reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Cześć dziewczynki,

przepraszam że dopiero teraz daję znać, ale trochę zeszło na tym egzaminie dzisiaj ale UWAGA! UWAGA! zdałam! i mam 4 w indeksie:-):-) Dziękuję za wszystkie kciuki!!
Po egzaminie wpadłam do domu na obiad, porobić musiałam parę rzeczy a na 17 poszłam na imprezę i co? Niedawno wróciłam, oczywiście z % we krwi no i lekko mi szumi w głowie:-D i jest fajnieeeeee:rofl2:
Mąż teraz pojechał po naszych znajomych bo prosili go czy nie odebrałby ich dziś bo oni też gdzieś balują i potrzebują kierowcę, Łukaszek śpi to i ja do Was wpadam, ale strasznie mi się chce spać chyba przez te % w głowie łohohoh.

kania, śpij spokojnie :*

mała mi, gratulacje! Brawo :-) No prawidłowo z %, pamiętaj zdany egzamin zawsze trzeba oblać, a oblany zdać ;-):rofl2:

Ja też powinnam się już położyć bo od 5:30 na nogach :eek: ale jutro męża dyżur poranny więc mam nadzieje, że sobie pośpie i jakoś nie ciągnie mnie jeszcze do łóżka :rolleyes2:

rysiaczku, nasz nocny marku, a ty gdzie ? balujesz gdzieś ? :-p Tęsknie :*

ja sie tak zastanawiam czemu zeby nie wychodza po kolei, tylko np tak jak u Leane, wyszly 1 i 2 ladnie , dziura i czworki ida:))) juz nic nei kumam.... natura bywa zagadkowa:))

KAHAA juz kiedys ci mialam mowic ze jak widze twoj awatarek to leje:))) swietne to jest:)))

ELONA moze akurat bedzie dobrze?:))) ja jeszcze chwilka i tez spadam.

u nas tak zimno ze szok. -8 chyba jest ale w domu jakos zimnawo mamy mimo ogrzewania, bo wiatr z polnocy okropny. Leane dzisiaj pod pizamke wlozylam rajtuzki bo to co dzisiaj rano glizdusia miala to szok.... wszystko lodowate, bo panna oczywiscie musi spac na koldrze w poprzek lozka z nogami na szczebelkach.

Roxi oxi nie zauważyłaś, że cały czas jestem tam? :-)

Dziulka co za szok? Przyjedź do mnie to zobaczysz jakiego szoku doznasz. :-p

Kahaaa dobrej nocy i jutro lepszego dnia, a właściwie lepszego humoru u Tomcia.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry