reklama

Październikowe Mamy 2010

Natolin mam nadzieję, że Piotruś szybko ich nie rozbroi. A na jakie zajęcia wychodzicie???
Sarisa cieszy mnie fakt, że dobrze się czujesz w ciąży i że już brzuś rośnie, jak będzie już widać to zapodaj nam zdjęcie :-)
Makuc sprawdzałam wczoraj, kiedy jest tłusty czwartek i na pewno w ten !!!

reklama
Idziemy na zajęcia dla maluchów. Takie niby muzyczne ;-)
A co do tłustego czwartku to na pewno teraz, bo on jest zawsze w czwartek przed Środą Popielcową, a ona jest 22 lutego w tym roku :-)

NAT zazdroszczę. U nas nie ma takich zajęć a Alicji też by się przydały.

No ja też byłam pewna z tym tlustym czwartkiem ale mojej mamie coś się z marcem ubzdurało :baffled:

P.S. ma któras z Was ochote porozmawiać z angolem? bo ja żadnej a za moment muszę i to jeszcze z krzyczącą Alicją w tle :crazy:

Ostatnia edycja:
a ja właśnie szukam chirurga dentystycznego i muszę wyrwać ósemkę bo od jakiegoś czasu mnie pobolewa a teraz zaczęłam jeszcze puchnąć więc w trybie pilnym muszę się jej pozbyć:baffled:co jak co ale do przyjemności to należeć nie będzie...hmmm ciekawe jak długo będę dochodziła do świata żywych (bo jak sobie przypomniam kumpele która takowe zęby wyrywała to bardzo długoooo cierpiała:no:).

Tłusty czwartek jest w ten czwartek??!!hmmm czyli du.pa z mojej diety bo przecież obżarstwa w taki dzień nie przepuszczę:-p:-)
Makucku porozmawiałaś już z lektorem???jak tak to wracaj do nas szybko...aaa i właśnie przypomniałaś mi o kaffce...a więc ja też idę sobie ją zrobić bo ciśnienie cosik mi spada:-)
Kaniu marsz do lekarza a nie wykręcaj się nam tu niezapalającym autem:sorry2:a co do pobudki o 5 to jak masz teraz wolną chatę to może na trochę się położysz i odpoczniesz bo pamiętaj praca nie zając....
Natolinko życzę Wam fajnej zabawy (a w szczególności Piotrusiowi:-D)

no i mój maruder już się nie może doczekać aż zostawie kompa w spokoju więc uciekam (a jak go uśpię to pewnie jeszcze do Was wróce):tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Natolin to super, że macie taką możliwość, udanych zajęć :-)
Rysia chciałabym ale nie mogę, niby praca nie zając ale im wcześniej zrobię tym szybciej skończę i będę mogła jechać po Niunię. Współczuję musu usuwania 8, w ogóle usuwanie zęba chirurgicznie za przyjemnie nie jest...
Makuc oj ja z angielskiego noga więc na pewno bym się z nim nie dogadała ;-)

uff szybko poszło aczkolwiek czuję się jak :eek: rozmawiając po angolsku.
RYSIU współczuję tego zębiska a jeszcze bardziej konieczności jego wyrwania. Wogóle dla mnie kwestie zębowe sa zdecydowanie najgorsze ze wszystkich.

Ok, ide sprzątać, bo sajgonarium w domu takie, że 10min. bidonu Alicjowego szukałam :crazy::angry:

Nie wiem jak w innych miastach, ale w Warszawie to jest dużo różnych zajęć dla dzieci
Ja się trochę stresuję, bo nie lubię nowych miejsc i ludzi ;-)

NAT nie masz się czym stresować, zresztą jestem pewna, że jak wrócicie to w samych superlatywach bedziesz o tych zajęciach opowiadać. A właśnie - to są jakies płatne zajęcia? I jak je znalazłaś? Tj. one sa jakos w klubie malucha organizowane, czy osobno w jakiejś świetlicy albo coć?

KANIU ano niedługo pewnie i Alicji będe szukać w tym sajgonie. Tylko, że jakoś nie chce mi się kompletnie nic robić i w sumie nie wiem co teraz :laugh2: czy zabierać się za ogarnianie domostwa, czy olac sprawę i poczekać na męża.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry