witam poludniowo i zaraz bede jesc pizze na obiad

)
WIOLI tak, Leane napierdziela rowno, wiecej mowi po franc. niz po polsku a chodzenie ma w nosie. tzn chodzic chodzi jak za raczki prowadze to jej sie podoba, ustoi bez podtrzymywania sie chwilke ale ogolnie mimo ze ma sile i sie trzyma to tak jakby sie bala. mowilam o tym pediatrze i mowila ze dzieci w wiekszosci albo najpierw chodza albo najpierw mowia tak wiec moje dziecko jest gadula totalna...
dzisiaj wstalam o 8.30 a Leane o 9h. tatus gnil w wyrze do 11h !!!! napuscilam w koncu Leane to wparowala do pokoju jak zwykle: duuup drzwiami, haslo " c'est quiiiii???" (kto to jest??) i haslo zaraz jak katarynka " papa papa papa " i tak z 20 razy az ja wzial tatus na wyro i dala mu popalic wlazila na niego smiala mu sie do ucha i piszczala

))) ogolnie dzisiaj cale rano ze mna wariowala, przerobilysmy wszystkie ksiazeczki, i doslownei non stop sie hihrala z czegos jakby ziolek popalila.... pyta mnie o tego pajaka z ksiazeczki to ani po polsku ani po franc.nie powie jeszcze tylko jakies slowko swoje wymyslila. cale dopoludnia molestowala mnie na maksa i non stop gadka i smiech i pisk jakby ja podlaczyl pod 220. uczesalam jej palemke na glowie to w lusterku ciagle dotykala i mowila " kolki???" nie umie powiedziec "wloski" tylko kolki

))
EMILIAB no bo ja odpisuje po kolei stad dwa odpisy do ciebie byly bo praktykuje metoda na dwa okienka, inaczej zapomne polowe.a co do napojow light to w nich jest tyle tej sacharyny czy innego slodzika ze bleeeeee.
MAKUC niemozliwe cobys dzien na luziku miala

)) normalnie nie wierze

pp
RYSIOL trzymam kciukolce

))
MALA MI dobrze ze z G juz lepiej

)) a fotka Lukiego the best

)
KANIA no wlasnie znowu kolejna faza wylazenia tych 4. w zeszly weekend sie poprzebijaly o tyle o ile, troszke , nie cale, wiec zabkujemy dalej... ale i tak dobrze ze glizdus puki co spi w nocy.
no nic, spadam bo pizza sie konczy piec a mnei slina wisi

))