• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć dziewczynki,

przepraszam że dopiero teraz daję znać, ale trochę zeszło na tym egzaminie dzisiaj ale UWAGA! UWAGA! zdałam! i mam 4 w indeksie:-):-) Dziękuję za wszystkie kciuki!!
Po egzaminie wpadłam do domu na obiad, porobić musiałam parę rzeczy a na 17 poszłam na imprezę i co? Niedawno wróciłam, oczywiście z % we krwi no i lekko mi szumi w głowie:-D i jest fajnieeeeee:rofl2:
Mąż teraz pojechał po naszych znajomych bo prosili go czy nie odebrałby ich dziś bo oni też gdzieś balują i potrzebują kierowcę, Łukaszek śpi to i ja do Was wpadam, ale strasznie mi się chce spać chyba przez te % w głowie łohohoh.

kania, śpij spokojnie :*

mała mi, gratulacje! Brawo :-) No prawidłowo z %, pamiętaj zdany egzamin zawsze trzeba oblać, a oblany zdać ;-):rofl2:

Ja też powinnam się już położyć bo od 5:30 na nogach :eek: ale jutro męża dyżur poranny więc mam nadzieje, że sobie pośpie i jakoś nie ciągnie mnie jeszcze do łóżka :rolleyes2:

rysiaczku, nasz nocny marku, a ty gdzie ? balujesz gdzieś ? :-p Tęsknie :*

ja sie tak zastanawiam czemu zeby nie wychodza po kolei, tylko np tak jak u Leane, wyszly 1 i 2 ladnie , dziura i czworki ida:))) juz nic nei kumam.... natura bywa zagadkowa:))

KAHAA juz kiedys ci mialam mowic ze jak widze twoj awatarek to leje:))) swietne to jest:)))

ELONA moze akurat bedzie dobrze?:))) ja jeszcze chwilka i tez spadam.

u nas tak zimno ze szok. -8 chyba jest ale w domu jakos zimnawo mamy mimo ogrzewania, bo wiatr z polnocy okropny. Leane dzisiaj pod pizamke wlozylam rajtuzki bo to co dzisiaj rano glizdusia miala to szok.... wszystko lodowate, bo panna oczywiscie musi spac na koldrze w poprzek lozka z nogami na szczebelkach.

Roxi oxi nie zauważyłaś, że cały czas jestem tam? :-)

Dziulka co za szok? Przyjedź do mnie to zobaczysz jakiego szoku doznasz. :-p

Kahaaa dobrej nocy i jutro lepszego dnia, a właściwie lepszego humoru u Tomcia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry