witam wieczorowa pora. wiec w nocy znowu Leane sie przebudzila.... normalnie nie kumam czemu nieraz budzi sie co noc przez tydzien a nieraz spi ladnie 2 tygodnie. jakis skok znowu czy co??? poza tym moja mama dzisiaj przyszla jak w pracy bylam i przyniosla uszyta sliczna kremowa posciela z takiego misiatego cieplutkiego materialu jak polar ale lekko futrzaty i mloda po obiadku jak poczula podusie i kolderke z tego to pisk radosci, gadala " kiziuuu, cizzzziuuuuu" i piszczala ze moja mama nie mogla jej polozyc do poziomu.a tak przy okazji to mloda zjadla talerzyk zielonej fasolki szparagowej i eskalopka z indyka i mama sie dziwila jak ona uwielbia fasolke bo podobno tak pedalowala widelcem ze szok...
a tak poza tym mam za soba 10h uzerania sie z ludzmi... az sie dziwie ze jeszcze nie padlam..... dziwie sie ze nikt mnie nie wpienil... ze nikogo nie zatluklam

))
a z nowosci: rano sie budze i widze tak z 10 cm sniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wyszlam do pracy 30 min wczesniej i szlam powolutku specjalnei napawajac sie tym zapachem i slizgalam sie po ulicy

)))))))))) ale neistety do wieczora stopnial;(((( normalnie do pracy ide 3 min a dzisiaj specjalnie szlam powolutku i jak nikogo nie bylo w poblizu to piszczalam z radochy

))))))
a jutro mam w planach ( wolne mam) wyspac sie, zrobic pranie i wyskoczyc zakupic pare drobiazgow do zarcia i picia bo w sobote tata przyjezdza do nas

)) tak wiec w sobote na bank mnie nie bedzie chyba ze rano, a przez 3 tygodnie jak u nas bedzie to bede zagladac w miare mozliwosci bo tata jest z tych co lubia czytac zza ramienia

pp
NAT post byl wczoraj dlugi bo zanim nadrobilam wasze 9 stron to uuuuuuuuuu....a ta pielegnierka to poryta i tyle.
EMILIAB dla mnie tez walentynki to takie swieto ktore moze nie istniec, i tak kocham mojego chlopa i tak i bez tego swieta tez da sie zyc. podajrana bylam walentynkami jak bylam w wiesku 13-18 lat.
DORISKU zdrowka zycze!!!
STRIP ja mam opiekunke ale co do pensji to u nas jest w euro, sama wiesz. ja zanim oddalam Leane pod jej opieke to testowalam pytaniami roznego rodzaju, patrzylam jak dzieck oreaguje na nia i jak ona reaguje na dziecko. nie martw sie bedzie dobrze. ja WKONCU przywyklam ze mamy nianie do Leane i traktujemy ja i ona nas jak rodzine.
DAWIDOWE co za baba!!!! to jest okropne!!!!
ASIK wspolczuje ze Adusie zas dopadlo.... zdrowka zyczye z calego serducha
WIOLI woooow!! niezla niespodzianka!!

))
DAWIDOWE zarabiscie mezus zyczenia ci zlozyl

) to tak jak moj do mojej chrzesnej przy obiedzie zamiast " dziekuje" to powiedzial " dzien dobry"

))