reklama

Październikowe Mamy 2010

reklama
No to i ja sie Wam wetne w konwersacje na temat telefonow ;-) Chociaz w tym temacie sie nie wypowiem, bo sama mam I-phone...
Wrocilam dzisiaj wczesniej z pracy, bo wyczerpana jestem. Wczoraj wrocilam do domu po pracy o 19:30 :baffled:

DAWIDOWE wszystko ;-) a tak serio to nie dość, że jej dsign jest dosyc specyficzny i bardzo pod mój gust podchodzący to jeszcze ponoć bardzo sprawnie można w niej z internetu korzystać, ma amaprat 8Mpix, video rejestruje w hd, 3,7 calowy wiświetlacz. 16GB pamięci plus pamięc wirtualną 25GB oj dużo by wymieniać :-):-):-)
ELIZA współczuję... od której wczoraj pracowałaś, że dopiero po 19 w domu byłaś?

Dzieki, Dawidowe :-)
Juz sobie obiecalam, ze sie wiecej z pracy nie chwale, ze sie obijam - bo zaraz mnie pokaralo wczoraj po tym :-D Moja pietnastoletnia uciekinierka sie znalazla i musialam po nia do szkoly jechac, potem po jakichs znajomych szukac a potem jeszcze znalezc jej nowa rodzine zastepcza i ja tam zawiezc... :no:
A dzisiaj rano znowu po nia pojechalam i zabralam do sadu. Potem znowu odwiozlam do domu... chyba ze 150 km od wczoraj przejechalam, tylko w zwiazku z ta uciekinierka jedna... :dry:

Eliza oby jutrzejszy dzień w pracy należał do spokojnych:tak:

a co do tel.to Makucku może wyślemy chłopów do jakieś dodatkowej pracy coby nam takie prezenty na walentynki sprawili:-D
Dawidowe zainspirowałaś mnie by czegoś poszukać i wyszukałam jeszcze Nokie N9,tą samunga Galaxy S+ ( i zastanawiam się który jest lepsiejszy ten ace czy s+??!!!:baffled:),Sony ericssona Xperie neoV i Xperie x8 i tą nokię lumie 800 (w moim pakiecie nawet nie była by taka bardzo droga ale co jak co wolę wybierać coś za 1zł:sorry2:

Emiliab a Ty masz drukarkę atramentową czy laserową??!!

reklama
Hehe, no hardcore to bywa... zwykle w najmniej oczekiwanym momencie...tak jak wczoraj :-p A pracowalam od 9-tej rano, do pierwszej byl luzik, a potem to juz szal do samego wieczora...
A wyobrazcie sobie, ze ona wloczyla sie po miescie ponad tydzien i w miedzyczasie dala sobie tatuaz na boku zrobic!!! :crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry