dzień dobry
natolin a no widzisz ja się staram po prostu sobie przemówić do mózgownicy że taka pepsi jest droższa od wody mineralnej heh
Roxannka co takiego się stało że mąż aż Cię tak wkurzył?
E-lona co tam u Ciebie?
kania Ciebie to bardzo, bardzo mocno przytulam i chciałabym żeby te choroby Was opuściły :*
jak sytuacja ma się dzisiaj? Do lekarza idziecie?
emilab u nas jest podobnie,jak przychodzi ktoś nowy to Łukaszek jest z nim zafascynowany i chce z nim się bawić

a rodzice są wtedy blee.
sarisa to zaciskam kciuki żeby dzisiaj Cię te dolegliwości opuściły. Szerokiej drogi w drodze do Krakowa.
alicja ale Ci fajnie że u rodziców sobie posiedzisz przez 4 dni:-) Ucałuj Isiunię od Łukaszka :* Pokazywałam mu wczoraj jej zdjęcia

Pytałaś o atmosferę w domu, tak więc od wczoraj jest trochę lepiej, nie sprzeczaliśmy się już... zobaczymy co będzie dalej bo weekend się zaczyna.W przyszłym tygodniu sobie odpocznę trochę od męża bo będzie chodził na 14 więc po południe tylko dla mnie i Łukaszka.
dawidowe ja Ci nie doradzę w sprawie tych telefonów, bo ja mam inny dotykowy a dokładnie Sony Ericsona Xperie 8. Bardzo fajny telefonik jak dla mnie;-) a jak tam te zakupy ,dojechały, dużo brakowało?
makuc ja wczoraj też oglądałam Housa w tv, ale po nim od razu zasnęłam mimo że miałam do Was tutaj zajrzeć z telefonu

Też jesteś fanką dr Housa?
emilab a jak Twój mąż robi te masło czosnkowe? I jak zabrałaś się za wystawianie rzeczy na allegro?
Eliza to się najeżdziłaś za tą dziewczyną...a co ona takiego przeskrobała że ucieka?
Ida :*
No to nadrobiłam Was.
U nas nic nowego. Wczoraj na zakupach byłam bo światło w lodówce. Dzisiaj po południu idziemy do znajomych. Zrobiłam też małe zakupy na allegro- kupiłam kredki do wody, malowanki wodne i kilka ciuchów dla młodego.:-)
Zaraz lecę zdjąć pranie i przygotować obiadek na dziś.