• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Październikowe Mamy 2010

kania sprytna mama, podział ról ustawiony: Oliwcia bałagani, mama sprząta, każdy ma zajęcie :-p :-)

Ida poczytałam i Ci powiem ze aż mnie zmroziło :baffled: nikt mi wcześniej nawet nie wspominał o tej chorobie. Ja bardziej intuicyjne niż "ksiażkowo" dbałam o te miejsca u niuni...a u Misi cos takigo zaczęło się dziać :-( ? co n to lekarze??? coś polecają, co trzeba z tym zrobić?

reklama
Hej!
Normalnie już nie wiem,jak mam zachęcić mego syna do wspólnej zabawy:wściekła/y:. Chyba zacznę się bawić z nim w bałagan(makuc,Ala:tak:). Może wtedy łaskawie pozwoli się ze sobą bawić:baffled:.

dziulka 2x do mnie w jednym poście? Jestem w :szok::szok::szok:. A czy się dukanuję? Tak,przynajmniej się staram;-)
Kania dobrze,że z Oliwką lepiej:*. Dieta tak se,ale ćwiczenia się odbywają:tak:. A toniku nie cierpię:no:. Chyba,że z dżinem:tak:;-)

happy,kroma ojjj,to współczuję nocki:no:
natolinko u nas są piosenki na vivie przerywane reklamami. Bajki u nas się nie sprawdzają...Powodzenia u lekarza:*

Tak mi się przypomniało a propo's coli. Ja się zasmakowałam w biedronkowej i teraz zwykle ją piję. Aktualnie mam light,bo się dietuję, a ją można pić bez ograniczeń;-)

Witam się z rana.

Zostałam obudzona o 7 dwoma słodkimi buziakami i okrzykiem mama mama. Aż chce się wstać i zrobić mleczko ;-)

Dzwoniłam do szpitala i wyników jeszcze nie ma. Kazała mi pani dzwonic w poniedziałek. Wyniki podobno są w poniedziałki i piątki ale można czekać i 4 tygodnie bo to podobno koronkowa robota.

mała mi zakupy dojechały i było wszystko. Tak wiec mamy co jeść i pić. A telefony sony ercssony miałam już dwa tylko jeszcze niedotykowe. Bede musiała jeszcze na nie popatrzeć. Mam czas i chyba powiem że rozglądam się u konkurencji to może coś dadzą lepszego. Umowa się konczy w maju ale już mogę podpisywać. Moj jeszcze żyje mimo Lauty wiec się nie spiesze.
Baba rozbawiła mnie że te galaxy ma tylko 2 wiec musze siędecydować. Hahaha i co potem już nic nie bedą mieć. Ta jasne

Sarisa moja też tak ma. Bo nawet do mnie nie przychodzi mówić am tylko do babci.

Rysia trzymam kciuki

Happy a o jakiego Kevina chodzi?

Makuc a ja oglądałam tylko 5 serii bo wtedtdopiero wchodziła 6. W efekcie mineło troche czasu i ciężko sie tak wbic w nową serie.

Kroma hahaha ja dziś robie gulasz z kaszą ale zrobie na 3 dni to jutro będą z plackami ziemniaczanymi. A tak z ciekawości któreś dziecko jadło placki ziemniaczane?
Pojedz do pepco tam są jeszcze ceby po starym Vacie. Ja to przynajmniej mam ubrania z głowy bo rodzice są fanami kupowania ubranek i to nawet z gustem a szczególnie mój tata ładne rzeczy wybiera. Do szpitala był cały wór i teraz w poniedziałek będzie nowa dostawa ;-) wrac z łakociami dla nas dówch + mleka i pieluchy.

Kania heh myślałam że ty powiedz że pijesz coś zdrowszego od coli a t z tonikiem wylatujesz ;-)
Co znaczy wszystko ok u Oliwi?

mała mi a własnie że w gotowych na wszystko w 8 serii nie widze przekombinowania. Az smutno że to koniec. A cozabawy to moja robi podobnie.
Nie ma tak że Vatu nie podnieśli tylko poprostu mnie zarabiają na ciuszku ;-). A w Tesco też rodzice mikupujątej firmy FF i całkiem ładnie sie piorą i noszą. No i są całkiem ładne.

Natolin a moja tylko ostanio animal placet i rano zachwycona była progamem o surokatkach. Sama już nie widziała jak ma przebierać nogami na leząco i piszczeć.

Happy moja też i te 3 minuty jak jakas piosenka leci np kaczuchy czy boogie woogie.

Renata już sama nie wiem co lepsze. Rzucanie się na podłoge i walenie o podłogę, czy bicie z liscia matki, gryzienie i szrpanie za włosy.

Alicja musiałaś wylecieć z tą milką? bo ja nie mam w domu czekolady i już bym jadła. Na wszystko inne co tak pożadałam nie mam chęci a nawet nie zaczęłam. Ja chce milke i już

niunia śpi hehehe

a któraś oglądała lostów. Bo ja się długo broniłam i nie rozumiałamco tak ludzi wciąga. Czysta fantastyka a ja nie lubie i co jak obejrzałam dwa odcinkito migiem 5 serii. 6 dopiero nagrywali i teraz powinnam nadgonic ale nie co było wcześniej.

Emiliab tonik z ginem mniam, mniam :-) Cieszę się, że ćwiczysz, ja ostatnio tracę motywację ale chyba przez to przeziębienie. Zabawa w bałagan też fajna :-)
Dawidowe ja pijam same niezdrowe rzeczy... a Oliwia wg lekarza zdrowa więc napisałam, że wszystko u niej ok.
Fajnie, jak tak córa z rana Cię budzi:-) A Lostów nie oglądałam, jakoś mnie ten serial nie wciągnął.
Alicja podział ról musi być :-)

Jeszcze 30 minut pracy ...
Oliwia właśnie udała się na drzemkę a męża wysłałam na zakupy :-)

Kania- chyba mi się zrobiło coś z mieszkiem włosowym, bo mam popuchnięte lekko.
dawidowe- ja nie mam tak dobrze, mama sama wychowuje siostrę więc jej nie stać. No a w Pepcko kupuję, tylko nie wszystko bo czasem mają tak złe gatunkowo, że wolę do lumpka, chciałam im coś kupić ładnego, a ostatnio nic fajnego szczególnie na rozmiar Olki nie było, a Arek już mi zaczyna w 92 wchodzić i też w Pepco już nie ma takiego wyboru jak na mniejsze dzieci, chyba, że jeszcze 86 też kupuje. Chciałam w crocodrrillo, ale na 70% obniżkach ceny mnie powaliły, kiedyś kupiłam cały dres za 30 zł, a teraz same spodnie tyle kosztują po przecenie.
Mała Mi- ja byłam w Tesco, ale u nas to co kupiłam na wyprzedaży to już prawie wyrośli, czekam na kolejne obniżki na wiosnę.
Emilia- i jak ci się ćwiczy te 6W i które robisz te z jednodniową przerwą, bo ja pierwsze robiłam te bez przerwy i na końcu już miałam maksa jak Renata Borysek, ale małe efekty były, może dlatego, że ja po cc jeste, teraz robię ten drugi sposób i już po tygodniu mi lekko brzuch spłaszczył się, może dotrwam do końca. A co do bałaganu to u nas jest robiony kilka razy dziennie i to prze starszą, bo Arek jakoś umie się bawić ładnie, a ta wszystko powywala.

Nasi pediatrzy właśnie odkryli co i jak.tylko szkoda że nie powiedzieli że zabieg to ostateczność:/tak naprawdę to nie choroba a fizjologia i samo mija ale warto zwracać uwagę szczególniejeśli pojawiają się infekcje dróg moczowych"nieznanego pochodzenia".u nas ich nie było na szczęście.a część lekarzy rzeczywiście nie wie że takie coś w ogóle się zdarza.wystarczy forum poczytać.może później podrzucę link jeśli chcecie.

Kroma Ty też ćwiczysz??? wytrwałości życzę :-)
A z okiem to może przejdź się do dr.
Ida jak możesz to podrzuć link.

Skończyłam pracę więc idę się na chwilę położyć póki Oliwia śpi.
Miłego dnia Wam życzę.

kroma robię dopiero 4 dzień,więc jeszcze się nie zastanawiałam,którą wercję wybrać;-). Ja przecież teś jestem po cc. Myślisz,że to może mieć jakiś wpływ na efekty?

Idę robić obiad bo za chwilę młody wróci ze szkoły.

Aha,chcę jeszcze napisać rysi ,że trzymam kciuki. Za szczepienie i za bezbolesną(dla ciebie i Miłka ofkors:tak:) wizytę jamochłonicy

reklama
Kroma wiem że mam dobrze z rodzicami. A za lumpexem to niestety trzeba pochodzić. Moża naprawde fajne rzeczy znaleźć. Razmiałam doslownie przylegający do klatki schodowej i włascicielką była takafajna dziewczyna w moim wieku. Jak do domu wracałam to mi machałą ręką że coś ma dla mnie. Niestety to było ze lata temu i z rzeczy po ciąży wyrosłam :-D nigdy nie miałam tylu ładnych i drogich :-D ubrań dobych marek.

Ide robić gulasz zanim księzniczka się obudzi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry