sarisa
Fanka BB :)
Halo
melduje się dość niewsypana :-( , wróciliśmy po 2:00 i śmiało mogę rzec że się wynudziałam. Dobrze, że większość gości poszła szybciej i mogliśmy pograć w mova więc się troszkę rozruszałam. A Jubliatka uraziła mą dumę....bo nawet nie zaglądnęła do prezentu i nie popatrzyła na kartę ręcznie robioną :-( i arcydzieło Zuzy,a mówiłam, że speszyl dla Cioci Zuu kółeczka rysowała :-(......A i wczoraj odebrałam wkońcu zdjęcia 30*40 i wkońcu mój przedppokój pięknie wygląda :-))))))))
Dla chorowitków zdrówka
edit: Kania na tfórczości coś speszyl for U, bo pytałaś, a ja nawet nie odpowiedziałam ;-). Jednak te kartki to nic takiego hehe ;-)
melduje się dość niewsypana :-( , wróciliśmy po 2:00 i śmiało mogę rzec że się wynudziałam. Dobrze, że większość gości poszła szybciej i mogliśmy pograć w mova więc się troszkę rozruszałam. A Jubliatka uraziła mą dumę....bo nawet nie zaglądnęła do prezentu i nie popatrzyła na kartę ręcznie robioną :-( i arcydzieło Zuzy,a mówiłam, że speszyl dla Cioci Zuu kółeczka rysowała :-(......A i wczoraj odebrałam wkońcu zdjęcia 30*40 i wkońcu mój przedppokój pięknie wygląda :-))))))))
Dla chorowitków zdrówka
edit: Kania na tfórczości coś speszyl for U, bo pytałaś, a ja nawet nie odpowiedziałam ;-). Jednak te kartki to nic takiego hehe ;-)
Ostatnia edycja:

a i w domu jako tel. pracowniczy mi HUAWEI służy (tyż dotykowy) ale zdecydowanie odradzam, bo to badziew jakich mało i w sumie mam go tylko dlatego, że 1zł kosztował 
a z Alicja i mężem wszystko ok, dziękuję że pytasz. I wiesz, tak sobie myślę, że może warto byłoby, żebyś jednak lekarza zaliczyła 
tym bardziej, że wiedziała, że wszystko speszyl dla niej było robione. Pochwalisz sie wyglądem pokoju? Uwielbiam na Twoja twórczośc patrzeć 

w szoku jestem dosłownie.
.Heh...w dodatku Namolna znów była.Pogoniłam,wymawiając się,ze dziecko mi obudzi.Na kawkę sobie przyszła.Taaa,jaaasne
.Tupet niektórych nie ma granic.co to ja??Kawiarnia????