Bry...
Zaskoczeniem nie jest już dla mnie temp. -24
Oliwia w żłobku, ale malutko jest dzieci. Problemu z rozstaniem dziś nie było, ale jutro znów się pojawi...
Po pracy miałam nawiedzić lekarza, ale mężowi auto nie zapaliło i muszę po Oliwię z babcią do żłobka pędzić.
Poza tym nocka taka sobie, nie śpię od 5, pobudki chyba z dwie były...
E-lona czekamy na zdjęcia :-) Spokojnego powrotu do pracy. A co do tortu to niesmaczny były czy co???
Dawidowe a jednak zrezygnowałaś wczoraj ze smażenia ;-) Ja lubię placki ziemniaczane, ale smażyć w domu nie będę, chyba że mnie ktoś na nie zaprosi albo zamówię na stołówce.
Dziulka męża zmolestowałaś??? a powód żeby do pracy nie iść znalazłaś??? Zazdroszczę czytania w towarzystwie córci, bo moja jak widzi ze zajmuje się czymś innym niż nią to ją trafia...
Rysia a Ty jak po nocce??? Doczytałam, że miło było :-) Cieszę się, że kurewna wyjechała, choć teraz pewnie będziesz mniej czasu dla Nas miała???
Natolin jak byś gdzieś znalazła link do tyhc lodówkowych zabezpieczeń to podrzuć.
Wioli83 o 55 kg to ja marzę...
Kahaa gratuluję zdania egzaminów :-)
Happy ogromnie się cieszę, że nocka dziś u Was lepsza :-) i teraz Amelka jeszcze dosypia :-) Tłusty czwartek jest 16 lutego, czyli w tym tyg.
Roxannka fajnie, że się rozerwałaś na babskim spotkaniu.
Patryk jak się czuje???
Doris, Ida, Ragna, Mamaagusi, Eliza, Asik, Lady i reszta mamuś gdzie Wy się podziewacie ???