reklama

Październikowe Mamy 2010

E-lona juz wrzuciłam na chwilę na galerię ;-)
Alicja to superaśnie :-)
Dziulka jak żeś biała jak ściana i kreci Ci się w głowie to jest właśnie super 13 i dlatego ja już więcej z niej nie skorzystam. Na ducanie bez żadnej katorgi więcej schudałam i jadłam ile chciałam ;-). A Ty może diete przerwij jak się tak fatanie czujesz

reklama
ELONA bo brzuch to ja mowie calosc: od "nadcipka" po cycki:))) a mnie chodzi o to zeby zgubic ten wiszacy po porodzie " nadcipek":)))))))))))))

no i jeszcze zgubic ten schab spod stanika na plecach i uda najlepiej w cholere cale ale z udami dam se rade bo mam fajny sprzet do cwiczen.

natolin sprzątanie nie zająć, nie ucieknie:-), wracam tu do nas!
sarisa ze zdrówkiem dzisiaj okey, ani w nocy ani rano już gardło nie pobolewało, kaszel na razie ustał więc może to oznaka że choroba poszła całkowicie ode mnie, oby tylko. Co do ścieżek wojennych z małżami to eh, ja też nie wiem co robić żeby było dobrze, ale nie potrafię czasem przejść obojętnie wobec jego pewnych zachowań bo mnie bardzo irytują. Zresztą ostatnio czuję że tutaj w tym domu nawet nie mam własnego kąta coby się w nim zaszyć i posiedzieć, porozmyślać. No nic koniec marudzenia.
alicja to fajnie że z 10 na 5 dni roboczych Ci się zrobiło, zawsze to jakiś plus i dzięki temu więcej czasu będziesz miała dla Isi:-) Oj ja pamiętam że jak byliśmy u Was to mieliście bardzo cieplutko w mieszkaniu a wtedy jeszcze mrozów nie było:-) Nie no za prasowanie nie mam zamiaru się zabierać, ale niestety czas za książki się wziąć i uczyć na zbliżający się egzam.
dziulka ubawiło mnie to określenie heh!:-D Dziewczyno tylko nie przesadź z tą dietą, bo rzeczywiście skoro się źle czujesz to uważaj bo to może oznaczyć że organizm nie daje sobie rady.

NO ja juz po obiedzie (taki szybki sobie zrobiłam w 15 minut) a dla borka za chwile się wezme,usnąl na siedząco przed teletubisiami:-D Alicja zalatw sobie na przyszlość ten furagin ja tez jadłam swojego czasu i jest duzo lepszy od uroseptu i zrezygnuj ze stringów zima:-p;-):-D, Moriam ja robię odstęp jakieś pól minuty tylko i jade dalej (czytalam że od pół do minuty trzeba),Dziulka wlaśnie to schodzi najbardziej a ja tam się nie odchudzam tylko chciałam cos z tym brzuchem zrobić.Wzięłam się ostatnio za wywołanie naszych wszystkich zdjęć i jak zobaczylam siebie jak wyglądałam 6 lat temu na plaży to ulala ani grama tłuszczu nigdzie i tak mnie wzięło na te ćwiczenia.
Lecę pranie wyciągnąc.

MALA MI z ta dieta to spoko, w kwietniu przeciagnelam o 10 dni czyli prawie drugie tyle. a kilka lat temu na kopenhaskiej jechalam dwa miechy z tygodniowa przerwa i intensywna gimnastyka. gdybym nei zaczela zrec to by bylo fajowo....

SARISKA wiesz co u mnie jest najgorsze?? fanka warzyw to ja nei jestem pzoa pomidorami ziemniakami ogorkami, ogorkami kiszonymi, rzodkiewka. miesa gotowanego nei cierpie choc jem. salata podchodzi srednio na jeza ale z dodatkiem octu winnego najlepiej, i troszke dodaje teraz do salaty tez. szpinaku do pyska nei wloze bo puszcze pawia.... kurna nie ma diety takiej ze np na sniadanie pizza, na obiad frytki i kebab a na kolacje ptasie mleczko i chipsy????

ELONA bo brzuch to ja mowie calosc: od "nadcipka" po cycki:))) a mnie chodzi o to zeby zgubic ten wiszacy po porodzie " nadcipek":)))))))))))))

poplułam sie :-D :-D :-D

renata :-D stringi jak stringi chodzi o to że teraz już zawsze jak wychodzę powinnam mieć założoną bieliznę, eh no dobra niech strace :-D

mała mi mam nadzieje że Ci wszystko szybko raz dwa do główki wejdzie :-)

I poszłam po najmniejszej linii oporu i pizza będzie. Już się doczekać nie mogę.
Sarisa widziałam fotki i są przepiękne, a te w kapturze, ach. Rzeczywiście ten bałwan trochę do bociana podobny. Teraz ubierz Zuzi czerwone rajtuzki i czarne rękawki dorób, daj żabkę maskotkę i będzie git majonez.

Spadam pograć w grę z synem, bo po to tu po nią przyszłam i dobrze, że lukłam co tu się dzieje to na fotki się załapałam.

reklama
Dziulka prześpij się, sprzatnie nie zając nie ucieknie

ja zmykam bo moje małe chińskie łapki wstały i już nic nie popiszę :-(. Idziemy szybko na spacerek bo widzę, że jest -6 to chyba przeżyjemy to zimno hahahah

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry