reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Emiliab mój niby się trochę naprawił, ale na jak długo...
Kania jeśli chodzi o męża to nie chodzi, że coś źle między nami tylko z nim źle ;-) Mój na szczęście na ręce nie chce, bo ja go nosić nie będę - za ciężki jest :-) a na kolana się też pakuje, żeby mu książeczki czytać :-) ale generalnie chodzi mu o to, żebym się niczym innym nie zajmowała tylko nim :-)
Taki mały egoista :-p
ooo, dokładnie tak jak u Małej mi - mojemu też po prostu chodzi o to siedzenie z nim :-)
CzarodziejkaM cieszę się, że zajrzałaś :-* Trzymam kciuki za szybkie wyjście ząbków. No i żebyś jednak miała trochę czasu dla nas :-)
A co do szczepienia to dziwna ta lekarka, nam nawet pamiętam w szkole rodzenia mówili o tych szczepieniach, że tak można :-)
Ikaa tak pomyślałam, że mała kuchnia i dlatego nie ma drzwi. Mój zawsze coś wyciągnie z tej lodówki. Dobry tekst męża, że wie, że wkurza, ale nie zmieni się...
Nie żartuj - Lenka boi się odkurzacza? Mój uwielbia!
Ragna dobrze, że dziś już lepiej, ale jak następnym razem będzie Ci źle to wpadaj i pisz :-)
To udanego wyjazdu życzę. My już wczoraj wróciliśmy do spacerów.
E-lona ale dzisiaj już humorek masz?
Dziulka no to naprawdę podziwiam, że Leane taka usłuchana. Mój namiętnie wyciąga mi kabel od odkurzacza z gniazdka no i oczywiście jak coś chce, a ja mu tego nie chcę dać to jest niezła awanturka.
ooo, Twój dzisiejszy obiad mi się bardzo podoba!!! mniam! :-p jakbym nie miała już zrobionego obiadu na jutro to bym zjadła jutro taki sam, ale co się odwlecze... :-) :-p
Elizabennett nie wiem o jakim zespole mówisz, ale uczucie takie znam i też lubię. No i fajnie, że się z pracy meldujesz ;-)
Alicja ja nie lubię zimy niezależnie od tego czy muszę wychodzić czy nie.
A co z Isią w czasie jak Wy się kąpaliście??
Ja to chyba mam za małą wannę, bo nie wyobrażam sobie kąpieli razem.
Wioli to niedobrze, że Kubuś nie chce spać jak jest z Twoją mamą :-( Myślałam, że Twoje dziecko to tak całkowicie "wyregulowane" jest.
Mój jak jest u moich rodziców to trochę inaczej jego dzień wygląda, ale śpi i tak.
Rysia Ty nie gadaj głupot tylko zbierz się i pisz więcej z nami :-)
Kahaa ja podobnie jak Makuc bardzo lubiłam i ceniłam łacinę na studiach, ale niestety wszystko zapomniałam nie mając z nią styczności.
a no i buziak dla Makuc :-)

No dobra, chyba tyle.
Objadłam się dzisiaj jak głupia. No i stwierdzam, że chyba jestem uzależniona od coli:baffled: Bo ja się bez niej normalnie źle fizycznie czuję:baffled:

makuc a co mam im nie wierzyć komuś trzeba zaufać ;-)
natolin no boi się boi bo my mamy jeszcze taki stary 30 letni i on taki głośny i chyba przez to,no i zastanawiam się nad ''kaśką'' aby kupić.

Ostatnia edycja:
haha IKAA co racja, to racja :-):-):-)
NAT co dobrego jadłaś? :-p a colę jaką pijesz? taką klasyczną? dla mnie zwykła cola jest zdecywoadnie za słodka, więc namiętnie light piję tyle, że ta jest jeszcze bardziej szkodliwa niż normalna :szok:

i wiecie co. Mam zmienić jakis podpunkt regulaminu szkoły ale chyba nie chce mi się myśleć, więc dam sobie spokój :rofl2::-p:-)

Ikaa a co to jest "kaśka"? :-)
Zdecydowanie wolę colę niż pepsi.
Makuc zjadłam dzisiaj prawie całą milkę z orzechami, dużo babki piaskowej i kopytka, kurczaka i kapustę z grochem roboty mojej babci (uwielbiam!!!).
Piję normalną colę, czasem colę cherry jak mnie najdzie. Dla mnie niestety za słodka nie jest i autentycznie mam wrażenie, że jestem od niej uzależniona.
Mam kolegę, który uzależnił się fizycznie od energetyków, naprawdę.

Dobry wieczór.
Przeczytałam wszystko, ale że siedzę "na telefonie" i nie mogę dwóch okienek otworzyć a do tego mam sklerozę to tylko napiszę że, was kocham... I jusz
A tomcio jeszcze wojuje jak słyszę

reklama
NAT też znam osobę uzależnioną od energetyków :baffled::szok: a Twoje menu dzisiejsze jest mniaaaam - szczególnie kapusta z grochem i kurczak (jeszcze jakby do tego dodać frytki i sałatkę z kapusty pekińskiej i kukurydzy to już wogóle moje podniebienie by mi przez najbliższe 3 miesiące dziękowało)
IKAA właśnie, co to "baśka? :-p [edit] oo dałaś. już sprawdzam tylko po sibatę pójde.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry