Roxannka
Pracująca mama!
Ale odzew
Kochane jesteście :***

No i ja też nie lubie aneksów kuchennych a napewno nie przy małym dziecku
Pod tym względem wynajmowanie jest dobre bo już mniej więcej wiem jakiego mieszkania nie chce kupić 

od czasu do czasu to nawet zdrowo tak sobie "pocierpieć" 
;-)
;-) a na tej sali gimnastycznej to ogrzewania nie było ?
nie doczytałam, co dobrego wymyśliłaś na obiad ?
a dla Was zdrówka i odpocznij sobie na zwolnieniu 
kania, dawidowe, Patryk ma się całkiem dobrze, już dzisiaj miał pójść do żłobka ale nie dostaliśmy się do lekarza i dzisiaj idziemy po zaświadczenie że jest zdrowy :-) a póki co siedział z babcią i w zeszłym tygodniu troche z dziadkiem
kania, a jak Oliwka się czuje ? pewnie pisałas ale nie jestem wstanie wszystkiego nadrobić
dawidowe, a ty cały czas na zwolnieniu ? jak szef reaguje, nadal taki pobłażliwy ? Ja na L4 już prawie 3 miesiace nie byłam
dorisku, w pierwszej kolejności składam spóźnione ale szczere życzenia imieninowe!!! :*** Super, że z J je uczciliście :-) Fajnie, że Miki dobrze bawi się na feriach, nawet z ręką w gipsie, dzieciaki to się nie do zdarcia ;-) ale kontroli z zusu to ci nie zazdroszcze
oby kontrolerzy sobie szybko poszli, chociaż wiem że to nie takie proste 
emiliab, współczuje awarii
z tego co wiem to teraz w wielu miejscach takie awarie, mrozy dają w kość starym rurom 
mała_mi, brawa dla Łukaszka że taki dzielny z niego chłopak :-) a mężem się nie przejmuj, skoro teraz jest kiepsko to później będzie lepiej ;-)
alicja, widziałam fotki na fb, Isia to już mała dama skoro chce się malować
No dobra, troche mi się udało posiedzieć i nadrobić, na więcej nie pozwolił mój, turlający się po podłodze i zjadający wszystkie nie wciągniete przez odkurzacz paproszki, synek

A zaraz lecimy do lekarza po zaświadczenie do żłobka, więc mam nadzieje do później :*
Kochane jesteście :***:* wiem wiem, to prawda czasu ciągle mało, ale miło jak ktoś pamięta i czasem zapyta co u nasRoxannka ja pamiętam, ale sama pisałaś, że nie masz czasu :-(

No i ja też nie lubie aneksów kuchennych a napewno nie przy małym dziecku
Pod tym względem wynajmowanie jest dobre bo już mniej więcej wiem jakiego mieszkania nie chce kupić 
ja nie zgrywam, ja jestem cierpietnicanat - do czego ty tak odliczasz?
roxi - pamieta, pamieta. nie zgrywaj cierpietnicy, tylko do nas wracaj jak znajdzeisz chwile

od czasu do czasu to nawet zdrowo tak sobie "pocierpieć" 
;-)lubie się troche powygłupiaćRoxi nie wygłupiaj się.
;-) a na tej sali gimnastycznej to ogrzewania nie było ?
nie doczytałam, co dobrego wymyśliłaś na obiad ?chce chceROXI ty to chyba po dupei chcesz dostac za glupoty))
a dla Was zdrówka i odpocznij sobie na zwolnieniu 
kania, dawidowe, Patryk ma się całkiem dobrze, już dzisiaj miał pójść do żłobka ale nie dostaliśmy się do lekarza i dzisiaj idziemy po zaświadczenie że jest zdrowy :-) a póki co siedział z babcią i w zeszłym tygodniu troche z dziadkiem

kania, a jak Oliwka się czuje ? pewnie pisałas ale nie jestem wstanie wszystkiego nadrobić

dawidowe, a ty cały czas na zwolnieniu ? jak szef reaguje, nadal taki pobłażliwy ? Ja na L4 już prawie 3 miesiace nie byłam

dorisku, w pierwszej kolejności składam spóźnione ale szczere życzenia imieninowe!!! :*** Super, że z J je uczciliście :-) Fajnie, że Miki dobrze bawi się na feriach, nawet z ręką w gipsie, dzieciaki to się nie do zdarcia ;-) ale kontroli z zusu to ci nie zazdroszcze
oby kontrolerzy sobie szybko poszli, chociaż wiem że to nie takie proste 
emiliab, współczuje awarii
z tego co wiem to teraz w wielu miejscach takie awarie, mrozy dają w kość starym rurom 
mała_mi, brawa dla Łukaszka że taki dzielny z niego chłopak :-) a mężem się nie przejmuj, skoro teraz jest kiepsko to później będzie lepiej ;-)
alicja, widziałam fotki na fb, Isia to już mała dama skoro chce się malować

No dobra, troche mi się udało posiedzieć i nadrobić, na więcej nie pozwolił mój, turlający się po podłodze i zjadający wszystkie nie wciągniete przez odkurzacz paproszki, synek

A zaraz lecimy do lekarza po zaświadczenie do żłobka, więc mam nadzieje do później :*