reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej
Ja tylko na chwilę bo zaraz przyjdzie hydraulik, bo nam piec wysiadł i nie mamy ciepłej wody.
Tomcio dziś pol nocy kopał. Żeby już mu zęby wyszły bo już nie mam siły...

reklama
Dzień doberek jakos ostatnio nie mogę sie odnaleźć na forum nie wiem czemu:no2: chyba przechodzę kryzys wieku sredniego:-D

Nat byłaś juz u lekarza?
Rysia kciuki za szczepienie trzymam
Eliza a mi sie podoba twoja praca
Happy współczuje kolejnej nocki do bani
Dziulka jak słyszę ile leane mówi to aż mi sie wiezyc niechce:tak:A tak wogole to smiga juz bo chyba nic nie pisalas ?
Kania moze rzeczywiście tak jest jak mówi lekarka ale nie dziwie sie ze sie martwisz mam nadzieje ze szybko jej ten kaszel przejdzie

Iś dalej tworzy coś z dziadkiem to nadrabiam:

kroliczek_350x350-001.jpg

rysia to ja już zaciskam kciuki za wizytę kurewny ;-) mam nadzieje ze ją nawiedzi jakaś niemoc i słowa nie wykrztusi z siebie bidulka :-p a podejście do porządków wspaniałe :-D

eliza masakra :szok: podziwiam ze to wytrzymujesz, cierpliwość to Ty kobitko masz ogromną :tak:

roxi tulam cieplutko, ehhh faceci :**********

mała mi mam nadzieje ze będzie tylko lepiej i lepiej :tak: ściskam Was cieplutko :****

kania jak tam u Was? przesyłam mnóstwo cieplutkich fluidków :****
doczytałam, cały czas cieplutko o Was myślimy :****

emiś wow i mniam mniam mniam :-p mojego małża musze do Was na szkolenie wysłać :-D

sariska szerokiej drogi :***

rysia kciuki za Miłoszka zacisnięte :tak:

Happy współczuje nocki :-( :******

kroma u Was też nocka do d*** ? współczuję :-( niech te zębolki raz dwa wyjdą :* przynajmniej same sobie śniadanie zrobiły ;-)

E-lonka co tam u Was?

makuciek czyli Twoja Ala bawi sie w to co moja uwielbia: w bałagan :rofl:

Idek wycałuj Mise od nas :***

nat kupiłam sobie rano milke, a co :-p

Wioli83 ty kryzys wieku średniego hahaha dobre sobie :-)
Dla pocieszenia, czuję dosłownie tak samo...
Kahaa mam nadzieję, że szybko ten piec Wam naprawią, a Tomkowi zęby na dniach wyjdą.
Alicja :***
Gdzie się podziewa Doris???

Ostatnia edycja:
Hej! Przyznaję bez bicia, że nie przeczytałam co napisałyście, bo oczy mnie szczypią z niewyspania. Poszłam spać ok 2.00, a wstałam najpierw o 8.00, a potem jeszcze chwilkę przymknęłam oko. Śniadania jeszcze nie zjadłam tylko dzieciaki (zdrowe) nakarmiłam. Dziś w końcu na termometrze zobaczyłam zero. A i zdążyłam pomalować paznokcie (dziś na zdjęcia jedziemy) i co? Laura musiała się wtedy obudzić. Poza tym to za wiele czasu w ciągu najbliższych 3 dni nie będę miała, bo jutro robimy Daniela urodziny także jest co robić.

NAT to nie prawda, że nie pisałaś nigdy megawypasionych postów. Pamiętam jak na wakacjach byliście i jak potem wszystko skrupulatnie nadrabiałaś i wtedy właśnie takie długaśne posty tworzyłaś :-)
źle musiałam się wyrazić, bo długie posty to ja tworzę od czasu do czasu, chodziło mi o to, że nie są jakieś super-hiper, w sensie, że nie są jakieś fajne :-)

Elwirka
i jak dzisiaj Oliwka?? Mój jeszcze nigdy nie wymiotował.

natolinko Ładny suwaczek:tak:
Dziękuję. Miło, że zauważyłaś :-*
A zamienniki i my używamy do drukarki, ale mamy drukarkę laserową. Ale z tego co pamiętam to do atramentowej też używaliśmy.

Elizabennett zazdroszczę iphona :-) Bo to jedyny telefon dotykowy, który chciałabym mieć. No i jeszcze chciałam Ci napisać, że mi się bardzo podoba Twoja praca. Domyślam się, że to jest trudne i wyczerpujące, ale zawsze marzyła mi się taka praca. To piękne co robisz! Podziwiam Cię.

Rysia trzymam kciuki za szczepienie. I za przyjazd kurewny... No i fajnie, że udało Ci się Miłoszka przestawić ze spaniem! Gratuluję.

Happybeti
współczuję nocki. :baffled:

oj i Tobie Kroma też :-(

Kania zdrowia! Dobrze, że z Oliwką ok. Ja napisałam na wizytowym, a jeśli chodzi o męża to powiedzmy, że ok. Dzięki, że pytasz.
Ja tonicu samego nie wypiję. A od smaku coli jestem uzależniona, dlatego na mnie argument małej mi by nie działał, że cola droższa :confused:
Kahaa współczuję nocki i braku ciepłej wody.

jakos ostatnio nie mogę sie odnaleźć na forum nie wiem czemu:no2:
jak to?? :-(

Martwi mnie, że Asik zniknęła :no:

Alicja milka pyszna sprawa :-)

uff, zdążyłam ;-)
lecę do psychologa.

KROMA 3h? współczuję... i i doczytałam, że HAPPY nocka też średnia na jeża była
:-(ELONA pochwalisz sie wynikami sesji? no i zazdroszczę, że było Ci dane 0C na termometrze zobaczyć. U nas jest -15 póki co.
KANIU a może teraz sama ze sobą do lekarza idź? cieszę się, że z Oliwka już plepiej. Dużo sił Ci dzisiaj ślę, bo na bank są Ci potrzebne.
MAŁA_MI hahaha ale masz kombinatora w domu :-) słodko to wygląda i powiem Ci, że Alicja zrobiła w soim pokoju taki bajzel jakby to właśnie pudełko z zabawkami było.
NAT reklamy? uuu. u nas są bajki ale tylko takie z psami ew. kotami na topie, więc w sumie nie wiem co gorsze :no::confused:
WIOLI
chyba przechodzę kryzys wieku sredniego
laugh.gif
no weee :-p
ALICJA Iś przeszczęśliwa się z dziadkami bawi a dzięki temu i Ty możesz odsapnąć trochę. Zabawa w bałagan to u nas zajęcia nr.jeden. Szkoda tylko, że później już nie sprząta tego tak chętnie jak rozwala :cool2:

o ASIK martwię się i ja.

i o....

Halo z rana :-)

Emiś, Dziulka :*. Dziś lepiej zobaczymy czy po 10 się nie przypląta.
Kania zdrówka
Eliza jak przeczytałam to Ty masz naprawdę przesraną pracę ehh oby mniej takich dziwnych przypadków było ehh
Ida ale ta chorobą to bardziej u malutkich dziewczynek...u naszych już to nie powinno wystąpić. Ale ja osobiście wiedziałam i tam zaglądałam przy wieczornej toalecie, bo mnie nastraszyli .

To tyle dziś wracam do Kraka, więc znikam.
sarisku, w zasadzie tak, ale o tylu przypadkach, kiedy fakt zostawał odkryty nawet w wieku 2-3 latek sie naczytałam, że lepiej uczulać mamy na to:baffled:mnie nikt nie ostrzegał, w ogóle szkoda że zagłębiłam się w ten temat ciut za późno, ale czasu nie cofnę... w ogóle ilu lekarzy totalnie zielonych w temacie jest:szok:

IDA ale, że jak to zielonych??? nie wiedzą jak z tym się ew. postepuje, czy wogóle nic o tym "czymś" nie wiedzą? nas też nikt nigdy nie uczulał, że cośtam w miejscach intymnych Alicji nie tak być może i nie mówił, żeby sprawdzać, a gdyby tak pediatrzy od razu na wstępie uczulali, żeby na pewne kwestie uwagę zwracać zapewne wielu przypadków "zrośnięcia" możnaby było uniknąć :no::-(

reklama
Ida to co lekarze nie mają o tym pojęcia, czy nie wiedzą jak leczyć???
Ważne, że temat poznałaś, skąd mogłaś wcześniej wiedzieć, skoro lekarze w tym temacie laicy:baffled:
Makuc ja do lekarza idę jak już mnie całkowicie rozkłada, a temperatura plus katar to chyba na razie nic strasznego...U Nas zabawa w bałagan też na topie, tylko kiedy po sobie będzie sprzątać??? Jak jej pytam, kto teraz posprząta to mi odpowiada "mama".
E-lona co za zdjęcia??? cieszę się, że dzieciaczki zdrowe.
Natolin to super, że z mężem ok, zdrówka dla Piotrusia a co do toniku to ja mogłabym go hektolitrami pić. Udanej wizyty u psychologa :-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry