reklama

Październikowe Mamy 2010

Ragna nie będę komentować Twojej demagogi, bo nie mam na to ani ochoty ani siły.
Twórz swoją religię i żyj w schizofrenii składając puste deklaracje w Kościele. Twoja sprawa, nie moja.
Happybeti możliwe, że tak. Dla mnie kurs przedmałżeński jest właśnie ważny jako takie duchowe przygotowanie się do ślubu, a nie tylko ganianie za odpowiednim kolorem serwetek na sali weselnej. Co do wiedzy to faktycznie masz rację :-)

reklama
witam wieczornie. wczoraj miala zaliczyc mojego walentego a zaliczylam.... lozko:))) jak poczulam zapach mojej poscieli to usnelam w locie i znowu klapa. ale ranoooo maz wstal do Leane bo damie za mokro bylo, polozyl do lozeczka potem i jak przyszedl to ja ... zaczelam mruczec jak tygrysek w czasie godow:pppp no i mielismy stosunkowo udany poranek:))))))))

Leane w koncu spala w nocy.... ale i tak 8.30 definitywnie wstala.

poza tym z obiadkiem mialam luz bo kapusniaczek byl od wczoraj:))))
bylismy tez na spacerze do sklepu na nogach i Leane pierwszy raz wyszla od prawie 2 tygodni bo bylo +8. pokropil troche deszcz to mloda uhahana jak talala:))) a po poludniu przespalam sie troszke i potem poprasowalam pranie z wczoraj i dzisiaj.
a tak poza tym to Leane dzisiaj na lozku sie ze mna wydiurniala rano i wstajac tylem do mnie puscila mi pierdziucha pod sam nos i to tak glosno i smierdzaco ze myslalam ze z wyrka spadne...ogolnie wariatunio do samej kolacji szalala rowno. lapie rownowage. wstaje chwile stoi sama macha rekami probuje tanczyc i duuup na dupke.

ogolnie to powiem wam ze Leane lapie coraz lepiej rownowage. dzisiaj prowadzilam ja po salonie kilka razy i to nie ja ja trzymam juz pod paszki itp tylko Leane lapie moje palce wskazujace i w sumie lekko je trzyma i zasuwa:))) moze w koncu sie odwazy puscic i sama podrepta bo idzie bardzo ladnie.

za to teraz niedawno sie uplakalam ze szok...weszlam na wp i widzialam zdjecia z pogrzebu Madzi i nie moglam wyrobic.... jeszcze jak sie dowiedzialam ze ta matka wyszla z aresztu to juz wogole..... to ona powinna tam sie znalezc a nie tego dzidziusia do zimnego trumniska i do ziemi;(((((((( a na domiar tego tu we FR przedwczoraj kobieta zabila 7 mcy coreczke. pozarla sie z konkubinem ktory odszedl od niej tymczasowo, powiedziala ze jak do niej nie wroci to zabije ich dziecko.... zrobila to szmata!!!! zabila to dziecko nozem!!!!!! ;(((((((((( przysiegam.......... mam dosc.....

HAPPY jaki pooooost!:))))))))) nooo nasza Beti wrocila:))

EMILIAB to dzisiaj Leane wp oludnie po obiadku maz polozyl do lozeczka, a Leane po chwili ciszy spiewa, smieje sie i gada. poszlam do niej pewna ze bedzie stac i walic w sciane z radochy reka jak przedwczoraj, wchodze a ona lezy i sie smieje. mowie jej " Leane ciiii teraz dzidziusie spia" a Leane " hiiiiiiiiiiiiiiiii hiiiiiiiiiiiiiiiiiiii pffffffff".:))))))))

MALA MI za taki wyczyn z korespondencja to uwierz -udusilabym ta babe jak nic.... jestem wyczulona na tym tle i nawet jak wiem co przychodzi do meza i skad to nigdy nie otworze. ta tesciowka sie prosi o zupke z muchomorkow...

KANIA odpoczelam troche po poludniu jak mlodoa poszla spac. mialam dylemat: odpalac bb czy sie polozyc ale sennosc wygrala:pp a poza tym mialo sypac dzis i jutro a dzis tylko popadalo i ja sie obrazam na ten swiat i juz:)

NAT jak moj byl chory to zrobilam wieeeelka haje ze pozaraza mnie i dziecko a szczegolnie dziecko i powiedzialam mu ze albo lekarz albo ja zabieram Leane i ide mieszkac do mamy. zaskutkowalo.

KANIA za ta akcje ze zlobka to bym chyba zrobila taka jazde ze masakra!!! dobrze ze nie daly dziecku kosci do obgryzania!
a co do albumu ze zdjeciami to przedwczoraj Leane ogladala swoj i co chwila " bébé!!!" wykrzykiwala (dzidzius). rozpoznala mnie i meza na fotkach i moja mame:))

DAWIDOWE ja dzisiaj na zakupach w lidlu tez dopralam wozek na dole i na zakretach cos mi skrzeczalo przy kolach:pp a maz ciagnal wozek na kolkach na zakupy i torba w rece bo sie uparl ze na 10 min piechota nie bedzie auta odpalac to zesmy dzwigali:ppp piwko, winko, 10 kilo ziemniakow, serki, pizze i inne cuda. ja na wykonczenie energii Leane to zabawa na lozku w sypialni, albo rzucam jej pilke do siatkowki i ona za nia zassuwa nieraz az mokra jest.

IDA nie dasz rady Misi zmeczyc?? juz ja bym jej pokazala:)))) nawet moj energizerek jak dam jej wycisk to daje za wygrana w pewnym momencie ze zasuwa po dudusia do pokoju i potem pcha dupe na wersalke obok mnie zeby odpoczac:)))siada i siedzi i nic nie robi:))) az niepodobne do niej:)))

RAGNA a moja glizda sie nauczyla mnie laskotac!!!! i jak tylko ma okazje to albo dorwie moja stope albo jak siedzi obok mnie to mi robi " idzie rak neiborak" tylko u nas mowi " idzie idzie" i mnie laskocze po szyi:))) a paluchy to wpycha mi nameitnie do geby i mowi " papa":)) ile ja sie usmieje z tej papy:pp

a co do anuk religijnych to jak z eksem sie hajtalam to nauki ktore mialy byc na 3 razy rozlozone to dalismy 20 zl ksiedzu i bylismy tylko raz i nam podpisal. no i ubaw po pachy bo nam tlumaczyli jak zrobic dzidziusia a tam polowa lasek z brzuchami pod nos:))) smialismy sie rowno. mnie narysowali plemniczki dwa i pytali ktory na dziewczynke a ktory na chlopczyka to plakalam ze smiechu i nie umialam slowa wydusic:)))) jak sie uspokoilam to walnelam tekst ze szkoda ze nie mozna ich wybrac se golym okiem ktory ladniejszy i zaplanowac tym samym ze na bank to bedzie np chlopak. komedia. a tak to ksiadz formulki podczas przysiegi nas uczyl a i tak wyszlo na moim slubie ze moj maz to moja zona.... jak parsknelam smiechem to pol kosciola lalo:)))) a z obecnym mam cywilny i na razie sie nei spiesze zeby uniewaznic tamto malzenstwo wk osciele i wziac slub z moim obecnym malzem :)) w r azie cos to kiecka slubna jest:)))

Nie wiem Natolin, czy chcesz mi dać do zrozumienia, że jestem gorsza czy głupia. A może jedno i drugie? Czuję się urażona posądzaniem mnie o schizofrenię. Uważam, że każdy ma prawo do swoich poglądów. Ty nie zgadzasz się z moimi, a ja z Twoimi, ale ja staram się Twoje uszanować.
Kończę już, bo czas spać. Dobranoc.

Gorsza? Nie. Głupia? Nie. Nie osądzam w ten sposób ludzi, których nie znam.
Po prostu wyciągam wnioski z tego co piszesz, nie osądzam. Jeśli przysięgałaś w Kościele Katolickim, którego zasadami wprost gardzisz to jest to schizofrenia i zakłamanie. Ale to jest Twoja sprawa, a nie moja.

Dziuluś to udane zakupy widzę były.
Ja się obawiam, że gdybym mężowi powiedziała w chorobie tak jak Ty to by mnie nie zatrzymywał w drodze do mamy

Ostatnia edycja:
a ja nie bronie ani NAT ani RAGNY bo kazda ma prawo miec wlasne poglady. jedyne czego nie chce to konfliktow i niezdrowej atmosfery bo powiem uczciwie- takie akcje mnie wqrwiaja do bolu. dlaczego?? odpowiedz jest prosta: tematy religijne i plityczne zawsze i wszedzie powoduja konflikty i zdecydowanie wole gadac o wszystkim tylko nie te dwa tematy. owszem: to jest forum i znamy sie dluugo juz i mozemy gadac o wszystkim jak lyse konie i kazdy ma prawo sie wypowiedziec ale z drugiej strony prosze was laseczki: wyluzujcie.

Dawidowe mogę tu w ogóle nie zaglądać w takim razie, ale milczeć nie mogę w takiej sytuacji. Niestety.
Dziulka zgadzam się w 100% :-* Tylko niech się każdy tego trzyma i nie rzuca swoich tekstów odnośnie Kościoła Katolickiego o którym nie ma pojęcia, a krzyczy.

reklama
NAT prooooooosze nie bawmy sie w cos w stylu "to ja zabieram swoje kredki i ide na moje podworko" i to nei tyczy tylko ciebie ale i innych nieraz ktore we wczesniejszych konfliktach tak wlasnie sie zachowywaly. luzujemy, dwa oddechy glebokie, liczymy do 10, pijemy dobre piwko/winko/drina i dajemy na luz.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry