reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Mała mi zdrówka .I kciuki w takim razie nadal:tak:
Elona- współczuję nocki:-(.Też widzę,"wesoło " miałaś.A czy u nas zęby?Hm...pewnie tak...od jakichś dwóch miesięcy te same:crazy:.

witam ranne ptaszki
happi, nat - zycze naprawy pociech
malami zdrowia i kciuki potrzymam raz jeszcze
elona - wspolczuje nocki. nasza neiwiele lepsza. tomcio mial goráczke i sama nie wiem czy to od zebów czy przeziebienia.
no a teraz musze troche popracowac...

Mam jakoś strasznie zimno w domu brrr
oszaleję.
A mój Pudzianek kochany szuflady bez uchwytów też nauczył się otwierać i wyrzucił wszystkie sztućce na podłogę. Ależ życie byłoby piękniejsze gdyby nie ten idiotyczny aneks kuchenny :wściekła/y:

hejka ja na chwilkę, faktycznie zimno się zrobiło, chaty się oziębiają szybko i jeszcze nam strasznie okna parują i się lód robi w szparach.

Natolin- ja też nie lubię tych aneksów, i u nas też wyciągają wszystko, ja poszłam do ubikacji i wracam a młody z takim wielkim nożem łazi po kuchni, myślałam, że zawału dostanę, wszystko mam pochowane jeśli chodzi o noże, a łyżeczki też wyciąga.

Mała Mi- kciuki trzymam i ściskam.

Happy-
to tak jak u mnie tylko od kiedy wyszły mu ostatnie to minęło z 4 mce i ciągle echo a ja co noc nie przespana myślę, ze to nowe zęby.

Elona- współczuję nocki, nasza wczoraj taka była, a dzisiaj spał ładnie.

ide bo młody butelki z wodą po domu nosi.

nat, kroma polecilabym wam zabezpieczenia przed dziecmi na szafki i szuflady, ale my takie mamy i tomcio je juz rozpracowal wieec mysle, ze to wyrzucone pieniadze by byly.

reklama
Kahaaa właśnie zdaje sobie sprawę, że on by rozpracował, bo już nie jedną rzecz otworzył, którą wydawało mi się, że nie ma opcji, żeby otworzył.

Jeszcze 55 minut ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry