reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Witam
happy wspólczuje nocki i oby katar szybko poszedł
natolin ja musiałam iść za twoim przykładem i uchwyty od szuflad w kuchni odkręcić bo już nie dawałam rady ale lodówkę nauczyła sie otwierać.Ja natomiast aneksu nie mam ale kuchnia nasza bez drzwi a raczej drzwi przesuwne więc tak jak aneks.
mala mi zdrówka
e-lona i jak w pracy przetrwałaś?
sariska co słychać?jak się czujesz?
kahaaa widzę że u ciebie też nocka nieciekawa oj i zdrówka dla Tomcia
kroma to ty masz jakie te okna? i ten nóż o boże :szok:
roxannka wszystkie o Tobie pamiętamy
makuc a podjada Alicja karmę piesowi?
dawidowe heh ale ci mała pyskuje :-) i fajnie ze pilot sie znalazł a ztym nozem w autobusie to chciałabym widzieć minę tych ludziów:-)
kania oddaj trochę śniegu bo mi sanki rdzewieją :-)
wioli to na łyżwach możecie smigać teraz ;-)
dorisku spóźnione życzenia imieninkowe wszystkiego naj naj naj!!!!!! i super ze Miki taki zadowolony mimo ręki:-)
mamaagusi Agusia widzę też się troszczy o zwierzątka jak Alicja makuc żeby głodne nie były:-)
emiliab ja moją dietę też o jeden dzień codziennie przesuwam bo zawsze coś fajnego do jedzenia jest a szkoda żeby się zmarnowało ;-)
dziulka twoja kluski zbiera a moja z talerza wszystko na tackę wywali i na to talerz postawi a mnie to do szału doprowadza

a u nas bez zmian czyli dzień jak codzień jedynie co S znowu chory bo w garażu coś przy aucie grzebał i teraz ma.Lenka śpi od 2h a ja piszę i piszę i piszę i dobiłam do końca jakimś cudem.

Ojciec Magdy przemówił publicznie. "Wierzyłem żonie"... - Wiadomości - WP.PL

wybaczcie, ze ja znow o Madzi... ale ogladam to i nie mogę, no nie mogę się wyzbyć wrażenia, że nawet malo wylewny czlowiek, nie bylby tak zimny i i oschly po smierci dziecka... jak dla mnie siedzi przed nami mozg calej operacji ja mozlwie ze wmanerwrowal w tej sposob, ze wpsolnie ustlaili, ze on wyjdzie, ona zaltawi sprawe, ze sie tak paskudnie wyraze, i wteysd faktycznie nic nie wiedzial nic nie widzial, wiec i wariograf oszukal:| no kurcze jak mozna tak niecuzlym byc a fakt, ze tydz temu znaleziono martwe dziekco , jego dziecko:| i o co on ma zal o to ze mu nie powiedziala?!!?!? a ze dziecko gorzej niz psa potraktowala to juz nie? no pewnie ze nie... a zal ma ze sypnela i sprawa isre wydala :( wxieklosc mnie nadal rozszadza, nei znaznam spokoju, dopioki to sie nie wyjasni do konca :(

Strip ja też nie wierze do końca w tą niewinność ojca ale znam ludzi którzy w po śmierci nie pokazuja zupełnie nic na zewnątrz tylko chowają w sobie, niestety po tym wariują.

Roxi wiem i przyszły tydzien biore na siebie. Miałam wziąć i ten ale jakoś bałam się z nią dzis jechać do przychodni do rodzinnej.

reklama
po ostatnim moim poscie poszlam sie legnac. puki w chacie jestem to korzystam, robie sobie siesty, odpoczywam, nic na sile, nic na biegu. na jutro zaplanowalam ze posprzatamy troche z malzem nasz przybytek, szczegolnie podlogi.
jak wstalam ze siesty to mloda juz brykala z tatusiem. widac ze dziecko wraca do siebie bo wariowala z potrojna sila:))) zadzwonilam tez do taty ktory przyjezdza za dwa tygodnie i Leane wziela telefon i gada: papi papi papi (papi to dziadek po francusku), moj ojciec to slowo akurat rozumie i caly w skowronkach. nagle haslo " glupi papi!" ja galce wywalilam bo nie uzywam slowa glupi po polsku i nie wiem skad ona to wymyslila:)))))))) lezalam ze smiechu i moj ojciec po drugiej stronie tez:))

ALICJA czemu aparatki jestesmy z Leane?:)) a sesja ze szminka...do posikania:)))

ROXI no bo ty jestes maly podjudzacz:))):)))))

MAKUC ja ci powiem: ROXI ci nic nie napisala bo wpierze obrosla:)))

DAWIDOWE co do pomidorow dla mnie NADPRODUKCJA pomidorowa tez nie istnieje:)))))))))))

STRIP ja uwazam ze za tym wszystkim kryje sie i tatus i tak jak i ciebie ta matka i ten ojciec oboje mnei wqrwiaja!

a poza tym to moje dziecie dzisiaj dostalo kawalek paczka po poludniu i jadla i kruszyla, rozwalila okruszki po podlodze a potem zbierala i kladla mi na lawe, jak pozbierala wszystko to potem zgarniala reka i na podloge sruuuu i potem zas na lawe i zas na podloge...zabawa na pol godziny....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry