• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Październikowe Mamy 2010

witam się wieczorową porą:)
Dzisiaj miałam ambitne plany posiedzenia na bb ale wpadli nieproszeni goście i dopieo wyszli więc już siły na pisanie nie mam,ale i tak cieplutko o Was myślę i postaram jutro być tu z Wami troszkę dłużej:tak::-)a tymczasem życzę wszystkim naprawdę przespanej nocki:-D

reklama
KAHAA rozwalasz mnie noo:) bo to tak glupio przed profesorem hab. walnac wulgaryzmem...:) a o to chodzilo:)) jeszcze musialam na egzaminei ustnym w tekscie np zdefiniowac po lacinie czesci mowy , przez jaki przypadek odmieniony rzeczownik, co oznacza itp, i to caly tekst taki byl na kartke zeszytu.

etam dziulka zaraz glupio. przeciez to tez czlowiek, co on wulgaryzmow nie zna.
moj ulubiony wykladowca z ktorym mialam kupe zajec przez 5 lat zaczynal zwykle wyklad, ktory byl o jakiejs nieludzko wczesnej porze za to przy pelnej auli, bo facet mial takie gadane, ze mozna go bylo sluchac... "o milo, ze panstwo zajrzeli mimo, ze pora ku...sko wczesna a ten maly sku..synek dziekan tak mi wczesnie wyklad dal"

hahaha KAHAA dobre:))) to na fakultecie z polskiego przed matura mielismy polonistke taka jajcare i odpytywala z jakiejs lektury Slowackiego, i laska nic nei wiedziala i nagle tekst: " Slowacki to sqrwysyn byl nie?? ze tez takie ciezkie ksiazki pisal, zes przeczytac nie dala rady!" , albo "widze Monisiu ze wolalabys wagon wegla przerzucic niz pisac analize tego wiersza ktora i tak zdupilas jak malo kto"

reklama
idulec :-):-):-):-)
dziulka :-D:-D:-D:-D:-D
dawidowe :rofl2::baffled::rofl2::szok:

że się tak w pełni treściwie wypowiem.
wiecie co ja naprawde nic nie piłam, ale jakąś faze mam...
nie no dziulka kurde monitor czyscisz po tym tekscie o randkowaniu

o moj wstał

dobranoc

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry