reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
Hej
Witam wieczorowo.
Znów pisze z tel więc nie napiszę nic długiego.
Co mogę apropos powiedzieć DAWIDOWE ja bym wybrała galaxy. Mam s 2 i jest to najlepszy telefon jaki miałam. Nokię bym odradzala z tego względu, że nie ma androida tylko symbiana, a na symbianie nie działa większość aplikacji (np. Bb :D)

WIOLI trochę ponad 1800zł :szok::crazy::eek: o i właśnie KAHAAA dobrze pisze z tym oprogramowaniem NOKII ale mam nadzieję, że albo Nokia na system operacyjny android się przerzuci albo będą i pod nią aplikacje specjalne tworzyć.

Ostatnia edycja:
Kania zdrówka dla ciebie i Oliwci:***
natolinko mam nadzieję,że lekarz nic złego nie powie:***. Ładny suwaczek:tak:
Alicja wypoczywaj,wypoczywaj:-)
sariska i co? przeszedł ból głowy?
dawidowe nie znam tych telefonów,a chętnie się czegoś o nich dowiem:tak:

Uwielbiam sos czosnkowy-ale taki z wielką ilością czosnku. A jeszcze bardziej lubię masło czosnkowe zrobione przez mego męża:-). Wtedy moge zjeść górę chleba z tym tylko masłem:tak::-D

Czy któraś używała zamienniki tuszu do drukarki? Muszę kupić czarny tusz,a boję się,że jak kupię zamiennik,to"coś będzie nie tak":sorry2:

reklama
Dawidowe aktualnie też mam (a raczej miałam bo mi się zepsuł)samsunga monte i teraz też poszukuje jakiegoś tel.i też mam mętlik w głowie jaki wybrać...hmm też myślałam o nokii 500 bo jakoś samsungi mnie zawodzą (a ostatnie 4 kadencje miałam same samsungi)ale też nie jestem przekonana:baffled:hihi Makucku nokia lumia i mi się marzy:-D

Emiliab ja aktualnie mam zamiennik i żem zadowolona:-D

a teraz się witam i idę Was poczytać:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry