reklama

Październikowe Mamy 2010

Hej Kobietki :-)

dziulka no więc tak na zamkniętym mnie nie ma zresztą wiesz to bardzo dobrze :-) no i powiem ci że ja żadnego hipopotama nie widziałam,za to jakąś super laskę naprawdę jestem pod wrażeniem i ci zazdroszcze strasznie ogólnie SUPER!!!!!!
happy współczuje nocki i namolnej a co do ubranek to ja muszę poszukać sukienki którą nosiłam jak mała byłam,ach już wyobrażam sobie w niej Lenkę:-)
natolin spacer Pudzianka po parapecie mnie przerazil :szok:
rysia oj te kurewny mi ciśnienie się podnosi jak nawet jej niewidzę a dzwoni tel i ona na wyświetlaczu się pokazuje,czasami nie odbieram na smsy tez czasem nie odp mam ważniejsze sprawy czyt. dziecko :-)
alicja jak po spotkaniu?
wioli nawet nie próbuj słuchać męża odnośnie forum bo się będziemy gniewać.
kania dużo zdrówka a moja dziś też mały rozbójnik była bo babcia w domu i tak wymyślała raz do mnie raz do niej i co chwilę co innego do bawienia a najchętniej to na ręce i tańczyć chciała przy muzyce.
sariska zdjęcia super:-) a jubilatka nieładnie się zachowała.A to we wszystkich TESco tak zrobili czy tylko u was?ale pójdzie to odkręcić?

u nas nudno cały dzień w domu,nigdzie nie byliśmy a i u nas nikt nie był:-(

reklama
Ikaa Lenka rozbójnik??? toż Ona ma oczy aniołka :-)
Sarisa to nieźle oszukują :-(
Kochane zmykam do łóżka, bo z każdą chwilą ucieka ze mnie energia a jutro dzień pracy więc trzeba skorzystać trochę ze snu (choć dziś mój dyżur) więc może być różnie. Dobrej, spokojnej nocy Wam życzę :-)

Ika no jakbyśmy bez Zuu byli i ja bym była przy kasowaniu to pewnie bym looknęła i od razu byśmy poszli, a tak to już w domu zobaczyłam jak zakupy rozpakowane to sama rozumiesz. A pytałaś kiedyś jak się czuję ... a że nie odpisałam to napiszę, że super...w tamtym tygodniu miałam 4 dni straszną migrenę, ale póki nie przypomina o sobie. A i brzuszek zaczął rosnąć więc już pomału zaczynam się czuć w ciąży ;-)

kania dobranoc a Lenka rozbójnik się robi w weekend jak babcia jest wdomu bo wsród tyg to większość czasu ze mną spędza i ma niewielkie pole do popisu bo ja nie powiem że się z nią nie bawię ale to już nie tak jak z babcią :-)
sariska no tak to jest jak się z dziećmi na zakupy jedzie ja jak nie muszę to Lenki nie biorę i mojego S też,wole sama jechać.A te migreny oby ci juz nie dokuczały.

Ostatnia edycja:
Kania sariska nie dam Kubusia do żłobka za chiny w pl to co innego ale tutaj słyszałam tylko złe opinie dzieci są zostawiane samemu sobie nikt zabardzo uwagi na nie nie zwraca póki na chleb mi starcza to go nie zostawia co innego z mama ale ona tez pracuje i nie da rady:-(
Ikaa nie zamierzam słuchać męża ;-)Ciebie tez na zamkniętym nie ma?przecież ty juz tu długo jestes:szok:
Kania idź sie poloz bo nam kobitko padniesz przy tym komputerze
Sariska ja tam zawsze otwieram prezenty nawet jak komuś daje to nakazuje zobaczyc:-D

Kubunia śpi Bartek jeszcze nie bo ma ferie:-pJa czekam tylko aż sie film ściągnie i idę oglądać przy okazji mąż mi masaż obiecal:cool:Dzisiaj mieliśmy ubaw bo mój k nas nosił na plecach cała 3 a to jakieś 90 kg:szok: niemial juz siły i padł na podłogę a Kubuś złapał go za głowę i ciagnol do góry bo chciał jeszcze także pierwszy raz na wielbladzie zaliczony:-D

Ika oby.....wiesz jest teraz moja Mamcia :-), ale byliśmy u znajomych i mieliśmy na szybkie zakupki skoczyć, a okazało się, że to były drogie zakupki ;-). A jak malutka?
Kania dobranoc

edit: Wioli rozumiem ....ja mam tylko nadzieję, że jednak nie w każdym żłobku jest tak okropni ejak napisałaś ehhhh. A Mamcia Twoja jak długo w Uk jest? Tylko 90 kg w 3? To ile Ty ważysz 60?to malutko :-). Oj dopominaj się masażu oj i mi się marzy :-)

Ostatnia edycja:
Sariska te co są niedaleko mnie taka maja wlasnie opinie:crazy:Mama jest prawie 4 lata po 3 miesiącach ja tu sciagnelam
Ja ci dam 60 55 waże i ani grama wiecej;-)

wioli ja to jakoś od września ubiegłego roku piszę tak więc nie tak długo
sariska Lenka dziękuję dobrze się miewa,narazie odpukać zdrowa jest i czekamy na poprawę pogody co by na dwór wyjść.

reklama
Wioli pomyliłam się miało być 50 ehhh :-(, no bo przecież dwójka chłopaków to na bank więcej niż 30 ehhh chyba powinnam się położyć ;-)
Ika a no my też czekamy aby dłużej na spacerze posiedzieć niź 30 minut przy tej temp. ehhh

chyba znikam .........bo widać po mnie nieprzespaną noc ehhh

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry