witajcie sloneczka.
jak u nas zimno!!!!!!!!!!!!! -8 wiatr z polnocy ze normalnei masakra. dzisiaj mialam isc do pracy ale .... poszlam zas do lekarza wycyganic chorobowe

ppppppppppp osluchal mnei i niby jeszcze troszke oskrzela zawalone mam ale do roboty na scislosc moglam dzisiaj juz isc. chec posiedzenia w cieplym domku silniejsza i lekarz mi dal chorobowe do konca tygodnia

))) wczoraj jak dzwonilam do pracy zeby ich powiadomic ze dzis wracam do lekarza to dyro powiedzial " dobrze by bylo jakbys wrocila bo cie potrzebujemy". powiedzialam "ja ze zdrowiem juz nei igram, zobacze co powie lekarz i nci nei obiecuje". no i dzis zadzwonilam ze mam chorobowe i mowiac brzydko leje cieplym moczem na robote.
poza tym glizdus przespal kolejna nocke, bez czopka na zeby. chwilowo odpuscily.... Leane troszke lepiej ale kaszle nadal. dzis zjadla wiecej butli rano bo 180 kakao, a wczoraj 90 zaledwie. przed poludniem zrobila sie glodna i jak robilam jej jesc to siedziala kolo pralki i marudzila i wpatrzona w moje ruchy jak rottweiler wyglodzony

))zrobilam jej talerz makaronu i eskalopka z indyka upieklam, to jak widziala ze odcedzam makaron to myslalam ze sie poleje... podlsuchala chyba nieraz jak ja narzekam i gadam " u lala" i siedzi i gada " ulala" a nagle potem jak przekladalam makaron na talerzyk to glosno: " woooow"

)))))))) moj malz to prawie padl

))) mlocila obiad az milo bylo patrzec, jechalysmy na dwa widelczyki i powiem wam ze moej dziecko lubi porzadek bo jak kluski spadly na stolik to je zbierala

) a jej nowa umiejetnosc.... to chowanie przedmiotow pod dupke. szukalam jej butelki z woda ktora stala na stoliku, obejrzalam sie na malza, butelka zniknela. szukam kolo niej i na podlodze- nie ma. a leane mi reka pokazuje ze tu jest i pod dupke schowala

))
MALA MI - pod kolderke i sie kurowac
NATOLIN - czemu nei lubisz aneksow kuchennych??

)) no tak doczytalam....a ja to chyba wymysle garki jednorazowe bo nei lubie zmywac

)
ROXI ty to chyba po dupei chcesz dostac za glupoty

))
MAKUC daj Alutkowi ryz zeby psu nosila ale po zairenku-dluzej zejdzie

) usmialam sie

)
DAWIDOWE fajnie sie gada z takimi maluchami

))) wazne ze pilot sie znalazl a nie poplynal do morza przez kibel
NATOLIN ogorka kiszonego mlody wsuwa?? ja sie boje dac Leane zeby jakichs bolesci nei dostala...
ide sie polozyc i przespac troszke. dobrze mi to zrobi

))