Dobry wieczór.
po dniu, który minął niewiadomo kiedy wita się i wykończona Ja. Mam nadzieję, że uda mi się doczytać co tu się dzisiaj wyprawiały tom bardziej, że chyba nie ma tego zbyt wiele
HAPPY fajnie, że Twoje poranne posty wróciły! u nas dzisiaj też mróz jednocyfrozy zawitał ALE i tak chcę wiosny i to baardzo. Alicja przy takiej pogodzie zachowuje się podobnie do Amelki i wczoraj nawet uderzyła w histerię z tego powodu, że nie zabrałam jej ze sobą jak z piesem w południe wychodzilam (a było -18

). Tym samym jest tak absorbująca, że ledo wyrabiam na zakrętach... Poza tym współczuję nocki. I mam nadzieję, że dzisiejsza o niebo lepsiejsza budziet.
MAŁA_MI dopiero doczytałam co się u Was dzieje. Mam nadzieję, że jednak Twój mąż pójdzie po rozum do głowy i zacznie się zachowywac normalnie a nie jak
KAHAAA rozbrajasz mnie swoimi postami

a łacię kiedyś (uuu jeszcze na studiach) bardzo lubiłam i ceniłam, tylko niestety po latach braku z nią stosunków bliższych, ma wiedza w zapomnienie poszła. A szkoda.
EMIŚ tragedia jakaś z tym barkiem ogrzewania. Dobrze, że już ciepło w domostwie macie, bo temeratury na zewnątrz dobijają.
KANIA może przejdź się z Oliwką do lekarza jeszcze? :*
DAWIDOWE dzień piżamowy? wow. Zamień się. plis.
CZARODZIEJKA tak mi sie odnośnie szczepienia przypomniało, że nam kiedyś lekarka mówiła, że lepiej nie szczepić różnymi szczepionkami. Tj. my mieliśmy tą samą sytuację z błonnicą/tężcem/krztuścem i zamiast 3w1 zaporoponowali nam acelularny krztusiec a i tak 3 wkłócia, bo niby zdecydowanie bezpieczniej jest wtedy. Buźka dla Ciebie i mam nadzieję, że Krzyś da Ci trochę odsapnąć i będziesz mogła z nami tutaj częściej "bywać" :-)
RYSIA wracaj!!!!!!
IKAA -5

daj torchę tego "ciepła", bo juz mi się tęskni za dłuższymi spacerami o i widzę, że
RAGNA też moje zdanie w tym temacie podziela

zresztą nie tylko ona, bo i
HAPPY i
NAT i chyba większość z nas chciałaby już, żeby to paskudne coś, zwane mrozem, sobie won pajszło.
ELIZA Uriah Heep? nie znam ale zaraz sprawdzę. I oczywiście na jakieś dluższe wypociny od Ciebie czekam.
ALICJA udanego się pluskania
i tyle chyba... idę nadganiać poboczne.