• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
makuc,wydaje mi się że dywan z paproszków wyczyści gorzej z kątami bo tam sie nie dojedzie nią,mi głownie chodzi co by z grubsza oblecieć dywan i podłogę z kurzu okruszków i włosów moich dopóki odkurzacza nie polubi.

NAT :zawstydzona/y:
IKAA tak, też mi się wydaje, że tak to właśnie wygląda odnośnie Kaśki ;-)
KAHAAA ja nie wiem jak Ty z tel.dajesz radę pisać. Mnie po 2 min. nerwica bierze.

Dobra dziewczynki to ja spadam a wy tez za długo nie siedźcie bo jutro będizecie marudzić że niewyspane jesteście.dobranoc spokojnych nocek Wam i dzieciaczkom waszym :-)

witam wieczorowa pora:))

tak wiec napadlo mnie na maksa i jak sie rozpedzilam to zrobilam dwa prania i zmiana poscieli u nas i u mlodej:))) potem popoludniu zabawa na calego z glizdusiem:))) od paru dni Leane otwiera ksiazeczke o balu robaczkow i na jednej ze stron wsrod tanczacych robaczkow jest taki niebieski pajaczek i ona sie hihra sama do siebie jak wariatka jak go widzi:)) tak sie nalewa ze my nie mozemy wyrobic:))) dziecko mi oszalalo:)))

NAT oj tak moj obiadek wiem ze lubisz bo keidys pisalas:)))

DAWIDOWE eee tam:) co cie nei zabije to cie wzmocni:)

KAHAA a nie mowilam ze lacine mam zaliczona??:)) +4.

MAKUC taaakiego posta wyprodukowalas a do mnei ni ciuuuuuula:))) ozesz ty:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry