reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Ikaa witaj
Mamaagusi a gdzie coś o tobie?jak ponczo?jak pisalas to sorki ale nienadrobilam czasu gdy mnie niebylo

Kubusia juz polozylam Bartek jeszcze zajada jutro nie idzie do szkoły to pozwolę mu na tatę poczekać

Kania, zdrówka dla Oliwki i oby nocka nie była jednak taka zła.
Mamaagusi, obiecuję poprawę:)
Ikaa, no jakiś spadek formy chyba miałam wczoraj... Już jest poprawa:)
Ja właśnie popijam, a właściwie już prawie spiłam, kubek grzanego piwa. Mój mąż wypił dopiero kilka łyków, a ja już nic nie mam w kubku:( E, przez to nie lubię chodzić do knajp, bo ludzie są na początku piwa/kawy itd., a ja już skończyłam...

Ragna ja piwo znowu sacze w nieskończoność chyba ze jest lato
Kania ja chyba jestem uzależniona od swojej mamy tak troszkę jak mała dziewczynka ale nic na to nieporadze
Nat juz?

Nat Bartek jest przeziebiony smarka kaszle niechce zeby sie jeszcze bardziej pochorowal do tego nikt uwagi nie zwraca czy wychodzi na dwór w kurtce czy nago a on jest roztrzepany i nie daj boże zeby coś mocniejszego sie rozwinelo

Ostatnia edycja:
witajcie wieczorem. tak wiec dzisiaj Leane zostala w domu i to niania przyszla do nas. serio: Bogu dziekuje ze mamy ja tak blisko ( przejsc z klatki przez ulice mozna nawet w kapciach do drugiego bloku), ze nie obawia sie kontroli ze to nie dziecko u niej a ona u dziecka. bo wg przepisow dziecko powinno byc u niej. poza tym Leane brzydko kaszle.... zlapala ode mnie chyba oskrzela, jutro malz ja zabierze do pediatry. mimo ze troche taka oklapicniala glizdusia byla to i tak sie niezle bawila ale sama nianai stwierdzila ze to nie Leane. Leane ma duracella a to dziecko dzisiejsze nasze tego nei mialo. mialo ale na pol zuzyte hihih. przy okazji te zebiska ida, ktore i gdzie to nie wiem ale ida. wieczorem nawet paroweczki nei chciala calej zjesc bo ja urazalo jak gryzla, tylko jadla zupke z poludnia, serki, jogurcik, to co nei trzeba gryzc. najlepszy kabaret jak przynioslam bagietke z piekarni to mloda od razu do ataku: daj, daj. no to dalam. buzior ja bolal, kwiczala i jeczala ale jadla ta bagietke - silniejsze od niej.
a co do rozprawy to ten gnoj sie nei stawil, tym gorzej dla niego, bo chcielismy minimalnie isc na ugode i zanizyc koszty ktore poniesie o 1/4 (mlody gnojek bez pracy 19 lat), to sie nie stawil, wiec teraz mu podniesiemy stawke i druga sprawa jest 1 marca. jesli sie nei stawi to juz bedzie typowy trybunal i wtedy jak sie nei stawi to policja m pomoze i dopiero wtedy se naprawde nagrabi i bedzie musial poniesc nie tylko koszty szkody itp ale i inne ciezszego kalibru. moja adwokatka i sedzia dzisiaj jasno sie wyrazili ze gosciu se nagrabil i grabi se dalej niepotrzebnie. coz...

a ja wlasnie zjadlam salatke owocowa z truskawek, banana, jablka, z jogurtem naturalnym:))))))

a Leane dzisiaj powiedziala pierwszy raz MERCI :))

KANIA posprzatane jest, jutro pranie wstawie i do poniedzialku nie wychodze na dwor wcale.

PAOLCIA super ze jestes!!! zagladaj czesciej:))

a co do telefonu to mam nokie x6-00 jest zarabista. dotykowy oczywiscie.

reklama
Dziulka, zazdroszczę tej sałatki...
Wioli, doskonale Cię rozumiem z uzależnieniem od mamy. Ja do mojej też ciągle wydzwaniam i o wszystkim jej gadam, no może o prawie wszystkim :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry