reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
ELIZA masakra jakaś :baffled:
RYSIA dobry pomysł z tym zagonieniem chłopów do roboty co by na nasze nowe telefony zarobili :-p;-) Tobie też sie umowa kończy, że tel. poszukujesz? ja mam przed sobą jeszcze rok z galaxymS

Emiliab ja mam laserową więc chyba jednak Ci nie pomogę:dry:
Makucku też mi się kończy więc pomału myślę z jakim tel.przyjdzie mi żyć w najbliższym czasie:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Alicja to miłego wypoczynku.

a teraz dodatkowe pytanie doposiadaczek teleonów dotykowych. Ma któraś ten telefon i doradza albo odradza?
Nokia 500
Samsung Galaxy ACE

nie mogę się między nimi zdecydować.

Hej
Witam wieczorowo.
Znów pisze z tel więc nie napiszę nic długiego.
Co mogę apropos powiedzieć DAWIDOWE ja bym wybrała galaxy. Mam s 2 i jest to najlepszy telefon jaki miałam. Nokię bym odradzala z tego względu, że nie ma androida tylko symbiana, a na symbianie nie działa większość aplikacji (np. Bb :D)

szybciochem, dawidowe, ja mam samsunga galaxy Y i se chwalem, kahaa dobrze pisze: pod symbianę nie ma aż tylu aplikacji

Aliś, Misiaczek w porzo, my raczej też ("raczej" do psychiki szczególnie mojej się odnosi;-)), a więcej nie napiszę bo A) czasu niet teraz, B) nikt tu oprócz Kanii (kochana, nie piszę ale cały czas o Was cieplutko myślę i zdrówkowe fluidy przesyłam!!!!!!!!) i Ciebie;-)

no to buziale i spadam teraz ja na hałsa:-p:-)

RYSIA u mnie w domu jest chyba z 5 telefonów pokroju nokia3310 i ciut lepsiejszych (z kolorowym wyświetlaczem), więc jak będziesz miała problem z wyborem to ja Ci mogę je oddać :-) a sama chętnie się wyborem telefonu apropo Twojego abonamentu zajmę :-p;-)

Ida, wez no tu takich nie rzucaj, no! Przynajmniej zes Misie ostatnio pokazala... to Ci wybaczam, ze cuda wypisujesz :-p
A w ogole to wreszcie mi sie udalo House'a nagrac najnowszego, po tym jak mnie ostatnio pytalas...tylko ze jeszcze nie mialam kiedy obejrzec... :-D

Aha, ktora sie chwalila, ze krupnik pyszny robi??? Bo ja nigdy nie pichcilam a chce zrobic, bo moje dziecko uwielbia zupy :-) Prosze wstawic przepis na kulinarny, jak ktoras z Was sie czuje ekspertem od krupniku - i dziekuje z gory :tak:

A ja już obejrzałam wszystkie sezony gotowych na wszystko i teraz w oczekiwaniu na ostanie pół sezony zabrałam się za chirurgów. Kiedys obejrzałam 2 sezony ale zaczyna od początku.

reklama
Ale ja nawet nie wiem jakie te zaleglosci mam...nigdy jakos regularnie i systematycznie go nie ogladalam, mimo ze lubie :-) Tak mnie teraz Ida zainspirowala, ale znowu czasu mi brak. Tylko z "Chirurgami" jestem na biezaco :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry