reklama

Październikowe Mamy 2010

wioli - u nas też śnieg padał, pierwszy raz tej zimy, ale juz stopnial, choc podobno w gorach jest go calkiem sporo, wiec moze sie jutro przejedziemy gdzies.
alicja - gratuluje wygranej na froncie smokowym
nat - te kuleczki to masz na mysli jakis malpi gaj dla dzieci czy jak tam sie zwie, czy jakies zajecia specjalne?
elona - tomcio tez sie tak bawi, wywala klocki i zaklada pudelko na glowe.
emis - zebowe gratki, i nie puszczaj malza.
dawidowe - a jak juz robisz dla makucka to ja tez poprosze

a moje dziecko dzis przeszlo samego siebie, najpierw po drzemce jak sie obudzic to zamiast jak zwykle rozedrzec kopare jeszcze w lozku to wylazl z niego otworzyl wszystkie szuflady i wypierd... przepraszam wyrzucil moje wszystkie ubrania. TYLKO MOJE!!! a potem tak wariowal cale popoludnie ze chyba z 5 razy sie walnall w glowe, ma dwa wielkie guziory na czole a pewnie jakby mu ktos obdukcje zrobil to by mi prawa rodzicielskie odebrali.

reklama
Chorowitki, zdrówka! U nas też gliki z nosa lecą ;-)
Zajrzałam młodemu w paszczę, a tam... 16 zębów:D wszystkie trójki i czwórki NA RAZ wyszły:| dlatego tyle wycia było ślinienia temp i katar wcześniej.
Idę na modowy wam coś wrzucić:)
p.s. jestem znów brunetką;p:cool2:

A ja popijam grzańca:)
Wioli, sanki nie spotkały się z aprobatą Hani, choć wiązałam z nimi pewne nadzieje na spokojniejsze spacery, kiedy dzieć będzie choć na chwilę unieruchomiony w jakimś środku transportu i pójdziemy tam, gdzie ja chcę. No ale teraz i tak nie ma śniegu. Ponoć ma spaść w przyszłym tygodniu.
Strip, gratuluję ząbków. Zazdroszczę, że macie już aż tyle za sobą...

strip - wow, gratki, u nas sie przebijaja, widac pod dziaslami ale na wierzchu to na razie lichutko w porownaniu z wami!

Ostatnia edycja:
Zębów może i sporo, ale wszystkie górne paskudne, z nalotem nawet te nowe igiełki trójki i czwórki, wyglądają jakby już zepsute były:| We wt dentysta, zobaczymy, czy nasze mycie coś dało, czy to już nie próchnica:(

makuc kahaa to herbatka jest tylko nie wiem ile cukru - słodziku i cytrynke sobie panią życzą? Dodaje mandarynki, już obrane i podzielone na kosteczki :tak:

wioli jak ja bym poszła na sanki.

strip szalejesz z tymi kolorami ale przecież kobieta zmienna jest.

kahaa moja Laura też przeszła sama siebie bo najpierw przyszła do łazienki jak prałam recznie jej sweterek w miesce i wrzuciła mi cała rolkę papier a książke złapałam w locie, potem nosiła moje nowe słuchawki z mikrofonem i jak powiedziałam zostaw to mi je przełamała, wkoncu robiła ze mna kotlety i skrpiła je z sokiem z pomarańczy. W samk potem był beznadziejne.

Bry wieczór...

Przeczucie mnie nie myliło, co do Madziulki :-( straszna sprawa, i jak dla mnie wciąż niewyjaśniona. Poczekamy do poniedziałku, do sekcji, o przeczuciach już mówić nie będę bo znów się sprawdzą :-(
Mam podobne odczucia do Was, Strip, Ragna, Makuc, Roxannka - mąż tej kobiety jest zbyt spokojny jak na taką tragedię, jego wypowiedzi są przemyślane, stonowane a wzrok taki zimny...Nie będę nikogo oceniać, nie znamy całej prawdy, i tak do końca nie jestem przekonana czy ją poznamy...
A tak z innej beczki to mieliśmy dziś kolejny dzień hardcoru, 3 razy na pogotowiu wylądowaliśmy z Oliwią. Na chwile obecną ma początki anginy i jest na antybiotyku w zastrzykach, bo nie toleruje w syropie (wymiotuje dalej niż widzi). Dzień totalnie rozwalony, jedyne co chyba dla niej najlepsze to to że więcej śpi, dziś spała w ciągu dnia 3 x. Jak wróciliśmy nie dawno z izby przyjęć, zjadła mleko i zasnęła w minutę. Zobaczymy jak będzie w nocy...

Ostatnia edycja:
dawidowe - bez cytryny i cukier 2x. a Laura to idocznie zapalona kucharka, nowe smaki przed toba odkrywa. a ze nie smakuje... no trudno, sie przyzwyczaisz.
strip - skad pruchnica u takiego malego dziecka? patrz nawet bym nie pomyslała.
edit: oj kania biedna Oliwka.

Ostatnia edycja:
reklama
Kaniu zdróweczka dla Oliwii!!!! Cmoknij ją w czółeczko od cioci Emilki:***
strip gratki ząbkowe brunetko;-)

Małża puściłam na chwilę,ale oczy mu się kleją i nie widzi kulek:laugh2::laugh2::laugh2:. Pan T sie kończy,ale jest jeszcze słonecznik:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry