reklama

Październikowe Mamy 2010

nat zdrówka dla małża i dla Ciebie :** a co do romantycznych planów ślubnego ehh typowy facet :/ i jak sobie fajnie to uargumentował :baffled:

emiś :***

wioli wszystkiego najlepszego dla mamy!

eliza
miłego wieczoru życze :-)

a ja lubię Walentynki :-) nie przeszkadza mi specjalnie to całe komercyjne szaleństwo, te cudaki, jarmarczne bzdety w serduszka itd. każdy powód jest dobry zeby powiedzieć że sie kogoś kocha :-) dla mnie dziś jest dzień w którym szczególnie obdarzam moich bliskich ciepłem i uczuciem i tego samego oczekuję od nich :rofl: my nie dajemy sobie żadnych prezentów (zaskoczył mnie małż ta big walentynką) za to staramy się w jakiś miły sposób spędzić razem czas :-) może uda mi sie wykrzesać dziś z małża nieco romantyzmu :-)

dorisku współczuję nocki :-( :***

mała mi
fajnie że małż pomyślał o czekoladkach :-p :-) walentynkowe buziaki od Isi dla Łukaszka :********8
mój zadzwonił do mnie ze sklepu z tekstem: chcesz tulipany czy lody? jak dla mnie odp była oczywista. Dobrze wybrał, właśnie wcinam lody bakaliowe :-D :rofl:

sariska jakie kg? ej no! Ty jesteś mamusia, jesteś w dwupaku a w dwupaku nie ma mowy o jakiś nadprogramowych kg! nu nu nu, wszystko jest tak jak być powinni :tak: tulam kochana :****

kroma :-D rozdwojenie jaźni mówisz :-D ja myśle ze fajnie jest jak w osoby w parze są tak różne, przynajmniej zawsze coś sie dzieje :-p u nas też to ja jestem roztrzepańcem, mój M. mógłby leżeć na kanapie czytać książke i śmiać sie z moich wg niego "dziwnych zachowań" :-p

kania milutkiego wieczorku Ci życze :*

ragna mam nadzieje ze uda się Wam z tymi zajęciami :-)

makuc
wow ale romantyczny gest, śniadanko do łóżka no no no :-) :-p :-D w zamian powinien Wam kolacje zrobić :tak: :-)
talentem chętnie sie podzielę, albo lepiej - niech no sie nadarzy okazja na spotkanie to Ci wypstrykam całą baterie na Twoją Alutkę :-p

sposób na szefa - za jaja go :-p :rofl:

za-kare.jpg

kroma coś mi sie wydaje że tak Ci maluchy urozmaica wieczór że nawet sie nie objerzysz że małża nie ma ;-) życze Wam milutkiego wieczoru :***

sariska mniam mniam mniam cudne ciacha :-)

rysia :-D to sie nazywa trafiony prezent :-D

nat z takiego żywego sreberka tylko sie trzeba cieszyć :tak: :-)

dawidowe masakra normalnie :szok: :no: :no:

reklama
Dziewczyny jest mi strasznie głupio:-(Cały dzień byłam zla na mojego k ze mnie tak urządził z tym kurierem juz wychodzilam do mamy i sie pojawił tyle ze z pięknym cudownym bukietem kwiatów dla mnie:zawstydzona/y:do tego były zapakowane w pudełku a w środku były zawiniete w czerwony papier do tego liscik z pięknymi słowami od mojego k w życiu bym sie tego nie spodziewała po nim strasznie mnie zaskoczył aż sie poplakalam przy dzieciach i tym kurierze chyba jednak mnie kocha hehe

Nat niemasz za co przepraszać jestem świadoma tego ze nerwus zemnie okropny:zawstydzona/y:masz przykład wyżej

chłone dalej i po 7 telefonach z orange z ciagle tą sama ofeta któwej nawet słuchac nie chciałam bo powiedziałam że mi szkoda czasu bo wole szukac u konkuecji to wkocu pan z wziaku z moja checia przejscia do konkurecji zadzwonił z bardziej konretną ofertą ;-)

makuc uwierz mi jak chodziło o los twoje niuni to też byś sobie poradziła.
A co do serduszka to przynajmniej wierz że pamięta.

asik może to jeszcze chroba sie nie dkonczyła. Moja też miała lekkie pogorszenie po wypisie i dzis już wszystko wróciło do normy zdrowotnej.

Alicja o tak ja dzis obadarzyłam wyjątkowym uczuciem pracowników szpitala.

Sarisa ty kobieto masz talnet do wszystkiego: cudne zdjęcia, ładne dzieci, pysznie wyglądające ciasteczka.

Wioli uszanowanie dla męża:tak:

makuc to prezent D. Ci zrobił super! Wiesz może nie trafił w gust całkowicie ale liczą się intencje, chęci i to że była to dla Ciebie naprawdę niespodzianka bo się nie spodziewałaś:tak:
dawidowe no co za niepoważni ludzie!! Narażają dziecko na dodatkowe stresy związane z pobieraniem krwi. No i dodatkowo mamusię denerwują:crazy:. Dobrze że się im tam postawiłaś! Teraz chyba już będą Cię kojarzyć i bać się Ciebie:-).
alicja a podzieliłaś się chociaż z mężem lodami:-D?
rysia o i widzę że Twój małż też się postarał, a no super super !
wioli hehe, a to Ci numer! No widzisz, teraz musisz K. wynagrodzić tą niespodziankę:-D:zawstydzona/y:
natolin to chociaż sobie wybierz drogie spodnie w ramach rekompensaty szczególnie za ten mecz!;-):-)

Mój synuś już śpi od 19:30. Ja już po kąpieli i teraz siedzę przed kompem i oglądam jednocześnie tv. Będę czekać na powrót G. z pracy bo mu dzisiaj wyjątkowo kolację zrobiłam, żeby chłopina miał:-D

mała mi to mamy podobnie z dzisiejszym wieczorem tylko że twój przyjdzie niebawem a moj za 8 miesiacy wiec raczej dzis nie bede na niego czekał.

A dzis usłyszałam od mojego przez telefon "szczęścliwego nowego roku" polskie teksty mu sie pomyliły :-D:-p

dawidowe ja to szczerze chętnie odpoczęłabym od mojego męża tak na parę chociaż dni.... chyba zła kobieta ze mnie:baffled::eek:
No a co do tekstu męża Twojego to nieźle się uśmiałam! Chciał być miły i gafę popełnił :-D

Przede wszystkim Wioli wielkie, wielkie wow!!! :-) Mąż zakochał się cudownie!!! Nigdy nie dostałam takiej niespodzianki, a bardzo, bardzo bym chciała, więc Ci zazdroszczę. Super! Masz ekstra męża.

Dawidowe ja podobnie jak Makuc nie potrafiłabym tak walczyć, niestety. A poza tym to naprawdę koszmar jakiś!!! :angry:
Te 8 miesięcy to już pewne?

Makuc
nie wybrałam jeszcze spodni, ale zaraz się wezmę za szukanie ich.

Mała mi ja też bym od mojego trochę odpoczęła, ale nie zapowiada się...

Jeszcze szef męża chyba działa przeciwko mnie, bo powiedział mojemu mężowi dzisiaj przez telefon, że niech wraca dopiero jak się całkiem wykuruje:eek:

Na razie byłam tak łaskawa, że zrobiłam nam frytki i zjedliśmy je razem w łóżku...

dawidowe- też bym się wkurzyła porządnie na twoim miejscu. co to za pielęgniarka, której się nie chce bo ona kończy zmianę. Dobrze że im przygadałaś. Ja też jestem sama, ale do soboty, kurde ty to się naczekasz na swojego. Ja bym oszalała tyle m-cy.
wioli- proszę jaki prezent i niespodzianka.
natolin- to mi M też kupił, ale bluzę na walentynki, przyznał się dzisiaj, że wiedział, która mi się podoba i mi fundnął, tylko czekam aż dojdzie, może mało romantyczny prezent ale jaki praktyczny.
Mała Mi- to tak jak moje też o tej samej godzinie poszły spać.
Sarisa- na zdjęciach wyszły smakowicie.
Alicja- mój M był kiedyś strasznie romantyczny aż do znudzenia, ale teraz mu przeszło aż za bardzo, chyba życie nas zmienia, chociaż na moje 30te urodziny to zaszalał. Za to ja do tej pory nie jestem romantyczna i nigdy nie byłam, więc nawet jakby był to bym nic w nim nie wykrzesała. A powodzenia w wykrzesaniu dużej ilości miłości i romantyzmu :-)

reklama
Nat pierwszy raz tak sie zachował i sprawił mi tym straszna radość mój k nie jest romantykiem cieżko mu mówić o uczuciach mówi ze ja go nauczyłam mówić co czuje bo ja to z kolei jestem straszna romantyczka moze to głupie ale potrzebuje zapewnień ze mnie kocha ze mu zależy :sorry:
Kroma nieważne ze praktyczny ważne ze kupował go z myślą o tobie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry