reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Kania ja Cię nie strasze już lepiej dmuchać na zimne. Wiempo własnym doświadczeniu. np zawsze uważałam że Choroba młodej to czyty żłobek a nie alergia.

Natolin ;-). No to mnie szkoda oczywiście poza sprzątaniem i prasowaniem bo wtedy to już zdecydowanie wole iść spać

Natolin ja też mam pepsi i żelki, michałki czipsy ;-) a Laurka zadowolona z kiełbasy wiejskiej

a teraz aby nie było że forum nie wpływa na ludzi to ja się pytam te coto robiły gulasz z kaszą obtaczacie mięso w mące przed podsmażeniem czy tylko same przyprawy?

Dawidowe-ja akurat gulaszu nie obtaczam w mące,daję za to bardzo dużo warzyw do niego,zwłaszcza pora,paprykę- to ładnie zagęszcza naturalnie.Natomiast zraziki zawijane jak robię,to obtaczam.Ale to chyba nie ma większego znaczenia- zrób,jak Ci wygodniej:tak:

Happy to dobrze bo mam papryke i cebule może jeszczedodam groszek z marchewką. mniam mniam. Ciekawe czy moja panienka będze jadła kasze.

o ktos własnie wyjął ksiązke Marsjanie i Wenusjanki w sypialni i zawzięcie czyta i słownik arabski. :szok::-D

jestem ale jakoś nie mam dzisiaj ani weny, ani czasu na BB :szok::no::-( może wieczorem uda mi sie na dłużej zawitać. Tymczasem buziakuje Was i spadam.

a teraz aby nie było że forum nie wpływa na ludzi to ja się pytam te coto robiły gulasz z kaszą obtaczacie mięso w mące przed podsmażeniem czy tylko same przyprawy?

Ja też nie obtaczam mięsa w mące. A przyprawy daję już jak się mięso dusi. I ja nie robię z warzywami:sorry2:

makucku dla ciebie też buziak:***. I wracaj do nas wieczorkiem,bo:-(

reklama
witam się od rodziców ;-)

niniejszym rozpoczęłam mój feriowy wyjazd caaałe 4 dni istnych szaleństw: spanie, gotowe domowe obiadki, wypady na sanki z Isią, zero chodzenia za małżem i zbierania jego brudnych skarpetek :-p normalnie wow :-D :rofl2::-p

lecę Was nadrabiać ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry