renata borysek
Fanka BB :)
Tez ogladam i czytam i w międzyczasie pisze,facet 90 par butów o matko

Dzien ja co dzien dzisiaj,z rana skoczylismy do miasta bo lodówka już się domagała,odzwiedziłam po drodze lump,tak jak kiedyś nigdy nie wchodzilam tak teraz moglabym szperać godzinami i wyszukiwać jakieś cuda.Później szwagierka na kawkę wpadła,poplotkowałyśmy sobie,później obiad,pranie,prasowanie czeka,borek śpi.
Sarisa a moje już oklaply i góra do jutra i do wyrzucenia się nadają.
Madzisk gratulacje bo chyba wcześniej Ci nie składałam
Makuc pochwal się poźniej koniecznie jak coś zdobędziesz
E-lonce poprawy nastroju po cięzkim dniu
A co do pierwszego tanca to u nas cały czas jeszcze przed nami (ragna salsa no no),cos tam planujemy może na koniec roku łącznie z calym miesiącem miodowym ale zobaczymy jak to będzie.

Dzien ja co dzien dzisiaj,z rana skoczylismy do miasta bo lodówka już się domagała,odzwiedziłam po drodze lump,tak jak kiedyś nigdy nie wchodzilam tak teraz moglabym szperać godzinami i wyszukiwać jakieś cuda.Później szwagierka na kawkę wpadła,poplotkowałyśmy sobie,później obiad,pranie,prasowanie czeka,borek śpi.
Sarisa a moje już oklaply i góra do jutra i do wyrzucenia się nadają.
Madzisk gratulacje bo chyba wcześniej Ci nie składałam
Makuc pochwal się poźniej koniecznie jak coś zdobędziesz
E-lonce poprawy nastroju po cięzkim dniu
A co do pierwszego tanca to u nas cały czas jeszcze przed nami (ragna salsa no no),cos tam planujemy może na koniec roku łącznie z calym miesiącem miodowym ale zobaczymy jak to będzie.
Ostatnia edycja:
;-) fajnie że jesteś :-)
a jak tam siostrzyczki na siebie reagują?
A my będziemy przytakiwać
:-)

.Po prostu na osobę o skórze nosorożca i wrażliwości płyty chodnikowej nic nie działa