reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
kahaaa :-D padłam :-D niezłego miałaś profesora :-)

happy wiesz mi taka polonistka bardzo się podobuje :-p
a co do rzeżuchy to rispekt :-) niech Ci dobrze rośnie Ogrodniczko :-) kurcze moze i ja bym wysiała taką porcję witamin....?

dawidowe, toż to kochana mamusia, wie ze takie małe dzieci potrzebują nocnego karmienia :-p cudna jest Twoja Laurka :-0 moja co najwyżej o tej porze troszczy się o swoje stopy i z namaszczeniem zdejmuje i wkłada skarpetki ( z tym że to drugie nie bardzo jej jeszcze wychodzi :-p )

natuś dla mnie i cola i pepsi tak samo słodkie :-p

kaniu oj :-( ja nie wiem co Wy macie takiego fajnego w domku ze co chwila u Was choroba gości :-( tulam cieplutko i duuużo zdrówka życzę :*** i martwie się :-(

emiś Ty piszesz o wujku, aja właśnie do rodziców zawitałam i Iś zapomniała że ma mamę :/ lata, chichra się, zabawki wszędzie rozrzuca ku uciesze dziadków :rofl: tyle dobrze że ja mam chwile tylko dla siebie. I dla Was :-p

ja też mam pepsi i żelki, michałki czipsy ;-)

ale mi smaka narobiłaś....ja chce michałki :-p chcę chcę chcę :-p

makuc :**** mam nadzieje ze wieczorek będziesz miała luźniejszy :*

mała mi jak tam atmosfera w domku? buziaki dla Łukaszka od Isi :****

idek weź no napisz co u Was? jak tam Misia sie czuje?

ALICJA, EMIŚ :*
czeka mnie jeszcze wyjście z piesem i będę mogła zasiąść do mojego ukochanego Housa :-p:zawstydzona/y:

DAWIDOWE
ja mam samsunga galaxy S i mogę Ci go z pełną odpowiedzialnością polecić. Mam ten tel. już ponad rok i do tej pory jest bazawaryjnie - wpełnifunkcjonalny plus przetrwał nawet największe ataki dziecia mego (dodatkowo ma idealne oprogramowanie/ dobra rozdzielczośc apartatu/spora pamięć etc.). Natomiast tych telefonów, które podałaś nie znam niestety.
Aaaa ostatnio mi się coś takiego marzy:

imagesCADN0FPY.jpg

:-p:szok::rofl2: ale ze względu na ceną to "cudo" jest dla mnie poza zasięgiem niestety :no::eek:

Witam się i ja wieczorową porą. Pudzianek śpi, ja jestem umyta pod kołdrą i idę dzisiaj na pewno wcześnie spać, gdyż jutro rano mam wizytę z Pudziankiem w przychodni :baffled: Coś mi się rozkasłało dziecko i postanowiłam to sprawdzić. Mój post nie będzie jakiś super-hiper (jakby jakikolwiek mój post taki był...:no:)
nat mniam ale miałaś ucztę :-p szczególnie tej milki zazdraszczam :-p
dzisiaj zjadłam prawie pół takiej milki - pyszna była :-) polecam :-)

Roxannka
czym Cię tak mąż wkurzył z rana??

nat - Piotrus musial sie z Tomciem zmowic, bo moj tez tak wstal i wierzgal
w takim razie Tobie też współczuję :baffled:

Kania
jak się czujecie??
Wioli mój też jest w zasadzie ciągle ze mną, ale on to taki cygański, więc z każdym by się dobrze czuł.
Emiliab mój zawsze tak ma, że jak jest ktoś u nas to ja mogłabym wyjść i nawet by nie zauważył ;-)

a co do odkurzacza to mój uwielbia jak odkurzam i lata za odkurzaczem i mi wyrywa ;-)

Ikaa i co? nie dało się skorzystać ze śniegu?

Natolin ja też mam pepsi i żelki, michałki czipsy ;-)
ale Ci zazdroszczę!!! Ja mam tylko pepsi :-(

Makuc wracaj szybko z psem :-)

I chyba tyle. Teraz marzę o michałkach, chipsach i żelkach...

hejka ja mam dopiero teraz czas, moje dzieciaki dzisiaj były dwa razy na dworze, raz na sankach a potem na spacerze, tak mi dają w kość, że musiałam je wziąć na rundkę po osiedlu. Arek chyba ząbkuje bo zasnąć nie może, marudzi, płacze o byle co i w nocy co godzinę się budzi.

Natolin- ja mam też jak nigdy chcicę na chipsy, no ale nie ruszam, bo mam wskoczyć na orbitreka zaraz.
kahaa, dziulka i happy- jak poczytałam historie o nauczycielach i profesorkach to jakbym dobrą książkę młodzieżową czytała, aż miło się czytało. Ja miałam jednego takiego zboczka, z Prawa, aż oczy mu się szkliły jak mówił, że małżeństwo trzeba skonsumować i robił taki ruch dziwny porami :-p
Emilia- moje też zapominają o bożym świecie jak są goście, no ale nie każdy im podpasuje, to ci Franek towarzyskie dziecko jest :-)
Makuc- dość długo piesek się załatwia :-) A Hausa też lubię :-)

to tyle dałam z siebie, a ja dzisiaj zostawiłam klucz w drzwiach po drugiej stronie, jak dzieciaki wracały z dworu, kiedyś mnie ktoś obrabuje :no:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry