reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej
ja nawet nie piszę o której ja na nogach i ile spałam, tylko 3 godziny, Arek ząbkuje i to chyba idą mu całe tabuny zębów tak się wiercił i stękał w nocy, nawet ze mną nie spał.

Rysia- kciuki za Miłoszka :)
Dziulka- ale mi zrobiłaś chęć na placki chyba zmontuje dzisiaj i ten gulasz.
Sarisa- baw się dobrze i połamania nóg :-)
Mała Mi- udanych pogawędek :) A powiedz mi z tymi ciuchami co kupiłaś, to jakieś przystępne ceny, bo ja szukam dla mojego czegoś i ceny mnie powalają po tym jak Vat wzrósł.

Oko mnie boli, dzieci mi grzebią w szafce z chrupkami i jedzą.

reklama
Bry...
Natolin
dzięki że pytasz, Oliwia czuje się lepiej i nocka była lepsiejsza, za to ja kiespko, gorączka mnie rozkłada...Jak po wizycie??? I z mężem??? Odnośnie coli i pepsi to ja rzadko piję, wolę tonik. Sos czosnkowy też uwielbiam. Oliwia też odkurzacz uwielbia ale jak była mniejsza to bardzo się go bała.
Sarisa mam nadzieję, że dziś odpuści migrena, bezpiecznego powrotu do domu i udanej imprezki urodzinowej jutro :-)
Roxannka cieszę się, że Patryk zdrowy :-) a mąż czym się naraził???
E-lona Twoje dzieciaczki zdrowe???
Alicja fajnie, że u rodziców posiedzisz z Isią i odpoczniesz trochę :-)
Dawidowe niestety nie doradzę odnośnie telefonu, bo stoję przed tym samym dylematem a wolałabym zwykły klasyczny a nie dotykowy. Choć mąż mnie namawia na dotykowy :-)
Makuc witaj w klubie fanów Housa, choć szczerze mówiąc to nie lubiłam tego serialu, mąż mnie przekonał do oglądania. Cieszę się, że nocki u Was lepsze i że w pracy się nie przepracowujesz :-)
Elizabennett ojej nieźle się w pracy nacharowałaś, nie zazdroszczę. Oby jak najmniej takich historii w Twojej karierze zawodowej.
Ida :***, jak tam Michalinka się miewa??? Nocki się poprawiły??? a Ty jak??? Sprawa z @ się uregulowała??? A jak Ci z weiderem idzie??? ja niestety stanęłam na 24 dniu, wczoraj nie miałam nawet sił ćwiczyć.
Mała_mi miłego popołudnia u znajomych, fajnie że zakupy na allegro udane :-)
Emiliab jak ćwiczenia i dietka????
Rysia ogromnie się cieszę, że wieczorem Miłosz szybciej zasypia i nocki lepsiejsze. A jak z chłopiną???
Elwirka i jak Oliwia dziś???
Happy Twoje historie mnie rozwalają :-) Jak Amelka, nocka??? doczytałam że nie najlepiej, współczuję.
Dziulka fajnie, że odpoczywasz :-) Wyzdrowiałaś już??? A Leane pewnie ząbki idą...
Renata Ty już skończyłaś Weidera??? Moriam a Ty na którym dniu jesteś?
Kahaa to niezły ten Twój profesorek...
Kroma wcale się nie dziwię, że klucze w drzwiach mogłas zostawić przy dwójce kochanych "urwisów". Wpółczuję nocki. A z okiem co się stało?
Ikaa i jak, byłyście na sankach???
Wioli83 :***

Oliwia po wizycie u lekarza, wszystko ok...

Ostatnia edycja:
rysia kciuki za szczepienie zaciśnięte:-)
happybeti przykro mi z powodu kolejnej nocki do bani:-(
makuc mam takie same odczucia odnośnie wersji 8 Housa, te początkowe dla mnie były najlepsze, zresztą ze wszystkim chyba filmami tak jest, że im dalej tym bardziej przekombinowane.
Tobie Alutka demoluje dom, a mój łobuz wszedł właśnie do pudła z zabawkami i siedzi i się bawi o tak:
DSC04603.jpg

kroma ja na allegro kupowałam i udawało mi się od ludzi którzy sprzedawali używane ciuszki ale prawie jak nowe, zresztą często tak kupuję i naprawdę można za grosze kupić coś fajnego- ja np kupiłam taki zestaw z H&M który w sklepie jest za 120zł łącznie a ja dałam 32zł. Chociaż ostatnio w H&M też udało mi się kupić spodnie po przecenie takie jeansowe z szelkami w stylu retro za grosze w porównaniu z tym ile kosztują w sklepach. Lubię też kupować ciuszki w Tesco bo z tego co się orientuję tam vatu nie podnieśli na ubranka.
Jednak stwierdzam że ciuszki dla dzieci są naprawdę drogie... ale np na ciuszkach z Tesco się jeszcze nie zawiodłam, bo jest dobra jakość.
kania czyli z Oliwią już wszystko ok?

Mała_mi wg lekarki tak, ale kaszel nadal się utrzymuje więc sama nie wiem co o tym myśleć. Podobno po infekcji gardła tak jest. Super, że Łukasz bawi, najlepiej w centrum czyli w pudle z zabawkami jest posiedzieć. Moja wywala wszystkie zabawki i wchodzi do pudła, żeby ją wozić.
Rysia trzymam kciuki za szczepienie, Oliwię też czeka ale nie wiem kiedy...

ja tak na chwile, Iś szaleje normalnie tak mi sie dziecie rozbestwi przez te kilka dni :-p najważniejsze ze przeszczęśliwa jest, właśnie ku uciesze dziadków maluje arcydzieło ołówkiem na lodówce, a mój tata zapowiedział ze nikomu nie wolno go zetrzeć bo to jego wnusia stworzyła :-p

może uda mi się troche poczytać....

reklama
hej

Tez się tylko przywitam i zmykam dalej,wczoraj wreszcie spadl śnieg (wreszcie pisze bo chociaż jak są te mrozy to niech juz napada),bo ja to z utesknieniem wielkim czekam na wiosnę.Mrozi dzisiaj bardzo czekam aż sie z lekka ociepli żeby na zakupy skoczyc do miasta,borka wszędzie nosi i pełno go wszędzie i czasem nie wiem czy się już smiać czy płakać bo mam wrażenie jakbym co najmniej dwójkę takich urwisow miała,najgorsze co teraz to ataki nerwów jak czegoś nie może i od razu rzuca sie na podłoge i głową wali:baffled: później chodzi z czerwonym czołem:confused:a z ćwiczeniami Kaniu to mi zostały 4 ostatnie dni ale uwierz że jest mi juz tak ciężko dobrnąć do konca że poważnie zastanawiam sie dzisiaj czy nie zakonczyć na tym jakiś tydz przerwy i mogę od nowa.
No i lecę bo juz kominek otworzyl i w popiole chce grzebać:confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry