E-lona
Fanka BB :)
Hej!
Rysia współczuję ósemkowych kłopotów. Mnie też czeka chirurgiczne usunięcie jeszcze 2, ale odwlekam to na razie.
Kahaaa gratuluję!
Kania tort w miarę smaczny był tylko wierzch nie był tak dopracowany jakbym chciała.
Makuc jak rozmowa?
I więcej nie pamiętam/nie doczytałam.
Na nogach od 8.00 jestem, syna do przedszkola zawiozłam, posprzątałam ile się da, lakier z paznokci mi zaczął odpryskiwać, ale zmywacza nie mam i muszę ubytki jakoś załatać. Lecę Laurę ubrać i zjeść śniadanie.
Rysia współczuję ósemkowych kłopotów. Mnie też czeka chirurgiczne usunięcie jeszcze 2, ale odwlekam to na razie.
Kahaaa gratuluję!
Kania tort w miarę smaczny był tylko wierzch nie był tak dopracowany jakbym chciała.
Makuc jak rozmowa?
I więcej nie pamiętam/nie doczytałam.
Na nogach od 8.00 jestem, syna do przedszkola zawiozłam, posprzątałam ile się da, lakier z paznokci mi zaczął odpryskiwać, ale zmywacza nie mam i muszę ubytki jakoś załatać. Lecę Laurę ubrać i zjeść śniadanie.

no i smacznego. Ja jeszcze sniadania nie jedłam i powoli też zaczynam nad nim myśleć :-)
wczoraj obejrzalam wkoncu listy do m i bardzo mi sie podobał oboje padlismy ze zdiwienia gdy zobaczyliśmy w epizodzie naszego sąsiada z pl który zreszta chodził z moim k do szkoły niby nic a jedan duzu
miłego muzykowania z pudziankiem
Mówi jakby cała noc pił