Witam
happy wspólczuje nocki i oby katar szybko poszedł
natolin ja musiałam iść za twoim przykładem i uchwyty od szuflad w kuchni odkręcić bo już nie dawałam rady ale lodówkę nauczyła sie otwierać.Ja natomiast aneksu nie mam ale kuchnia nasza bez drzwi a raczej drzwi przesuwne więc tak jak aneks.
mala mi zdrówka
e-lona i jak w pracy przetrwałaś?
sariska co słychać?jak się czujesz?
kahaaa widzę że u ciebie też nocka nieciekawa oj i zdrówka dla Tomcia
kroma to ty masz jakie te okna? i ten nóż o boże
roxannka wszystkie o Tobie pamiętamy
makuc a podjada Alicja karmę piesowi?
dawidowe heh ale ci mała pyskuje :-) i fajnie ze pilot sie znalazł a ztym nozem w autobusie to chciałabym widzieć minę tych ludziów:-)
kania oddaj trochę śniegu bo mi sanki rdzewieją :-)
wioli to na łyżwach możecie smigać teraz ;-)
dorisku spóźnione życzenia imieninkowe wszystkiego naj naj naj!!!!!! i super ze Miki taki zadowolony mimo ręki:-)
mamaagusi Agusia widzę też się troszczy o zwierzątka jak Alicja makuc żeby głodne nie były:-)
emiliab ja moją dietę też o jeden dzień codziennie przesuwam bo zawsze coś fajnego do jedzenia jest a szkoda żeby się zmarnowało ;-)
dziulka twoja kluski zbiera a moja z talerza wszystko na tackę wywali i na to talerz postawi a mnie to do szału doprowadza
a u nas bez zmian czyli dzień jak codzień jedynie co S znowu chory bo w garażu coś przy aucie grzebał i teraz ma.Lenka śpi od 2h a ja piszę i piszę i piszę i dobiłam do końca jakimś cudem.