Bry...
Mamaagusi, Alicja super, że teściowe się naprawiły i trzymam kciuki, by to trwało jak najdłużej.
Mamaagusi faceci to mają skojarzenia, chętnie zobaczę tego "misio-kurczaka" :-)
Natolin wysoki macie ten stół??? nawet szafki bez uchwytów otwiera, to Ci skubany heh. My mamy zabezpieczenia na szuflady, ale odkąd przestałam zwracać jej uwagę, że nie wolno otwierać (próbowała na siłę z zabezpieczeniem) to przestało ją to interesować.
Sarisa współczuję Ci tych migren, oby tak często się nie zdarzały choć moze to od ciśnienia, bo mnie ostatnio 3 dni z rzędu bolała głowa..
Strip wypadu na koncert, jak co najwyżej na zakupy się mogę wybrać...choć teraz w kinie grają Różę to może w końcu pójdę, nawet sama.
a moja się obudziła i kazała sobie własnie 4 lalki bobasy zapodać i je karmi
Jak wykarmiła to poszła spać??? Fajnie, że pilot się znalazł (najciemniej pod latarnią). Moja na szczęście nie ma faz chowania :-) chyba że sama się chowa (zakrywa rękami oczy) ;-)
rozmowa z moją córką która grzebie w kartonie w poszukiwaniu kolejnych lal.
Ja: zostaw to
L : nie (tu walniecię w stół)
Ja: tak
L : nie (tupnięcie nogą)
Ja: tam niczego nie ma
L : jest
Ja: nie
L : tak (walnięcie w stół)
no ja nie mogę co za przekroa mi rośnie
Hahah

dobre :-)
Dziulka a Ty mówisz że Leane nie ma apetytu, jak czytam ile Ona zjada to jestem w lekkim szoku, bo moja ani połowy z tego by nie zjadła a od wczoraj tylko mleko chce jeść i nic więcej:-(
Mała_mi współczuję przebojów z mężem, oj skądś ja to znam (niestety). Mam nadzieję że dziś już lepiej. Trzymam kciuki za szczepienie Łukasza, zdrówka Ci życzę.
Kahaa ooo to nieźle jak już Tomuś sam w łożku zasypia :-) zdrówka dla Niego, oby temperatura była od zębów.
Happy, E-lona współczuję nocki i łączę się z Wami w bólu, u mnie podbudki były już od północy do 6 rano co chwilę, stawiam na 3 rzeczy - zęby, odreagowywanie po zastrzykach oraz problemy z brzuchem (od soboty brak kupy :-()
Happy Amelka jeszcze po nocy nie wstała??? moja właśnie 20 minut temu zasnęła ale coś jej jest...normalnie dziś mnie dobija, tylko mama, rączki, histeria...
Roxannka nie gadaj głupot i pisz jak tam Patryk??? Ty w pracy, z mężusiem??? !!!
Doris, Ida gdzieś się zawieruszyła???
Renata jak zdrówko???
Kroma Arek z nożem po mieszkaniu wow, pewnie bym ze strachu zemdlała...
Wioli83 a Ty jesteś za karą śmierci??? Też Lisa widziałam ale jakoś o tym nie myślałam bo nockę miałam do kitu...
[alicja właśnie biega z kuchni do pokoju i przynosi psu karmę a jak ten nie chce jeść to wciska mu ją na siłę do paszczy... biedny, no ale póki nie ucieka znaczy, że tragedii nie ma. I tym sposobem mam spokój na najbliższe 30min., bo ona nosi po jednej karemce a micha w kuchni jest pełna ]
nieźle się ubawiłam.

Współczuję bólu głowy ale może spacer coś na to pomoże. Ja co najwyżej mogę na balkonie na razie przewietrzyć łepetynę...Miałam ostatnio pytać - tatuaż zrobiony???