reklama

Październikowe Mamy 2010

ELIZA ale to duzo kosztuje:)))))) a na serio to takie zarcie jest oplacalne bo zupelnie inaczej smakuje w zaleznosci z czym sie je. ja to sama wymyslilam kilka dobrych lat temu na rocznice slubu moich rodzicow i zrobilam to z plackami ziemniaczanymi:)) a tak to zeby bez pierniczenia bylo to robie z makaronami, z ryzem najczesciej.

reklama
miałam już iść od kompa ale właśnie sobie przypomniałam (hmmm zastanawiam się jak mogłam w ogóle zapomnieć) że jutro przyjeżdża do nas ma szanowna kurewna (mam nadzieje że nie pozabijamy się w weekend:sorry2:)a tak poza tym a może przede wszystkim trzymajcie jutro kciuki za szczepienie Miłosza (bo właśnie wyrodna (dorodna)matka)przypomniała sobie że na takowe się jutro umówiła:baffled:no i tyle..teraz już naprawdę uciekam:)

aaa i Dziulka sorki że tutaj (a nie za zamkniętym) ale powiem Ci że własnie widziałam Twoje zdjęcia po diecie i efekty widać....wyglądasz bombowo:-Dod jutra (no moze po weekendzie też się za siebie biorę bo urosłam ostatnio z jakieś 20 %;-):-D)

Hehe, rysia, wiem:)
Eliza, ja ci dam głupoty:)))
Makuc, ja na kino live oglądam, teraz było o lasce która uciekła od matki, nie mów że nowszy masz!!!

Z tel piszę więc nie wymagajcie za dużo:) ręczę

%APEL CHCĘ TYLKO WYSTOSOWAĆ: mamusie córeczek, poczytajcie o synechii, zwracajcie uwagę na tę przypadłość, bo sporo nieprzyjemności ta wiedza morze wam zaoszczędzić! Okazuje się zw to wcale nie jest takie rzadkie

Spadam spać...

Halo z rana :-)

Emiś, Dziulka :*. Dziś lepiej zobaczymy czy po 10 się nie przypląta.
Kania zdrówka
Eliza jak przeczytałam to Ty masz naprawdę przesraną pracę ehh oby mniej takich dziwnych przypadków było ehh
Ida ale ta chorobą to bardziej u malutkich dziewczynek...u naszych już to nie powinno wystąpić. Ale ja osobiście wiedziałam i tam zaglądałam przy wieczornej toalecie, bo mnie nastraszyli .

To tyle dziś wracam do Kraka, więc znikam.

dzień dobry

natolin a no widzisz ja się staram po prostu sobie przemówić do mózgownicy że taka pepsi jest droższa od wody mineralnej heh:-D
Roxannka co takiego się stało że mąż aż Cię tak wkurzył?
E-lona co tam u Ciebie?
kania Ciebie to bardzo, bardzo mocno przytulam i chciałabym żeby te choroby Was opuściły :*
jak sytuacja ma się dzisiaj? Do lekarza idziecie?
emilab u nas jest podobnie,jak przychodzi ktoś nowy to Łukaszek jest z nim zafascynowany i chce z nim się bawić:tak: a rodzice są wtedy blee.
sarisa to zaciskam kciuki żeby dzisiaj Cię te dolegliwości opuściły. Szerokiej drogi w drodze do Krakowa.
alicja ale Ci fajnie że u rodziców sobie posiedzisz przez 4 dni:-) Ucałuj Isiunię od Łukaszka :* Pokazywałam mu wczoraj jej zdjęcia:-D
Pytałaś o atmosferę w domu, tak więc od wczoraj jest trochę lepiej, nie sprzeczaliśmy się już... zobaczymy co będzie dalej bo weekend się zaczyna.W przyszłym tygodniu sobie odpocznę trochę od męża bo będzie chodził na 14 więc po południe tylko dla mnie i Łukaszka.:happy2:
dawidowe ja Ci nie doradzę w sprawie tych telefonów, bo ja mam inny dotykowy a dokładnie Sony Ericsona Xperie 8. Bardzo fajny telefonik jak dla mnie;-) a jak tam te zakupy ,dojechały, dużo brakowało?
makuc ja wczoraj też oglądałam Housa w tv, ale po nim od razu zasnęłam mimo że miałam do Was tutaj zajrzeć z telefonu:szok: Też jesteś fanką dr Housa?
emilab a jak Twój mąż robi te masło czosnkowe? I jak zabrałaś się za wystawianie rzeczy na allegro?
Eliza to się najeżdziłaś za tą dziewczyną...a co ona takiego przeskrobała że ucieka?
Ida :*

No to nadrobiłam Was.
U nas nic nowego. Wczoraj na zakupach byłam bo światło w lodówce. Dzisiaj po południu idziemy do znajomych. Zrobiłam też małe zakupy na allegro- kupiłam kredki do wody, malowanki wodne i kilka ciuchów dla młodego.:-)
Zaraz lecę zdjąć pranie i przygotować obiadek na dziś.

Mała mi bafcie się dobrze wieczorkiem ;-). My jutro wybywamy na imprezkę urodzinową bez małej :-) więc mam nadzieję, że pobawimy.
Alicja o i Ty u rodziców zostałaś zapomniana przez swoje dziecko. Nie martw się przejdzie jej za kilka dni ;-). Moja to tylko do mnie się skarżyć przychodzi jak bam zrobi, a tak do zabawy to tylko babcie i dzidzio hehe

Hejka Mamunie:)
My już od 6.30 nogach ale nie mam co narzekać bo przynajmniej wieczorki należą do mnie (udało się go przestawić na trochę wcześniejesze spanie,czyli ok.20:-))Dzisiaj w planach miałam porządki ale one nie zając...więc zrobię je innym razem:-pMój Miłek właśnie majstruje,naprawia mi szafki młotkiem,piłą i wiertarką:dry:więc mam czas by tu chwile posiedzieć:sorry2:

Mała_mi
udanego spotkania ze znajomymi a Tobie Sarisko udanej imprezy urodzinowej jutro:tak::-D

Edit:no i już po moim czasie wolnym...Miłosz stwierdził że czasu na dupsku matce wystarczy i teraz domaga się huśtania więc idę zrobić husiu husiu a Wam życzę miłego dnia!!!!

aaa i trzymajta dzisiaj te kicukasy za szczepienie...wybieramy się na nie o 16.40;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzień dobry.
Dopiero wstałam i przeczytałam.ale nie wiem,czy dam rade odpisac...w głowie kłęby waty zamiast mózgu....:no:.Nocka...możecie sobie dopowiedzieć:baffled::no:.

reklama
IDA nie wiedziałam, że to się synechia nazywa :confused::shocked2: dziękuję
RYSIA kciuki za dzisiejsze szczepenie Miłosza zacisnięte!
NAT czekam na wieści od lekarza, bo zapewne już po wizycie jesteś albo w jej trakcie właśnie ;-)
gdzie HAPPY?
a MAŁA_MI ja jestem fanką Hałsa i to odkąd pamiętam dosłownie. Nic mnie tak nie wciągnęło do tej pory jak ten serial chociaż musze przyznać, że 8 seria jest już nieco naciągana :eek: no i na 100% na tej 8mej się caly serial skonczy nad czym bardzo ubolewam :-(

a to na dzisiaj:

431117_356167237741268_100000439848785_1287811_456673569_n.jpg

P.S SARISKA skoro do krk wracacie to = się to więcej Ciebie na BB?

u nas wszystko ok - nocka przespana, Alicja póki co grzeczna, przepracowywać się dzisiaj nie mam zamiaru, więc luzik :cool2::-p

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry