Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
eh kurde ale olisia dzisiaj wymiotowała chlustało z niej strasznie mam nadzieje ze to sie niepowtóży bo panuje okropny wirus kania zdrówka dla was nat dobranoc
Makuc ostatnio go oglądałam i chyba to jedyny tel dotykowy który jestem w stanie obslugiwacTo ile on kosztuje w pl?
Nat dobrej nocy
Kania wam tez dobrej nocy życzę i wracajcie obie do zdrowia
Hej
Witam wieczorowo.
Znów pisze z tel więc nie napiszę nic długiego.
Co mogę apropos powiedzieć DAWIDOWE ja bym wybrała galaxy. Mam s 2 i jest to najlepszy telefon jaki miałam. Nokię bym odradzala z tego względu, że nie ma androida tylko symbiana, a na symbianie nie działa większość aplikacji (np. Bb )
WIOLI trochę ponad 1800zł o i właśnie KAHAAA dobrze pisze z tym oprogramowaniem NOKII ale mam nadzieję, że albo Nokia na system operacyjny android się przerzuci albo będą i pod nią aplikacje specjalne tworzyć.
Kania zdrówka dla ciebie i Oliwci:*** natolinko mam nadzieję,że lekarz nic złego nie powie:***. Ładny suwaczek Alicja wypoczywaj,wypoczywaj:-) sariska i co? przeszedł ból głowy? dawidowe nie znam tych telefonów,a chętnie się czegoś o nich dowiem
Uwielbiam sos czosnkowy-ale taki z wielką ilością czosnku. A jeszcze bardziej lubię masło czosnkowe zrobione przez mego męża:-). Wtedy moge zjeść górę chleba z tym tylko masłem
Czy któraś używała zamienniki tuszu do drukarki? Muszę kupić czarny tusz,a boję się,że jak kupię zamiennik,to"coś będzie nie tak"
Dawidowe aktualnie też mam (a raczej miałam bo mi się zepsuł)samsunga monte i teraz też poszukuje jakiegoś tel.i też mam mętlik w głowie jaki wybrać...hmm też myślałam o nokii 500 bo jakoś samsungi mnie zawodzą (a ostatnie 4 kadencje miałam same samsungi)ale też nie jestem przekonanahihi Makucku nokia lumia i mi się marzy
Emiliab ja aktualnie mam zamiennik i żem zadowolona