reklama

Październikowe Mamy 2010

kurde nie wiem co sie dzieje, Iś wstała o 6.00 i do tej pory drzemki ani razu nie miała :/ próbowałam nawet dwa razy na siłę ją położyć i nic :-( nie wiem co sie dzieje, przecież na pewno jest zmęczona, a moze to przez nadmiar wrażeń? tylko jak próbuję ją wyciszyć to ona ma to gdzieś i sie wyrywa do zabawy :/

o nat widze że u Was to samo, spisek czy co :/

reklama
makuc :*
mam nadzieje że tak za godzine padnie i pośpi już do rana. Pewnie to nic takiego ale ja jak sobie coś ubzduram to sie martwie takimi rzeczami i teraz sie przejmuje że coś jest nie tak :-(

dawidowe, pisałaś do nat, ale podchwycę pytanie i napisze jak ja robię ;-) tzn żadna filozofia, załapałam pomysł od koleżanki na studiach i bardzo mi zasmakował: cały ser camembert maczam w jajku, bułce i podsmażam na małym ogniu na patelni (jak kotlecik ;-) ) jeszcze go sobie tak roluje żeby boczki też się podpiekły. On sie wtedy tak fajnie rozpuści w środku mniam mniam :-p

ALICJA to na pewno nic takiego. Może rzeczywiście nadmiar wrażeń uniemożliwia Iś pójście na drzemkę? a ser camembert przygotowany w sposób, który opisałaś mniaamm... to musi być niebo w gębie dosłownie.
E-LONA ja nawet nie wątpię w to, że będzie się czym chwalić.

E-lonka to ja czekam na zdjęcie, oj czekam, Ty potrafisz cuda cukiernicze tworzyć :tak: :tak: :tak:

makuc polecam serek polecam, naprawde pyszota :-p :-)

dawidowe ja próbowałam się wkręcić w ten serial ale za dużo niewiadomych w nim było i kurcze tak odrealniony ze nie potrafiłam sie wczuć...:baffled:

za to jestem fanką seriali kryminalno - psychologicznych ;-) z namiętnością obejrzałam wszystkie dostępne sezony Criminal minds, Mentalisty, Lie to me...........

reklama
makuc :-D głownie na AXN można je spotkać ;-)

dawidowe ja zjadam sam taki ser, wiesz wbrew pozorom to bardzo sycące jest :tak: czasem robię do niego jeszcze sałatkę: ogórek, pomidor, czosnek, cebulka, oliwki taka a'la grecka bez fety ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry