reklama

Październikowe Mamy 2010

2012-02-01 12.32.08.jpgwersja brunetcza ;-)

reklama
STRIP wow! wymiatasz! i jestem zdecydowanie tego samego zdania co HAPPY - wyglądasz dużo bardziej wyraziście w ciemnych włosach aczkolwiek blond był też fajowski :-) no i fajnie móc Cie znów czytać! :-)
EMIŚ haha ja w kulki tyż kiedyś naginałam. Calkiem spoko są.

Ostatnia edycja:
Witam się i ja, Oliwia właśnie drzemie już prawie godzinę, musiałam się ogarnąć bo wczoraj nawet myć mi się nie chciało. Ćwiczeń też nie zrobiłam :-( Jesteśmy już po 3 zastrzyku, dziś niestety była mega histeria ale przynajmniej widać poprawę, przede wszystkim nie ma temperatury i ma więcej energii. Nocka niestety była ciężka, bo budziła się co chwilę więc wyspana to za bardzo nie jestem. Mogłabym teraz się położyć ale obiad muszę jakiś przygotować. Pewnie od jutra na urlop pójdę, bo moja mama chora więc do Oliwii nie przyjdzie. Jutro musimy zaliczyć zastrzyki w przychodni i wizytę u dr.
Mała_mi ogromnie gratuluję zdanego egzaminu.
Emiliab :***, biedny Kubuś, widać że bardzo go ta sprawa poruszyła.
Makuc super, że nocka przespana, a poza tym mężowi się oberwało za te naczynia??? Mam nadzieję że nie nie stłukł ulubionego serwisu???
Elizabennett jak Adaś się czuje???
Natolin co dziś na obiad pichcisz?
Happy mnie też wkurzają ludzie, którzy zabierają swoje dzieciątka w takie miejsce :-( a jak tam mąż, pojechał już??? Bo pewnie już odpisałaś na moje wcześniejsze pytanie, tylko przez moje wczorajsze zawirowania nie doczytałam :-(
Wioli to super, że macie śnieg, w końcu chłopcy będą mieli trochę radochy :-)
Strip wow, nie widziałam Cię w wersji blond ale w ciemnym kolorze bardzo Ci do twarzy.
Współczuję problemów zębowych u Twojego i o Wojtusia.
Elwirka co u Was?
Dziulka, Roxannka jak nocka???
Co się dzieje z CzarodziejkąM, Dobranocką ???
I gdzie się zawieruszyła Asik, nic nie pisała jak tam jej córcia :-(

Ostatnia edycja:
Kania, dobrze, że Oliwia już lepiej się czuje, ale współczuję tych zastrzyków i w ogóle...:-(Do kiedy macie te zastrzyki? Może zamówcie coś na obiad, co byś nie musiała przy garach stać?
Mała Mi, gratuluję zdanego egzaminu!
Też się wczoraj zastanawiałam, gdzie podziała się Asik i jak się czuje Ada.

Ragna mamy do jutra (w sumie 6) ale idziemy na kontrolę więc możliwe że przedłuży jeszcze :-(
A co do obiadu to mam już wszystko przygotowane więc tylko podpalić pod garnkami mi pozostaje.
Wczoraj zamawialiśmy, bo nie było czasu kiedy cokolwiek ugotować, jedynie rosół się "sam" zrobił przez jakieś 6 h dochodził do siebie.
Mamaagusi, E-lona, Kahaa, Sarisa, Dawidowe a co u Was? jak nocka???

Kania, oby jednak lekarz stwierdził poprawę i nie przedłużył tych zastrzyków. Trzymam za Was kciuki i smacznego obiadku życzę. Mój mąż zrobił gulasz. Wkrótce zasiadamy do jedzenia, a o 15:30 mamy mieć gości. Mam nadzieję, że Hani przypadną do gustu i że nie będzie przez cały czas się bała. Pożyjemy, zobaczymy. Oby moje dziecię wstało w dobrym humorze i miało chęć na cudze towarzystwo.

reklama
Ragna Hania boi się tak bardzo ludzi???
Znajomych też???
Oliwia boi się przede wszystkim mężczyzn, ale nie wszystkich, kobiet raczej się wstydzi i musi minąć trochę czasu, zanim się rozkręci w towarzystwie osób, których nie zna.
Smacznego obiadku, gulasz to uwielbiam, u Nas dziś piersi z kuraka duszone, ziemniaczki i surówka. Teraz zjedliśmy rosół i czekamy aż Oliwia wstanie, zje rosołek wtedy robię drugie:-) Dziś do Nas pewnie dziadek Oliwii zajrzy, zobaczymy czy będzie mu się chciało...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry