reklama

Październikowe Mamy 2010

A Wy widzicie juz rezultaty?

Ja też widzę,nie odstaje ten brzuchol i talia jest ładniejsza,bardziej zarysowana (tak mi się przynajmniej wydaje:-p) i też się ciesze że jak na razie dzielnie dzien w dzien sumiennie wykonuje cwiczenia.

Kania myślę że ostatnie dni zejdzie jakieś dobre 40 minut:tak:

Lecę jakiś obiad wstawić i jakąś kawkę chyba jeszcze.

reklama
Kania fatalna sprawa z tą podwyższką opłaty w żłobku:crazy:
makuc Ty już po spacerze a ja tak sobie myślę,że może jednak wyjdę dziś na spacer z Łukim bo fajnie słoneczko świeci, ale trochę leniwa jestem i jak pomyślę o tym ubieraniu to mi się odechciewa:baffled:
Pisałaś wczoraj o tym narkotyku "krokodyl" i ja też to oglądałam i jak dla mnie masakra, że w ogóle taki narkoman to musi być mega zdesperowany że chwyta się tego rodzaju narkotyku.
ladygab a to oferta pracy w Twoim wykształceniu biologicznym?:-) Zdrówka dla Zosi.
emilab a ja jednak zaciskam mocno kciuki żeby odezwali się Ci do których CV wysłałaś!
Dziękuję za buziaczka i ja również przesyłam :*
dorisku to dzielnego masz syna. I dobrze że na to zimowisko pojedzie bo jednak 2tys to dużo. A to w naszym Śląskim już ferie się zaczęły?
E-lona to poznałaś odpowiedź czemu takie niskie temperatury w domu masz:-)
natolin to teraz masz powód do kupna nowego telefonu:-)
alicja witaj! Jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję że do lekarza się wybierzesz!

Chwile mnie nie było a już było co nadrabiać, no ale cieszy mnie to:-).
My już po obiedzie, teraz mąż leży na łóżku i odpoczywa po pracy a ja mam czas na komputer bo o dziwo Łukasz bawi się z G. na łóżku:-).
Przydałoby się jeszcze pranie wstawić.

witam
doris- biedny Miki. Ale jaki dzielny! i spotkania z sariskami zazdraszczam i ja. Szkoda, ze jestescie tak daleko, bo nym sie na kawe i ja wprosila:)
nat- poloz telefon na kaloryfer i sprobuj odpalic wieczorkiem
Knia- wspolczuje podwyzek w zlobku. Taka to polityka prorodzinna, rzeczy dla dzieci drozeja, zlobki, przedszkola drozeja, jeszcze dodatek na dzieci maja zabrac:(
renata, kania- szybko wam ten Weiderek idzie. Ja na 16 dniu spedzam nad nim ok 25 min. Robie te przerwy 3 min miedzy seriami co Ida kazala, co prawda, ale tez pilnuje tych 3 sek spiec. Nie wiem czemu u was to tak szybko smiga:(
i nie wiem co jeszcze mialam..
zagladne wieczorkiem
teraz zbieram tylek z uczelni do domu
Milego dzionka!

E-lona to najlepiej zrób coś szybkiego przy czym nie trzeba za długo stać przy kuchni:-)
kania poproszę o kopniaka w tyłeczek, który zmobilizował mnie do wstania sprzed komputera i zrobienia czegoś:-)

witam, a ja mam lenia totalnego, M wyjechał na tydzień, ja zjadłam dwa wielkie kawałki mojego ciasta urodzinowego i mi nie dobrze od słodkości. Wczoraj wróciłam o 23 do domu z kina, sama byłam, bo nie mieliśmy opieki do dzieci i M powiedział idź sama, więc poszłam i miałam problem żeby wrócić, bo jak na złość TAxi nie było i szlajałam się po nocach sama. U nas jakiś zboczeniec w mieście grasuje to miałam schizy. Gorzów Wlkp.: brutalny gwałt na 16-latce - Onet Wiadomości
Jak na razie Arek śpi, Olka bajkę ogląda a ja chyba pójdę pospać bo mnie głowa ciągle boli, tylko nie wiem czy OLka mi da.

Moriam bo ja między seriami mam krótsze przerwy niż 3 minuty, chyba szkoda mi czasu na to i jadę z koksem. A schodzi nam podobnie z czasem i nie duża różnica między dniami. Fakt polityka prorodzinna w Polsce fatalna, jak tak dalej pójdzie to naprawdę będzie tylko gorzej i coraz to mniej dzieci się będzie rodzić...
Mała_mi a proszę w dupalka kopniaczek poszedł, poczułaś???
Kroma na czym byłaś??? U nas też jakiś zboczuś grasuje a mąż też mnie samą do kina wysyła. Samej mi się nie chce w kinie siedzieć a potem wracać.

Ostatnia edycja:
elona tez wlasnie myslę co tu zrobic na obiadek po pracy:baffled:

mala_mi a Wy juz po obiadku, pięknie. A ferie- tak tak. Od dzis do 12-tego lutego są w sląskim.

moriam wiesz, na dobrą kawkę to trzeba czasem kawalek dalej pojechac .... takze zapraszam.

reklama
E-lona ja tez po obiedzie dzieci dostaly rougout z indykiem i szpinakiem z dodatkiem sosu bolonskiego i swiderkow- smakowalo, wiec polecam

Mala mi- ja nadal radosnie bezrobotna i pracy nie szukam, najpierw musze sie wyszkolic a potem uderzyc w zupelnie inny temat niz biologia :) prace zmienia moj M a jest programista:) adokaldnia senior java deweloper z niego:)

no i co znowu gonilam czas, zanim sie zorientowalam ktora godzina i co sie dzieje, moje radosne dziecie obzarlo sie jogurtem i obiadu nie zjadlo, a co pies tez musi jesc w koncu nie???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry