natolin
Fanka BB :)
wróciłam do domku na trochę, mieszkanie mam strasznie nagrzane, ale może jakoś dam radę.
w nocy nie wstaję, spać mogę w zasadzie, ale chciałabym, żeby było ciut chłodniej, bo nic mi się nie chce, kompletnie, ledwo pranie wstawiłam...
mała_mi strasznie dziwne zachowanie jak dla mnie. jak można to zrobić własnemu synowi? ja tego nie pojmuje!!! ona ma jakieś uzasadnienie?
w nocy nie wstaję, spać mogę w zasadzie, ale chciałabym, żeby było ciut chłodniej, bo nic mi się nie chce, kompletnie, ledwo pranie wstawiłam...
mała_mi strasznie dziwne zachowanie jak dla mnie. jak można to zrobić własnemu synowi? ja tego nie pojmuje!!! ona ma jakieś uzasadnienie?
:-);-) Ja bylam we wtorek u ginekologa i okazalo sie ze w pazdzierniku bede rodzic...
Jej tyle zostalo ze normalnie
Sama nie wiem kiedy zlecialy mi te wszystkie miesiace... Ja sobie teraz siedze i zajadam paluszki z sezamem... Ale za chwilke wystawie sobie posciel na balkon zeby byla swiezutka i sie przewietrzyla... Pozdrawiam wszystkich i sadze ze mnie przyjmiecie do swojego grona... razem z moim malenstwem... buziaczki