reklama

Październikowe Mamy 2010

Tez ogladam i czytam i w międzyczasie pisze,facet 90 par butów o matko:szok::szok:

Dzien ja co dzien dzisiaj,z rana skoczylismy do miasta bo lodówka już się domagała,odzwiedziłam po drodze lump,tak jak kiedyś nigdy nie wchodzilam tak teraz moglabym szperać godzinami i wyszukiwać jakieś cuda.Później szwagierka na kawkę wpadła,poplotkowałyśmy sobie,później obiad,pranie,prasowanie czeka,borek śpi.

Sarisa a moje już oklaply i góra do jutra i do wyrzucenia się nadają.

Madzisk gratulacje bo chyba wcześniej Ci nie składałam

Makuc pochwal się poźniej koniecznie jak coś zdobędziesz

E-lonce poprawy nastroju po cięzkim dniu

A co do pierwszego tanca to u nas cały czas jeszcze przed nami (ragna salsa no no),cos tam planujemy może na koniec roku łącznie z calym miesiącem miodowym ale zobaczymy jak to będzie.

Ostatnia edycja:
reklama
happy mam nadzieje że przyjdzie dzień kiedy kropla przepełni czarę i wylejesz na Namolną wszystko co Ci zalega na wątrobie :tak: A my będziemy przytakiwać :tak: :-)

E-lonka
po ciężkim dniu należy Ci sie zasłużony relak, ja tam polecam coś słodkiego/gorąca kąpiel/ % albo wszystko na raz :-p :-)

sariska dorisek
w takim razie gratulacje na nowej drodze zycia :rofl: :-)

mała mi
:********* czekolada naprawdę czekolada pomaga na WSZYSTKO :*****

Sariska, obejrzałam fotki. Świetnie wyglądałaś na imprezie :) W ogóle fajnie było się dowiedzieć, jak w ogóle wyglądasz;)
Kania, nagrania pierwszego tańca nie mam… Wujek kręcił to kamerą i miał dać nagranie, ale jakoś nie doczekałam. Poproszę mamę, by go zapytała przy okazji. Sama bym sobie chętnie odświeżyła pamięć:P A co do muzyki, to my mieliśmy taki utworek I'll Always Love You - Tito Nieves - YouTube. Nie z jakiegoś sentymenty czy cuś. Po prostu łatwo było nam do tego układ stworzyć:) Pierwsza moja propozycja była nieco bardziej egzotyczna Mysteriet deg - Lisa Nilsson och Bjørn Eidsvåg - YouTube Ale był problem z krokami do tego:)
Happybeti, może ten sen to wskazówka? Najwyższa pora coś z babolem zrobić.

Madziks witaj i rozgość się. Fajnie, że Wiki taka grzeczniutka. Wstaw jakieś fotki dziewczyn. A pierwszą też miałaś cesarkę?
Mała_mi to chyba razem musimy spożyć jakieś %, żeby nam się humory poprawiły.
Alicja mam zamiar dziś wieczorem właśnie winka się napić. Słodkie już zeżarłam.

Alicja,Ragna ,problem z namolną polega na tym,że nawet jak jej jasno i dobitnie,nie owijając w bawełnę ,powiem,co mi w jej zachowaniu nie pasuje,to albo nie dotrze,albo obrazi się,ale na krótko,niestety:baffled::crazy::no:.Po prostu na osobę o skórze nosorożca i wrażliwości płyty chodnikowej nic nie działa:no:
A ja czekam na M. na gmailu i cos długo go dziś nie ma...cos go musiało zatrzymać,oby nie znów jakiś problem z autem:baffled::no:.A czasu już za wiele nie zostało,bo zaraz musze się zbierac i Amelke do spania szykowac powoli- "wypiękniac",jak to dawidowe mówiła:-)

Ostatnia edycja:
Happy gratki 5000 wczoraj Ci miałam pisać właśnie, że prakuje Ci 12 postów,a dziś mówisz i masz ;-) heheh. I mam nadzieje, że M. nic poważnego nie zatrzymało.
Madziks super, że już ogarnęłaś wszystko i wracasz :-). A jak dziewczynki??
E-lona to dziś % musisz zapodać a jak żeby humor sobie poprawić. A jak tam fotki Laury? Bo Wy chyba na jakiejś sesji byłyście?
Ragna sama bym nie wysłała ;-)...ale napisałaś to dostałaś ;-) hehe

edit:
A ja zniknęłam, bo M. wrócił i poszliśmy na sanki :-) i ulepić bałwana :-) i było superaśnie Zuu szcześliwa jak bałwana zobczyła :-), a ja zadowolona, bo z Zuu na sankach poważone zostałyśmy ;-) hehe. Kurcze jak to fajnie być młodym hehe

reklama
Sarisa ale Ty pamiętliwa. Dziś fotki dostaliśmy. Fajnie, że na dworze poszaleliśmy. Ja mam zamiar jutro to zrobić.

No i przegapiłam Drzyzgę. Ale pewnie jeszcze powtórki będą.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry