Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
chyba przechodzę kryzys wieku sredniego
A tak wogole to smiga juz bo chyba nic nie pisalas ?
a podejście do porządków wspaniałe 
podziwiam ze to wytrzymujesz, cierpliwość to Ty kobitko masz ogromną 
ściskam Was cieplutko :****
mojego małża musze do Was na szkolenie wysłać 

źle musiałam się wyrazić, bo długie posty to ja tworzę od czasu do czasu, chodziło mi o to, że nie są jakieś super-hiper, w sensie, że nie są jakieś fajne :-)NAT to nie prawda, że nie pisałaś nigdy megawypasionych postów. Pamiętam jak na wakacjach byliście i jak potem wszystko skrupulatnie nadrabiałaś i wtedy właśnie takie długaśne posty tworzyłaś :-)
Dziękuję. Miło, że zauważyłaś :-*natolinko Ładny suwaczek![]()

jak to?? :-(jakos ostatnio nie mogę sie odnaleźć na forum nie wiem czemu![]()

no weeechyba przechodzę kryzys wieku sredniego![]()

sarisku, w zasadzie tak, ale o tylu przypadkach, kiedy fakt zostawał odkryty nawet w wieku 2-3 latek sie naczytałam, że lepiej uczulać mamy na toHalo z rana :-)
Emiś, Dziulka :*. Dziś lepiej zobaczymy czy po 10 się nie przypląta.
Kania zdrówka
Eliza jak przeczytałam to Ty masz naprawdę przesraną pracę ehh oby mniej takich dziwnych przypadków było ehh
Ida ale ta chorobą to bardziej u malutkich dziewczynek...u naszych już to nie powinno wystąpić. Ale ja osobiście wiedziałam i tam zaglądałam przy wieczornej toalecie, bo mnie nastraszyli .
To tyle dziś wracam do Kraka, więc znikam.
mnie nikt nie ostrzegał, w ogóle szkoda że zagłębiłam się w ten temat ciut za późno, ale czasu nie cofnę... w ogóle ilu lekarzy totalnie zielonych w temacie jest
:-(