• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

Melduję się, że żyję ale fatalnie się czuję, Oliwia już lepiej, mniej kaszle więc może syrop zaczął działać. Mąż dziś z nią na urlopie a ja staram się pracować. Wczoraj wieczorem tak kaszlała, że zwróciła wszystko mleko, co wypiła więc szybko trzeba było przebrać ją i pościel. Myślałam że nie zaśnie, bo się wybudziła ale zasnęła. Nocka kiepska ale u mnie to już standard. Miłego dnia Wam życzę, podczytuję ale nie mam sił na razie nadrobić,w sensie odpisać.

reklama
Dzień doberek tym sposobem ze Kubuś nie śpi jak jest z moja mama dzisiaj zaspalismy do szkoły wstalismy wszyscy przed 9:szok:

Nat chyba mu nie służy moja praca jednak całe dnie spędza zemna ja go zawsze klade spać ja go karnie przebieram i stad to chyba wszystko:-(Ja tez jestem uzależniona od coli zdecydowanie niema dnia zeby u mnie coli nie było pepsi nie lubię coli light tez nie
Ikaa współczuje ze corcia boi sie odkurzacza mój uwielbia zabiera mi radzie i sam odkurza muszę powiedziec ze lepiej to robi niż mój k:-D
Alicja dzięki mam nadzieje ze jemu tez przejdzie
Mała mi niewiem czy to tak dobrze ze on tak tęskni bo moja mama dziś w pracy prawie usnela taka była zmęczona
Happy ja jestem zmarzluch to fakt ale i tak lubię taka zimę oczywiscie jak jest śnieg mam super górkę za domem i juz takie plany miałam jak ja wykorzystac:-D
Dawidowe pokupywalam rajtuzy dla Kubusia i dwie bluzy dla Bartka nic specjalnego sen mnie zmozyl i poszłam spac:no:

Dostałam dzisiaj list ze szpitala na laparoskopie na koniec lipca:szok:Chyba zwariowali ja jadę na wakacje:wściekła/y:

Witajcie!
Po wczorajszym dniu stwierdziłam,że Franek faktycznie się mną znudził:no:. Przyjechał mój brat z dziećmi. Franek bardzo rzadko się z nim widzi. I co? Jak wstał,zjadł,to podszedł do wujka,zabrał go na podłogę i pokazywał zabawki,żeby się z nim bawić. I to wczorajszego popołudnia miało miejsce kilka razy:zawstydzona/y:. Ja mogłabym wyjść z domu,pewnie nawet by tego mój syn nie zauważył:baffled:.

natolin co do Niemiec,to,ja byłam tylko w Berlinie i w Lubece. O ile w tym ostatnim miejscu byłam raz(chyba z 14 lat temu) i tylko w wesołym miasteczku;-), tak w stolicy Germanii byłam wiele razy. Niestety,wstyd się przyznać:sorry2:,ale niewiele zabytków zwiedziliśmy. Ba! Nawet moja mama,która jest tam już 19 lat,niewiele widziała:baffled:. Więc nawet nie mogę ci pomóc:baffled::sorry2:

happy historia niesamowita:happy2:
Kania nie oczekuję od ciebie,abyś w tej sytuacji odpisywała swoim pięknym postem. Napisz tylo o Oliwce,bo bardzo się martwię:-(:****
wioli a ja myślę,że powinnaś iść na laparoskopię. Wakacje nie zając...

Mój Franek do niedawna bał się włączonego odkurzacza. Tzn,myślalam,że nadal się boi,więc nie odkurzałam w jego obecności. Ale,gdy kiedyś włączyłam młynek do kawy(którego też się bał) i było OK,więc postanowiłam spróbować z odkurzaczem. Udało się! Mogę sprzątać przy nim:-D

Najadłam się placków dukanowskich na śniadanie,obiad mam przygotowany,Franek śpi,więc sobie posiedzę:-D:-)

Halo przyznaję się bez bicia, że nic nie nadrobiłam ...............niestety mam straszne migreny od 3 dni i dziś myślałam, że sie uchronię, ale niestety i dziś chyba mnie czeka gorszy dzień :-(.....

miłego dnia

Witam się rana. Obie po śniadanku. Niunia własnie odleciała w łóżeczku ale po dłuższym kołowaniu a ja napawam się ciszą i czekam na zakupy z almy 14-16. Już dzwonili że czegos tam nie ma ech.

Kania nie oczekuję od ciebie,abyś w tej sytuacji odpisywała swoim pięknym postem. Napisz tylo o Oliwce,bo bardzo się martwię:-(:****
Dzięki :*** Oliwia średnio, rano nie kaszlała ale teraz podczas drzemki znów nawrót. Obudziła się po godzinie, nie chce jeść tylko płacze i chce na ręce. Mąż ją odłożył z powrotem do łóżeczka, bo za ciekawie to nie wygląda :-( może jeszcze zaśnie...

Jupiiii mamy śnieg :-D:-D:-Di to sporo bo piaskarka już jeździ ale koniec tej radochy bo na dwór i tak nie pójdziemy bo pieruński wiatr wieje :-(:angry::angry::angry: Lenka śpi a ja chciałam lecieć po sanki ale jak se wyjżałam to się schowałam a się tak ładnie przejaśnia.Obiad podszykowany tylko wstawić a ja sie obijam.

reklama
Kania może ty idz do lekarza i domagaj się RTG płuc. Może to utajnione zapalenie płuc

ikaa ja umyłam lodówke i też się obijam. Myśle nad rozmrożeniem zamrażalnika ale nie wiemczy mi się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry