kahaaa
Fanka BB :)
wioli - u nas też śnieg padał, pierwszy raz tej zimy, ale juz stopnial, choc podobno w gorach jest go calkiem sporo, wiec moze sie jutro przejedziemy gdzies.
alicja - gratuluje wygranej na froncie smokowym
nat - te kuleczki to masz na mysli jakis malpi gaj dla dzieci czy jak tam sie zwie, czy jakies zajecia specjalne?
elona - tomcio tez sie tak bawi, wywala klocki i zaklada pudelko na glowe.
emis - zebowe gratki, i nie puszczaj malza.
dawidowe - a jak juz robisz dla makucka to ja tez poprosze
a moje dziecko dzis przeszlo samego siebie, najpierw po drzemce jak sie obudzic to zamiast jak zwykle rozedrzec kopare jeszcze w lozku to wylazl z niego otworzyl wszystkie szuflady i wypierd... przepraszam wyrzucil moje wszystkie ubrania. TYLKO MOJE!!! a potem tak wariowal cale popoludnie ze chyba z 5 razy sie walnall w glowe, ma dwa wielkie guziory na czole a pewnie jakby mu ktos obdukcje zrobil to by mi prawa rodzicielskie odebrali.
alicja - gratuluje wygranej na froncie smokowym
nat - te kuleczki to masz na mysli jakis malpi gaj dla dzieci czy jak tam sie zwie, czy jakies zajecia specjalne?
elona - tomcio tez sie tak bawi, wywala klocki i zaklada pudelko na glowe.
emis - zebowe gratki, i nie puszczaj malza.
dawidowe - a jak juz robisz dla makucka to ja tez poprosze
a moje dziecko dzis przeszlo samego siebie, najpierw po drzemce jak sie obudzic to zamiast jak zwykle rozedrzec kopare jeszcze w lozku to wylazl z niego otworzyl wszystkie szuflady i wypierd... przepraszam wyrzucil moje wszystkie ubrania. TYLKO MOJE!!! a potem tak wariowal cale popoludnie ze chyba z 5 razy sie walnall w glowe, ma dwa wielkie guziory na czole a pewnie jakby mu ktos obdukcje zrobil to by mi prawa rodzicielskie odebrali.