Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
)a ja właśnie wróciłam z babskiego spędu i czuje się już o niebo lepiej niż wcześniej.Co do roboty to znowu nie zrobiłam nic co zamierzałam (a powiedziałabym że jedną rzecz zrobiłam ale mój kochany syncio wyłączył mi kompa przed zapisaniem pracy i nici z tego zostały
) ale kiedyś w końcu to zrobię a teraz czekam na mojego pucusia bo "skoki" mamy w planach więc kochane jutro jak tylko znajdę czas to Was nadrobię,a widzę (chociaż po % to powiedziałabym że raczej niedowidzę
)że za wiele tego nadrabiania mieć nie będę;-)a tymczasem życzę każdej z Was stosunkowo (i nie stosunkowo również jakby któraś ochoty na stosunkową nie miała
)nocki i miluśkiego poranka....a przedpołudnia i południa miłego pożyczę Wam już jutro

),w ten sposób dajemy odczuć,że nam zalezy i się cieszymy.
.Męża nie słuchaj,on sie nie zna
.A co do "światowości",to te Twoje znajome przynajmniej się odważyły i wyjechały,a Namolna w życiu się nie odważy.No,hello!!!Do Berlina od nas 2 godziny drogi,ten Turek proponuje jej pracę w swojej knajpie,z jeszcze inną Polką,która już tam pracuje.to lepiej siedzieć matce na głowie i łazić po MOPSach
.
,to ja nie jestem naprawde skąpa i no problem komuś kawę zrobić przecież,chodziło mi bardziej o to,by ją zniechęcić.Bo skoro specjalnie na kawę przyłazi,to właśnie jej nie dostanie
.
),ale jest u rodziców moja pierwsza lalka.Myślałam,że jakaś wnusia kiedyś ją dostanie ode mnie,a tu masz
.
.Jak mój M. wyjechał,to Ty piszesz o jakichś "rozgrzewkach" i nie mam tu grzanego piwa na myśli
.
.Zresztą rzadko ją wpuszczam do kuchni,niech się nie przyzwyczaja do kręcenia mi pod nogami.A u brata kuchnia otwarta,więc nie było sposobu.I tak dobrze,że zainteresowała się magnesami,a nie naczyniami na odkrytym regaliku.A Pudzianek,miejmy nadzieję,do lata znajdzie sobie inne pole do popisu,niz wspinaczki
.Widzisz,trzeba go było do tego Zakopca ciągnąć????To teraz masz ;-)
.