Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

u mnie książki i płyty są prawie non-stop wywalone z półek. Ostatnio to w pokoju Pudzianka nawet nie mam ochoty ich z powrotem układać i leży taka sterta ok.30-40 książeki grzebie w książkach i płytach

to tak jak u nas;-)natolinko u nas są piosenki na vivie przerywane reklamami. Bajki u nas się nie sprawdzają...
o co chodzi z tymi dwoma sposobamiKania- chyba mi się zrobiło coś z mieszkiem włosowym, bo mam popuchnięte lekko.
dawidowe- ja nie mam tak dobrze, mama sama wychowuje siostrę więc jej nie stać. No a w Pepcko kupuję, tylko nie wszystko bo czasem mają tak złe gatunkowo, że wolę do lumpka, chciałam im coś kupić ładnego, a ostatnio nic fajnego szczególnie na rozmiar Olki nie było, a Arek już mi zaczyna w 92 wchodzić i też w Pepco już nie ma takiego wyboru jak na mniejsze dzieci, chyba, że jeszcze 86 też kupuje. Chciałam w crocodrrillo, ale na 70% obniżkach ceny mnie powaliły, kiedyś kupiłam cały dres za 30 zł, a teraz same spodnie tyle kosztują po przecenie.
Mała Mi- ja byłam w Tesco, ale u nas to co kupiłam na wyprzedaży to już prawie wyrośli, czekam na kolejne obniżki na wiosnę.
Emilia- i jak ci się ćwiczy te 6W i które robisz te z jednodniową przerwą, bo ja pierwsze robiłam te bez przerwy i na końcu już miałam maksa jak Renata Borysek, ale małe efekty były, może dlatego, że ja po cc jeste, teraz robię ten drugi sposób i już po tygodniu mi lekko brzuch spłaszczył się, może dotrwam do końca. A co do bałaganu to u nas jest robiony kilka razy dziennie i to prze starszą, bo Arek jakoś umie się bawić ładnie, a ta wszystko powywala.

a może poczekać dopóki przesyłka nie przyjdzie i wtedy się przyznać? 

no ale hmm.... a ubrania zamieszczę zaraz na odpowiednim wątku, bo w sumie spoto tego a i nie ma tam nic co by mi nie było potrzebne na teraz