reklama

Październikowe Mamy 2010

Happy ja dzisiaj już też mam dość mrozów, a to wszystko przez to że mąż dziś do pracy nie miał jak pojechać. Po 1 w nocy zszedł do auta żeby pojechać do pracy i auto nie odpaliło. Akumulator padł. Na dodatek prostownika w domu nie ma, bo teść dał swojej córuni. No i G. poszedł teraz do sąsiada po prostownik i podładuje go. No ale teraz będzie na noc wyjmować akumulator do domu, bo tak nie może być- dzisiaj wziął urlop na żądanie ale i tak kierownik zmiany nie był zadowolony i mówił że trzeba było kombinować żeby ktoś na kable go odpalił, ale gdzie o 1 w nocy kogoś na parkingu znajdziesz?:szok: no albo mówił o taksówce, tylko jest jeden mały szczegół nie stać nas na taksówkę, bo to trochę km jest do pracy a po drugie taryfa nocna byłaby. G. jest przed wypłatą tak więc niestety eh... mam teraz beznadziejny nastrój przez to wszystko:-( Do tego ta nauka na egzamin.
happy a no widzisz u mnie się nigdy nic takiego nie jadło, ja za to uwielbiam kluski śląskie z dziurką:-D:-D
dziulka za rozprawę zaciskam kciuki i daj znać co lekarz powiedział.
ragna proszę nie pisz tak i broń boże nie odchodź.

No i to chyba tyle bo na razie nie mam nastroju.

reklama
Mała mi współczuję takiej akcji :-(
Ale ten kierownik jakiś głupi naprawdę, urlop na żądanie można wziąć kiedy się chce i nie trzeba się tłumaczyć z tego!
A mrozów to i ja mam dość:wściekła/y: A mówiłam, że lepsza taka zima jak była...

Dzień doberek postaram sie juz nie znikac o ile dzieci mi pozwolą bo oboje juz chorzy:wściekła/y:Nienadrobie was napewno ale będę na bierzaca
Happy ile u was jest stopni mrozu?mój Kubuś tez wypływa smoka w nocy ale jak sie przebudzi to zaraz są poszukiwania
Nat które zeby wychodzą pudziankowi?
Mała mi z tym akumulatorem miałam tak samo tyle ze okazało sie ze jest do wymiany prócz rozrusznik:wściekła/y:Kluski śląskie tez uwielbiam
Ragna napisze ci coś co kiedyś napisała mi kasis gdy miałam podobne dylematy kochana ty jesteś juz nasza!uwierzylam i ty tez uwierz bo tak jest:-)

Kubuś tylko raz sie przebudzil na smoka wiec sie wyspalam:happy:Wczoraj zauwarzylam ze wyszła mu 5 :szok:Ma tylko jedynki i dwoijki wiec spodziewalam sie trójek a tu 5 dziwne

Nat dalej do d.... Jeszcze wczoraj zmarzlam strasznie w pracy mamy tam tylko malutki grzejnik ludzi Niebylo wiec Niebylo co robić wiec stałam jak ten ciolek i marzlam:wściekła/y:

ja tylko przelotem :eek::rolleyes2: chciałam sie do teog co RAGNA napisała odnieśc. Kobieto! Ty mnie nie nerwuj nawet, bo jest dokladnie tak jak napisała HAPPY, NAT, MAŁAMI czy WIOLI - jesteś już jedną z nas i brakowałoby nam Ciebie gdybyś (tfu, tfu) zniknęła!

* a teraz idę robić zestawienia :no:

reklama
witajcie dziewuszki

Ja tylko wpadam się przywitac. Nie dam rady nic wiecej napisac ,ani nadrobic , bo dopiero dotarłam do pracy . Auto mi dzis nie odpalilo :-( prawdopodobnie paliwo zamarzło:szok::wściekła/y:. Mój J. mial wolne i podrzucil mnie do pracy ,ale musielismy jeszcze czekac aż tesciówka dotrze do nas ,zeby zostac na tą chwilę z dziećmi.
Biorę się niestety za robotę , bo mam PITy do wysłania i jest ich maaaaasa.

Milego dnia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry