reklama

Październikowe Mamy 2010

Melduję się, że żyję ale fatalnie się czuję, Oliwia już lepiej, mniej kaszle więc może syrop zaczął działać. Mąż dziś z nią na urlopie a ja staram się pracować. Wczoraj wieczorem tak kaszlała, że zwróciła wszystko mleko, co wypiła więc szybko trzeba było przebrać ją i pościel. Myślałam że nie zaśnie, bo się wybudziła ale zasnęła. Nocka kiepska ale u mnie to już standard. Miłego dnia Wam życzę, podczytuję ale nie mam sił na razie nadrobić,w sensie odpisać.

reklama
Dzień doberek tym sposobem ze Kubuś nie śpi jak jest z moja mama dzisiaj zaspalismy do szkoły wstalismy wszyscy przed 9:szok:

Nat chyba mu nie służy moja praca jednak całe dnie spędza zemna ja go zawsze klade spać ja go karnie przebieram i stad to chyba wszystko:-(Ja tez jestem uzależniona od coli zdecydowanie niema dnia zeby u mnie coli nie było pepsi nie lubię coli light tez nie
Ikaa współczuje ze corcia boi sie odkurzacza mój uwielbia zabiera mi radzie i sam odkurza muszę powiedziec ze lepiej to robi niż mój k:-D
Alicja dzięki mam nadzieje ze jemu tez przejdzie
Mała mi niewiem czy to tak dobrze ze on tak tęskni bo moja mama dziś w pracy prawie usnela taka była zmęczona
Happy ja jestem zmarzluch to fakt ale i tak lubię taka zimę oczywiscie jak jest śnieg mam super górkę za domem i juz takie plany miałam jak ja wykorzystac:-D
Dawidowe pokupywalam rajtuzy dla Kubusia i dwie bluzy dla Bartka nic specjalnego sen mnie zmozyl i poszłam spac:no:

Dostałam dzisiaj list ze szpitala na laparoskopie na koniec lipca:szok:Chyba zwariowali ja jadę na wakacje:wściekła/y:

Witajcie!
Po wczorajszym dniu stwierdziłam,że Franek faktycznie się mną znudził:no:. Przyjechał mój brat z dziećmi. Franek bardzo rzadko się z nim widzi. I co? Jak wstał,zjadł,to podszedł do wujka,zabrał go na podłogę i pokazywał zabawki,żeby się z nim bawić. I to wczorajszego popołudnia miało miejsce kilka razy:zawstydzona/y:. Ja mogłabym wyjść z domu,pewnie nawet by tego mój syn nie zauważył:baffled:.

natolin co do Niemiec,to,ja byłam tylko w Berlinie i w Lubece. O ile w tym ostatnim miejscu byłam raz(chyba z 14 lat temu) i tylko w wesołym miasteczku;-), tak w stolicy Germanii byłam wiele razy. Niestety,wstyd się przyznać:sorry2:,ale niewiele zabytków zwiedziliśmy. Ba! Nawet moja mama,która jest tam już 19 lat,niewiele widziała:baffled:. Więc nawet nie mogę ci pomóc:baffled::sorry2:

happy historia niesamowita:happy2:
Kania nie oczekuję od ciebie,abyś w tej sytuacji odpisywała swoim pięknym postem. Napisz tylo o Oliwce,bo bardzo się martwię:-(:****
wioli a ja myślę,że powinnaś iść na laparoskopię. Wakacje nie zając...

Mój Franek do niedawna bał się włączonego odkurzacza. Tzn,myślalam,że nadal się boi,więc nie odkurzałam w jego obecności. Ale,gdy kiedyś włączyłam młynek do kawy(którego też się bał) i było OK,więc postanowiłam spróbować z odkurzaczem. Udało się! Mogę sprzątać przy nim:-D

Najadłam się placków dukanowskich na śniadanie,obiad mam przygotowany,Franek śpi,więc sobie posiedzę:-D:-)

Halo przyznaję się bez bicia, że nic nie nadrobiłam ...............niestety mam straszne migreny od 3 dni i dziś myślałam, że sie uchronię, ale niestety i dziś chyba mnie czeka gorszy dzień :-(.....

miłego dnia

Witam się rana. Obie po śniadanku. Niunia własnie odleciała w łóżeczku ale po dłuższym kołowaniu a ja napawam się ciszą i czekam na zakupy z almy 14-16. Już dzwonili że czegos tam nie ma ech.

Kania nie oczekuję od ciebie,abyś w tej sytuacji odpisywała swoim pięknym postem. Napisz tylo o Oliwce,bo bardzo się martwię:-(:****
Dzięki :*** Oliwia średnio, rano nie kaszlała ale teraz podczas drzemki znów nawrót. Obudziła się po godzinie, nie chce jeść tylko płacze i chce na ręce. Mąż ją odłożył z powrotem do łóżeczka, bo za ciekawie to nie wygląda :-( może jeszcze zaśnie...

Jupiiii mamy śnieg :-D:-D:-Di to sporo bo piaskarka już jeździ ale koniec tej radochy bo na dwór i tak nie pójdziemy bo pieruński wiatr wieje :-(:angry::angry::angry: Lenka śpi a ja chciałam lecieć po sanki ale jak se wyjżałam to się schowałam a się tak ładnie przejaśnia.Obiad podszykowany tylko wstawić a ja sie obijam.

reklama
Kania może ty idz do lekarza i domagaj się RTG płuc. Może to utajnione zapalenie płuc

ikaa ja umyłam lodówke i też się obijam. Myśle nad rozmrożeniem zamrażalnika ale nie wiemczy mi się chce.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry