reklama

Październikowe Mamy 2010

Wioli no i fajnie, dzięki - dla mnie jak na razie jest bardzo ok, tylko denerwuje mnie jedna rzecz, że nie potrzeba potwierdzić np usunięcia sms albo wysłania sms czy coś takiego, a ja jestem roztrzepana, więc mogą być z tego kłopoty ;-)

reklama
WIOLI nie po rozmowie ale wizytacji u rodziców mojego męża ;-) rozmowa będzie niewiadomogkiedy, gdyż szefo musi do mnie trasę ok.300km. zrobić jakoś :cool:
NAT telefon i mi się podobuje chociaż ja odkąd mam tel. dotykowy, jestem zdecydowanie fanką tego typu "wynalazków".
A jeszcze kontynujac temat tel. to Alicja w moim wibracje zepsuła jakieś 2 dni temu :szok::no::crazy:

Co do telefonów, to ja mam zwyklesa, ale następny będzie dotykowy. Generalnie nie chciałam takiego, ale odkąd zobaczyłam, jakie mój mąż ma na swoim fajne gierki, to zmieniłam zdanie:P

przelatuje Was, wszystkie, a co :-p

ragna, paolcia - ciesze sie że znów mogę Was poczytać :-)

Wioli, nat ja też wole jak telefon jest mniej skomplikowany ;-) nigdy nie lubiłam tysiąca gadżetów i przyznaje że nigdy nie rozumiałam ludków zachwycających się komórkami i licytujących się który ma bardziej wybajerzony telefon :eek::no:

wioli taaaa pamiętam jak w węża na mojej nieśmiertelnej 3310 grałam :-D :-p

makuciek widze że i ty miałaś dziś zapracowany dzień, stuknij no sie jakimś ciachem ze mną :-p zasłużyłas sobie na ciacho, dwa, całą paczkę :tak: :-D

mała mi współczuje problemów z telefonem, widze że nieźle wyrozumiały jest szef G. :/ ehhh ludzie :/

Ostatnia edycja:
reklama
Paolcia, Kahaa witajcie :-)
Paolcia cieszę się, że Julka zdrowa a Ty Kochana czasu nie masz???
Lady a jak Twoje dziewczyny, zdrowe już???
Alicja już weekend masz?
Nat spoko telefonik.
Makuc super, że już po wizycie i jak było???
Wioli też często do mamy na kawę uderzam, a jak Wasze zdrowie?
Sarisa a Ty gdzieś się zawieruszyła???

Oliwia poszła spać już po 19 bez kąpieli, niestety ma stan podgorączkowy ale nic nie podałam bo do 38 podobno się nie zbija. Bidulka coś spać nie może i co chwile coś popłakuje. Dziś mój dyżur więc będzie wesoło. Mąż wybył na kosza a ja na straży z jogurtem, już po ćwiczeniach. Co do telefonów to mam zwykłą Nokię classic i nawet nie pamiętam numerku heh. Jakieś gierki w nim są ale rzadko w nie gram chyba że w poczekalni u dr.

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry