reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kahaaa mniami. Ty nie bluzgaj, bo się jeszcze w złości poplujesz. ;-):-D A poważnie to ja przewijam i sprawdzam czy post nie był edytowany.

Jeszcze mi napisałaś czy fabulous booka masz. Pisz, pisz, bo teraz ja Cię zbluzgam. :-p

Spadam do wyrka.

Ostatnia edycja:
KAHAA taka mala szklanka????:))))))))))))))))

a tak na serio to dzis wieczorem na kolacje zjadlam kilka malych kromeczek z wedlina i troche serka koziego i wypilam lampke wina i czuje sie tak najedzona ze szok. przed dieta potrafilam wrabac naraz prawie pol chlebka - mowie chlebek bo on jest dlugosci polskiego chleba a o polowe "chudszy" i kromeczki sa male. juz nei wspomne ze winka to neiraz i dwie nieraz i 3 lampki byly a po kolacji piwsko. terazp owiedzialam sobie ze uwazam nieco i na pewne rzecyz mowie stop.

a z grzesznych rzeczy zjadlam dzisiaj jednego herbatnika i dwie kosteczki kinderka.

jak na moje oczeta to ta szklanka jes 0.33 maks:))))))))

no nic spadam pod kolderke lulu z cicha nadzieja ze Leane jutro bedzie w lepszym stanie. no i my tez.

dziulka ta szklanka grała w king sizie.
no to ja tez spadam.
sama ze soba pisać nie będę. schizofreni nie mam jeszcze. a może mam??? może was wcale nie ma...

Ostatnia edycja:
reklama
Ragna cieszę się, że wizyta udana :-)
Ikaa jak to?? blokada do pisania? :baffled:
Kania cały czas trzymam kciuki za Was i życzę zdrowia.
Kahaa jak to ja sobie w życiu pośpię?? Ja mam ciągle niedosyt :-p
Na obiad był gulasz z indyka na włoszczyźnie.
Dobre z tym paragrafem :-D szkoda, że nie pomyślałam, żeby jej tak odpowiedzieć :-D a no i niestety masz rację, że jak krzywda się dzieciom dzieje naprawdę to już nikt tego nie widzi :no:
Dziulka dobrze, że z Leane lepiej.
Może masz rację, że wg Pudzianka za dużo postów napisałam ;-)
Elwirka witaj! mój nie śpi od 5:30...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry