu i bardzo chcę pojechać :-)

Kania
pytałaś o ćwiczenia no i ja niestety się nie nadaję do ćwiczeń w ogóle ;-)

Ostatnia edycja:
Halo wieczornie

Kaniuś a ja wiem, że Ty obiadki kupujesz ;-)....tylko tak napisałaś jakbyś miała ugotować i nie wiedziała co hehe
Moriam zapraszam do Kraka ponieważ jest tak cudna droga, że 2 godzinki w KRK jesteś :-) i to jaka cudna droga jakby wszędzie taka droga była ehhh.

jejku coś jeszcze chciałam ...........................................

edit: coż to się dzieje, że nic się nie dzieje??

Ja jeszcze zapomniałam się pochawlić :-), że wczoraj miarka się przebrała.......napisałam pięknie brzmiąco notkę dla sąsiadów naszych i wiecie co jest błoga cisza :-), żadnego młotka, żadnej wiertary i żadnego disco polo z za ściany nie słyszę noż rewelacja :-)

Ostatnia edycja:
reklama
A co tu tak cicho?
Moriam mnie też nazwa rougout nic nie mówi oprócz tego, że danie słoiczkowe tak się nazywa.
Kania ja tam w ogóle żurku nie trawię.
Mamaagusi mam nadzieję, że wszystko szybko dobrze się ułoży i humor lepszy będzie.
LAdygab a co tak właściciel Was nawiedza? To jakieś stałe kontrole są czy mu mieszkania nie demolujecie? ;-)

Zmykam zaraz do wyrka, bo jakoś nie chce mi się już przed komputerem siedzieć i tu nikogo nie ma.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry