witam was robaczki
nocka przespana, ja do 8.30 a Leane do 9h. wciela ladnie butle kakao 210, a potem sie bawilysmy

)) moje dziecko zainteresowalo sie moimi ksiazkami, przewracala kartki i mimo ze obrazkow nie ma to co chwila " literki!!!" "literki!". potem sie bawilysmy jej laptopem i innymi cudami i tak nam zlecial ranek. maz pozniej sie nia zajal a ja zrobilam wreszcie prozadek w papierach i segregatorach i powywalalm mase papierzysk ktore tylko miejsce zajmowaly i w neidziele zawieziemy to do spalenia szwagierce bo i papiery z banku tam sa i inne dosc wazne rzeczy i do smeici tego nei wyrzuce bo sie boje ze ktos moglby uzytek zrobic. potem ugotowalam Leane makaronik i dwie kuleczki wolowe to jak widziala makaron u mnei w rekach to matko!!!! podniosla jazgot najglodnieszego dziecka swiata.... potem spac. ja po poludniu po zjedzeniu spaghetti à la bolognaise,padlam. wstalam przed 17h. maz sie wkurzal bo leane on niego nei chciala podwieczorka!!!! z trudem wcisnal jej dwie lyzeczki owocow i to na tyle. nie dal se rady z nia wiec potrzebna byla moja interwencja... zlapalam Leane bo uciekala z dzikim smiechem posadzilam i przemowilam " teraz koniec urzadzania komedii i dzidzia ladnie je". i zjadla bez najmniejszego ale. potem stwierdzilam ze nei moge patrzec na stos prania ktory lezy na krzesle i warczy wiec odpalilam zelazko i ... no tu w szoku bylam!!! maz zostawil gre na kompie i zabral mi zelazko bo chcial se poprasowac!!!! wyciagnelam mu najwieksza poszwe na koldre 220x240, przecieradla, poszewki nasze i Leane. poprasowal mi to a ja sobie czytalam ksiazke bo Leane sie tez soba zajela

) jak milo jak chlop prasuje a pani domu ksiazeczke czyta

))) ja potem skonczylam prasowanie bo w koncu ilez mozna nic nei robic.
a tak poza tym to glizdus zas odwali nam jakiejs jaja z zebami bo 3 kupska duze poszly i katarek sie pokazal od nowa....
dzisiaj tez dalam sprobowac leane kiszonego ogorka ale nie chciala za chiny. za to wieczorem zrobilam jej jajeczniczke na maselku z 1 jajka to najpierw w szoku co to jest a potem wciela

))pierwszy raz jadla dzisiaj.
a teraz was poczytam:
BETi posikalam sie

)))))))))) fajnie wam babka strescila

))
IKAA ja mialam problem z odkurzaczem jak Leane byla malutka tak 4-7 mcy to ryczala jak wlaczylam a teraz spoko

)) wczoraj omalo nie wylaczyla jak tatus pracowicie odkurzal
SARISKA wspolczuje migren... uuuuuuuuuuuu...
EMILIAB ty sie dukanujesz??
DAWIDOWE chyba w piatek zeszly pisalam ELONIE moj gulasz i ja wale przyprawy od razu.a co do telefonu to ja mam nokie dotykowa X6-00 i jest zarabista.
ELWIRKA o rany!!! daj jej pic zeby sie nei odwodnila.
EMILIAB ja kupuje zamienniki i drukarka jedzie z koksem rowno. ja tylko nie ufam tzw napelnieniom bo tu moga oszukwiac.
MAKUC ta nokie lumia jest podobna do tej co mam x6-00, tez ma 16 pamieci, aparat ma 5mpx, wyswietlacz duzy i ogolnie kocham ten telefon.