reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej
Brrrr jak zimno normalnie siedzę i marznę a jak czytam o tym mrozie to mi ciarki po plecach latają

ragna a ty coś wczoraj za głupoty wypisywałaś widzę ze ci przeszło ja też czasami tak mam jak wszystkie zresztą ale puk w głowe i przechodzi :-)
natolin fajny tel
alicja jak zawsze kusi słodkościami oj oj
kania nie nie nie narazie Lenka mi wystarczy za rodzeństwem musi poczekać :-)
doris przypomniałas mi o rozliczeniu PITu

u nas ok od paru dni w domu siedzimy przez tą syberie,wszystko by było pięknie i może bym się nawet skusiła na krótki spacer ale wiatr niestety potęguje to zimno więc może po niedzieli dopiero wyjdziemy.i to tyle o nas.

Kania ja trochę lepiej chłopcy trochę gorzej daje im lipomal bo zawsze działa i coś do nosa zobaczymy co będzie dalej
Ja do mamuni tez często jezdrza do tego dzwonię do niej 10 razy na dobe:-DZdrowka dla oliwci masz racje takiej temp sie niezbija bo gorączka walczy z infekcje

Ikaa- mój M teraz jest w okolicach wielkopolski i tam w dzień było -15. U nas jak na razie w lubuskim -8 więc da się jeszcze jakoś wyjść.
natolin- to ja mam teraz Nokię taką jakbyś wzięła starą 3310 i ją troszkę podrasowała, nic tam nie mam, zero muzyki, nie ma aparatu, jakieś dwie gry na krzyż.
Moje też już śpią a ja zaraz spadam na rowerek. I potem spać do wyrka.

ragna aleś mnie zdenerwowała tym "jedną z was" ale doczytałam, że się opamiętałaś i zmądrzałaś i proszę tu więcej takich głupot nie wypisywać!
rysia to gratuluję nowych ząbków i oby szybko powyłaziły!
dziulka jak tam u lekarza? doczytałam ehh to zdrowiej szybciutko!
wioli dużo zdrówka dla chłopaków twoich. wow 5????? to gratulacje dla Kubuia
elona to i dla was zdrówka!
emiliab Frankowi też ząbka gratuluję
makuc do teściowej??? wow mi też mój dotykowy tel bardzo odpowiada choć zapierałam się rękami i nogami przed nim
kania i u was gorączka ojjj nie podoba mi się ze tylu chorowitkow mamy... zdrowka dla Oliwki

reklama
Ikaa29 myślałam że przymiarki robisz, no ale skoro chcesz poczekać to rozumiem.
Wioli83 to zdrówka dla chłopców, dla Ciebie też żebyś na dobre się wykurowała :***
Ja może do mojej tak często nie wpadam, widzę się z nią codziennie rano jak Oliwię odwozimy do żłobka.
Jak jestem na zakupach to wówczas wpadam na kawkę.
Mam nadzieję, że ta temp. u Oliwii to od zębów a nie początek kolejnej choroby bo zwariuję...
Trzecia pobudka już za nią...:-(
Ciekawa jestem jak tam Patryk Roxannki???
Dawidowe
się chyba dziś nie pojawiła...mam nadzieję że u nich wszystko dobrze.
Mamaagusi a u Was jak??? Nastrój Twój i córci???

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry